LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 4
pisigri spune:
La capitolul analize, eu am preferat mereu sa stau cu ea, de dicnolo de usa mi s-ar fi parut mai chinuitor. Confirma sotul, care a incercat sa stea la usa si a zis ca e mai bine inauntru, de afara ai impresia ca o ciopirteste cineva.
Si...oricum nu ii doare mai tare decit pe noi. Adica nu chiar doare. Dar sint mici si speriati...
La capitolul vaccin necesit lamuriri va rog...
Se repeta unul dintre infanrixuri, nu? Si in plus se face si ROR-ul? care se mai face daca copilul a avut deja una dintre bolile din el?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mireal spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista sper sa va placa poze 1 an +motwww.youtube.com/watch?v=L3xQ7t4n8Oc" target="_blank">mergem Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
mireal spune:
aveti idee, daca la 4 luni am facut pentaxim in loc de infanrix penta pt. ca nu se gasea, la un an ce se face?pentaxim sau infanrix penta?noi am fost vreo 2 ore afara pt ca e super,Theo a cules iarba, si-a bagat mainile in pamant si cand am ajuns acasa a lins si un pantof ca nu eram atenta la el.
Nikoleta20 spune:
sunt la birou
intru mai pe seara sa va spun cum a fost
verificam numa' dk mere forumu d'acilea
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui mireal aveti idee, daca la 4 luni am facut pentaxim in loc de infanrix penta pt. ca nu se gasea, la un an ce se face?pentaxim sau infanrix penta? noi am fost vreo 2 ore afara pt ca e super,Theo a cules iarba, si-a bagat mainile in pamant si cand am ajuns acasa a lins si un pantof ca nu eram atenta la el. |
Eu stiam ca se face hexa la 1 an...si noi am facut la fel, pentaxim in loc de infanrix penta, in ideea ca vom pastra schema infanrix, chiar daca am facut 1 exceptie. La medicul de fam n-am fost demult, tre sa ne consultam cu el si despre asta...
http://www.lucamic.blogspot.com/
Editez ca m-am razgandit...cred ca ai dreptate cu penta la 1 an, ca e al 4-lea, nu?
Adee spune:
Ia vedeti ce frumos sa facut Andrei Darius a lui Joanna http://picasaweb.google.com/ArianaMoldovan/11Luni#5444030030949377906 Mai pune si tu poze, cuscra, poate mai vor fetele sa vada ce mare a crescut
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
11 LUNI
chatonel spune:
citat din mesajul lui Kea Chato, eu chiar ma gandeam aseara ca mi-e dor de o mancare de urzici. Tu de unde "le-ai cules"? Din piata? Keutu cheliutu |
ai sa rizi, dar chiar le=am cules pe riu
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 sunt la birou intru mai pe seara sa va spun cum a fost verificam numa' dk mere forumu d'acilea MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU |
ai grija pe unde intri sa nu-ti fie monitorizata "activitatea" mai ales ca esti in perioada de proba
eu ,de exemplu, in calitate de sefa am acces si intru prin sondaj periodic sa vad cu ce se "delecteaza" cei din departamentul meu, asa ca ai mare grija
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni
mireal spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
|
denisamada spune:
Provista, super absolventul! Unde ati gasit asa o toaleta? Sau ati manofacturat-o?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )