LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 20

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Haideti sa ne vedeti cum ne-am plimbat azi...am si socializat putin ![]() ![]() |
Felicitari !!Luati-va un ham ca e super util in faza asta de mers , nu mai stai aplecat si ai control la trante

Mami lui

aris26 spune:
vaaaai a facut ochiasa un an
pai:LA MULTI ANI!!!
felicitari mamico! petrecere frumoasa
25 martie 2009

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 vaaaai a facut ochiasa un an ![]() pai: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 martie 2009 |
Multumim !!!!!!!

Mami lui

Kea spune:
Novus, pana incepe petrecerea fa-ne o poza la tort, ca dupa 7 nu mai putem manca
Eu azi am vrut sa-i arat 2 caini lui fiu-meu, stateau stapanii in loc sa apuce copilul sa vada cateii si el se uita dupa masini, n-a fost chip sa-l fac sa se uite unde trebuie.
Ramona, daca tot e sotul acasa ori il pui pe el, ori daca nu se pricepe, chemati pe cineva, dar fixati prizele ca lumea in perete, nu-i posibil sa iasa afara cu tot cu stecher. Ca presupun ca priza avea protectii in interior, nu? Daca nu, fugi si cumpara si din alea.

saby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Felicitari !!Luati-va un ham ca e super util in faza asta de mers , nu mai stai aplecat si ai control la trante ![]() Mami lui ![]() |
Oooo dar avem numai ca domnisoarei nu-i place, mai bine sta mami cocosata, cum il pun cum se lasa jos si incepe sa traga de el si sa maraie

Sabina mamica fericita de

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

180882 spune:
La multi ani,Alexandra!Felicitari Novus!
Acum 1 an stateam de vorba la terapie intensiva........tu fericita iar eu speriata.......mai aveam 1 zi si 2 nopti.........de fapt asteptam sa eliberati paturile.
Multa sanatate tie si fetitei tale!
LMA tuturor ghioceilor nascuti pe 3 Martie!

ramona7575 spune:
Kea, Ilinka, azi am fost la magazin si ne-am cumparat alte prize (alea nu se fixau f.bine), nu am gasit protectie pt.bb, cica aduce sapt.viitoare... nu era sotul acasa cand s-a intamplat incidentul iar eu eram la baie , toata ziua stam dupa el dar ...
Fetelor, care sunt mai dureroase, maselele sau dintii ?

simplyana_m spune:
intru rapid sa va salut si sa urez:
LA MULTI ANI!Alexandra
Crina
Calin
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti, norocosi si iubiti!
http://www.lucamic.blogspot.com/

cami_05 spune:
LA MULTI ANI!Alexandra
Crina
Calin
Sa cresteti sanatosi, mari, frumosi, destepti!
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

simonapro spune:
LA MULTI ANI! ALEXANDRA
CRINA
CALIN NICHOLAS
Multe flori mamicilor
Noi la capitolul molfanit preferam hartia si buretii, chiar a vomat odata de la un desen de al lui Sebi si doar ce terminasem curatenia de Craciun, a imprastiat in toata casa, ca era in premergator
Lucian saptamana asta a facut pasiune pe spart farfurii, intr-o fractiune de secunda deschide dulapul si in seara asta a spart 2 deodata, saptamana trecuta a mai spart un castronel, sper sa mai avem si noi in ce sa mancam pana mai creste
. De maine trebuie sa gasim masuri de protectie ca nu se mai poate.
pe toti!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)