LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 5
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adee Ia vedeti ce frumos sa facut Andrei Darius a lui Joanna http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/11Luni#5444030030949377906 Mai pune si tu poze, cuscra, poate mai vor fetele sa vada ce mare a crescut purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza 11 LUNI |
daaaa
si nu numai
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
denisamada spune:
Fetelor!!! Ce mi-ati facut cu reteta aia de biscuiti!? Va spusesem eu ca nu-i fac de frik sa nu-i mananc... e... de ce mi-e frik, de-aia nu scap. Adela a mancat unul... eu... fara numar-fara numar. Stai sa vina si Costin... ca ramane copilul nemancat.
Tre sa ii pitesc undeva, si sa ii scot cand dau la copkil, ca altfel... rad.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
pisigri spune:
Monica - Monnvas, amu am gasit si eu cioburile tale...ca io si clickurile pe semnaturi.... Imi place tare cum scrii. Dar tufato, mai mult optimism !!! Sau faci si tu ca mine: iti gasesti timp si chef de scris numai cind iti vine sa-ti tai venele? Ca eu recunosc, asa patesc...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mireal
Provista, a absolvit cu brio primul an, nu? |
www.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui denisamada Provista, super absolventul! Unde ati gasit asa o toaleta? Sau ati manofacturat-o? |
noi am avut ideea, tanti croitoreasa ne-a realizat-o si ne-a facut-o cadou.
mireal spune:
daca aveti timp si chef sa ma ajutati si pe mine la un concursreclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-mireal/
ramona7575 spune:
Am pus filmuletz cu micutzul meu mergand singur la 10 luni.
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
noi am avut ideea, tanti croitoreasa ne-a realizat-o si ne-a facut-o cadou. |
Super idee ati avut!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Monnvas spune:
Pisigri, cand sunt happy probabil pupacesc pe cineva, asa ca n-apuc sa scriu.
Hai ca i-am ramas restanta si Anei Maria cu blogurile. Blogul asta al meu nu e cine stie ce, scriu cand apuc, fara prea mare patos. Am avut pe yahoo 360 insa o activitate mai intensa. Ca tot omul care avea de scris o licenta. La inceput a fost un soi de raspuns la blogul unei prietene, apoi am intrat intr-o retea de bloggeri (nu prea mare), aveam bloggerii mei pe care-i urmaream din umbra, cu altii m-am bagat in vorba io, ma trezeam cu commenturi si adduri de la persoane necunoscute... Era o forma de "socializare", na ca am folosit un cuvant care-mi displace profund. Acolo aveam si postari mai funny, mai vesele, aici, o buna bucata fiind scrisa sub influenta depresiei post-partum, nah... Si pentru ca ai intrebat de ce scriu: pentru mine e un joc. Nush, din cand in cand simt nevoia sa ma joc cu cuvintele.
Ca veni vorba, semnatura asta de pe DC e singurul mod de "publicare" a blogului. Cand voi avea timp pt el, o sa imi refac, pe cat posibil, reteaua de pe 360.
Fug ca tre' sa vina piticul acasa, a fost la ai mei si bineinteles ca de la altii mananca mai mult si fara cantec decat de la mine. Le-am si zis, la voi mananca si la mine se kk...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui mireal daca aveti timp si chef sa ma ajutati si pe mine la un concurs reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-mireal/ |
imi zice ca am gasi ptr tine 59 monede. ce fac mai departe?