LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

felicitari!!!!

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni.http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista
Citat:
citat din mesajul lui mireal
daca aveti timp si chef sa ma ajutati si pe mine la un concursreclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-mireal/
imi zice ca am gasi ptr tine 59 monede. ce fac mai departe?www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Provista, merci.nu mai faci nimic, trebuie sa strang bani sa platesc muncitorii sa cultive cafea,se poate vota la 24 ore,poate castig o masina, visez si eu, ce sa fac daca stau toata ziua acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
Provista, merci.
nu mai faci nimic, trebuie sa strang bani sa platesc muncitorii sa cultive cafea,se poate vota la 24 ore,poate castig o masina, visez si eu, ce sa fac daca stau toata ziua acasa

ok. s-a marcat la 24 h

www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

daca aveti timp si chef sa ma ajutati si pe mine la un concurs

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-mireal/

Te-am rezolvat si eu cu 32 monede

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

11 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:

Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni.

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

FELICITARI !!!!!!!!!!!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza

11 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am gasit si eu pentru mireal 61 monede Si eu simt nevoia sa scriu cand sunt trista. E, de altfel, o forma de terapie scrisul, nu?Dar mie nu mi s-au parut triste scrisurile voastre...nu le-ati vazut pe ale mele...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hellooouuu! ce fac fetele ? eu sunt necajita, iar i-au aparut petele la Gazulina mea, chiar nu stiu de la ce ar putea fi. Azi am mancat doar legume simple. Am iesit un pic afara si au disparut in mare parte. Sper sa-i dam de capat pana la urma. Cel mai rau ma necajeste ca are asa o stare de greata atunci cand mananca, ii vine mereu inapoi, dar ii este foame. Si ii dau cate putin si cu incurajari iar cand vad ca nu mai poate ne oprim dar cu toate astea continua sa roada tot ce prinde de parca iar mai fi foame, nu stiu ce sa fac si mie tare mila de ea. Azi am simtit ca ii si mirosea un pic gurita. Am zis ca trei zile (la recomandarea medicului) o sa stam numai pe legume dar nu cred ca astea ii vor tine de foame. Ce e mai ciudat e ca petele apar numai dupamasa, dimineata nu avea nimic si eram chiar fericita ca a trecut. Si ma mai ingrijoreaza si ca doarme mult, am revenit la trei somnicuri pe zi de cate aprox 3 ore. e maraita mai mereu si ma enerveaza ca nu stiu cum sa o ajut.

Scuze ca va bat la cap cu problemele mele dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva si la mine in familie nu prea am cu cine, ca sotul se sperie din orice nimic (de fata lui tata, lumina ochilor lui) iar mama e tare prapastioasa si numai cand o aud cand ii povestesc ca imi zice "vai mami ce rau imi pare, saracuta" imi vine sa ma urc pe pereti. De felul meu e sunt o fire puternica si nu ma impacientez din orice dar simt asa o stare de frustrare, de revolta cand vad ca mi se chinuie puiul si eu nu stiu ce sa fac.
si va multumesc ca aveti rabdare sa ma ascultati (cititi)

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

mireal am adus si eu ceva banuti pt muncitori. Sa faci muuuuulta cafea si sa ne dai si noua o cana.

Mergi la inceput

Mama da ce liniste e pe aici. Unde sunt toate fetele? acu cand am si eu timp de stat la povesti a fugit toata lumea. Faceti cumva baita la bebei?

Mergi la inceput