LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 21
Kea spune:
simona, noi avem de la dm (am vazut ca e si in ct) asa: http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Kea?locked=true#5444501775247302002
Nu le-am desfacut ca inca nu ne-am hotarat unde sa le punem, dar cel mai probabil la baie, numai ca deocamdata nu are acces acolo.
Ramona, eu stii ce fac? Mie mi-e tare teama sa-l las singur in camera cand ma duc la baie, asa ca-l pun in scoica si il iau cu mine. Oricum in masina nu il mai pot tine in scoica ca e prea lungan, asa ca o folosim inca cu succes prin casa.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 despre noi...hmmm..eu treaba ca la balamuc(inchid 4 leasinguri si trebuie sa reglez conturile si sa inmatriculez masinile, am un containar plin cu scutece in vama constanta si ma freaca cu un milion de acte, coduri si minunatii birocratice, vreo 6 tranzactii imobiliare care fix acum trebuie incheiate, nishte contracte ipotecare de extins, vreo 5 proiecte de lotizare...etc) piticul isi vede de treaba lui care mai nou e sa mearga biped cat mai mult posibil, ma toaca marunt in fiecare noapte ca deh...sunt prea odihnita, in fiecare zi invata cate una noua, ba sa scoata limba la comanda, ba sa arunce mingea, ba sa zica diverse cuvinte(vaaai vaaai in ce hal vorbeshte- nu stiu cu cine seamana- dar iti trebuie un dictionar anume ca sa intelegi ce sunt coicai=ochelari si asa mai departe). acum mi se pare ca are un pic de cearcane si vreau sa-i fac o analiza de kk, daca nu sa vedem daca nu cumva are anemie(moshtenire genetica de la ta-su care are talasemie) cam atat, hai ca m-am intins, dar sunt scuzata ca doar nu am mai scris de o veshnicie |
Container de scutece? Se anunta vremuri cacacioase?
Vitamina mergareatza si vorbareatza! Si sa mosteneasca numai lucrurile bune, talasemia... da-o incolo... sa o cedeze.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
ramona7575 spune:
Scoica? Nu ar sta nici o secunda, nici in carucior nu mai sta decat daca e in miscare continuu... acum e baiat mare... in seara asta a mers SINGUR incontinuu o ora jumate. Nici nu a vrut sa fie tinut de mana, protesta vehement si se punea jos... asa ca am facut ture dupa el prin toata casa, mai cadea dar e f. prudent...daca o tine in ritmul asta intr-o luna alergam afara fara probleme.
Maine iar plecam la soacra, isi pune termopane, isi face curat in boxa, scutura covoare, parca se marita ... iar sambata e ziua mea de naster, sper sa nu stau pana atunci ca fac infarct.
Va pupacesc si mai intru sambata, sper sa nu umpleti multe pagini
Monnvas spune:
citat din mesajul lui denisamada Monn, cum ziceai ca pastrezi biscuitii? Ma rog... daca o sa am ce pastra... ca ieri am mancat cam multi... |
In casolete de plastic. Tin cate 2 saptamani asa. Bine, si fac cate 2 tavi...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
simonapro spune:
Kea: nu pot sa vad poza, imi trebuie vreo parola?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
novus spune:
citat din mesajul lui 180882 La multi ani,Alexandra!Felicitari Novus! Acum 1 an stateam de vorba la terapie intensiva........tu fericita iar eu speriata.......mai aveam 1 zi si 2 nopti.........de fapt asteptam sa eliberati paturile. |
Mersi mult !!!
Cred ca te-am identificat in minte (bruneta oare ) dar nu mai bine pui tu niste poze ca sa va cunoastem mai bine ??!!
Da, acum un an am petrecut cam ca azi : am vorbit toata ziua la telefon si am primit felicitari Si eram asa fericita !!
De abia m-am culcat noaptea pe la 12
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Gata prima petrecere din seria celor de 1 an !!
A fost super, ne-am simtit bine , Alexandra s-a distrat cu verisoarele ei si a ales de pe tava : cartea , cardul si la final rujul !!
Deci o sa invete sa faca bani si tot frumoasa o sa ramana , nu ?!
Pozele trebuie sa-mi parvina de la fratello ca el a fost fotograf acreditat, maine le pun
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
shasa spune:
Sa imi fie rusine!
Am fost atat de absorbita de nora mea ca nu am vazut ca nu-i singura sarbatorita
Asa ca urez acum LA MULTI ANI si pt.
CRINA
CALIN
Sa aveti o viata frumoasa si sa va bucurati parintii
shasa spune:
JOANNA pai eu cred ca vrei niscaiva bataita. Cum sa nu prezinte interes berbecutu Pai eu verific mereu sa vad daca ai pus poze noi ca te am la favorite doar stii. Cred ca am lasat si comentarii. Asa ca te rog mai da-ne sa vedem ceva mai proaspat cu berbecutu
novus spune:
citat din mesajul lui shasa Sa imi fie rusine! Am fost atat de absorbita de nora mea ca nu am vazut ca nu-i singura sarbatorita |
Lasa cuscra ca o sa te inteleaga doar stim cum sunt soacrele, nu, fac fixatie pentru nurori !!
Multumim inca o data pt urari !!!
Am implinit 1 anisor !