LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 22
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Gata prima petrecere din seria celor de 1 an !! A fost super, ne-am simtit bine , Alexandra s-a distrat cu verisoarele ei si a ales de pe tava : cartea , cardul si la final rujul !! Deci o sa invete sa faca bani si tot frumoasa o sa ramana , nu ?! Pozele trebuie sa-mi parvina de la fratello ca el a fost fotograf acreditat, maine le pun Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) Am implinit 1 anisor ! |
Sa va fie de bine , iar Alexandra si frumoasa si desteapta si cu bani , mi se pare normal.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Floric spune:
Seara buna.
Intru repede sa mai prind sa urez Sanatate, fericire si multe impliniri minunatei ALEXANDRA si pentru draga ei mamica
Noi ne pregatim de taierea motzului, sambata avem petrecere mare. Sunt asa necajita ca mi s-a stricat calc (acum intru de pe laptop sotului) ca acolo aveam salvate siteuri cu cardurile de pe pagina facuta de Ayla. Nu stiu nici parola sa intru din nou si asa sunt necajita ca am pierdut atatea.
Colac peste pupaza se termina bateria...Daca am vreme mai intru maine.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
citat din mesajul lui shasa JOANNA pai eu cred ca vrei niscaiva bataita. Cum sa nu prezinte interes berbecutu |
Cine, cand si unde a zis ca berbecutu e neatractiv ???ca eu cred ca am citit pe diagonala azi , ma intelegeti
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
shasa spune:
citat din mesajul lui Gianina34 (astea toate trebuie sa le rup eu bucati miiici si sa i le dau in gurita ca nu stie/nu vrea sa duca mancarea la gura, doar jucariile) Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni |
GIANINA si eu fac la fel lui Petru. Nu vrea sa bage in gurita singur mancarea in schimb toate jucariile le gusta
Monnvas spune:
Fac cap nou daca nu-mi pica mutra pe laptop.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Kea spune:
Floric, nu stiu despre ce e vorba, dar nu te pot ajuta fetele? Striga tare ce-ti trebuie, trebuie sa te auda careva.
Ramona, eu prefer sa il vad zbatandu-se in fata mea in scoica in siguranta, decat singur facand cine stie ce. Eu oricum nu uit de mine la baie, asa ca nu sta prea mult timp incorsetat. Dar al meu e rabdator, dar si eu sunt intelegatoare, in sensul ca nu il iau pe sus tocmai cand e el in mare actiune.