LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby
Haideti sa ne vedeti cum ne-am plimbat azi...am si socializat putin http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4404191368/

Felicitari !!Luati-va un ham ca e super util in faza asta de mers , nu mai stai aplecat si ai control la trante !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vaaaai a facut ochiasa un an
pai:

LA MULTI ANI!!!

felicitari mamico! petrecere frumoasa

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vaaaai a facut ochiasa un an
pai:

LA MULTI ANI!!!

felicitari mamico! petrecere frumoasa

25 martie 2009

Multumim !!!!!!!
si voua !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Novus, pana incepe petrecerea fa-ne o poza la tort, ca dupa 7 nu mai putem manca

Eu azi am vrut sa-i arat 2 caini lui fiu-meu, stateau stapanii in loc sa apuce copilul sa vada cateii si el se uita dupa masini, n-a fost chip sa-l fac sa se uite unde trebuie.

Ramona, daca tot e sotul acasa ori il pui pe el, ori daca nu se pricepe, chemati pe cineva, dar fixati prizele ca lumea in perete, nu-i posibil sa iasa afara cu tot cu stecher. Ca presupun ca priza avea protectii in interior, nu? Daca nu, fugi si cumpara si din alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui saby
Haideti sa ne vedeti cum ne-am plimbat azi...am si socializat putin http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4404191368/

Felicitari !!Luati-va un ham ca e super util in faza asta de mers , nu mai stai aplecat si ai control la trante !!

Oooo dar avem numai ca domnisoarei nu-i place, mai bine sta mami cocosata, cum il pun cum se lasa jos si incepe sa traga de el si sa maraie .

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 180882 spune:

La multi ani,Alexandra!Felicitari Novus!
Acum 1 an stateam de vorba la terapie intensiva........tu fericita iar eu speriata.......mai aveam 1 zi si 2 nopti.........de fapt asteptam sa eliberati paturile.
Multa sanatate tie si fetitei tale!
LMA tuturor ghioceilor nascuti pe 3 Martie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Kea, Ilinka, azi am fost la magazin si ne-am cumparat alte prize (alea nu se fixau f.bine), nu am gasit protectie pt.bb, cica aduce sapt.viitoare... nu era sotul acasa cand s-a intamplat incidentul iar eu eram la baie , toata ziua stam dupa el dar ...

Fetelor, care sunt mai dureroase, maselele sau dintii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

intru rapid sa va salut si sa urez:

LA MULTI ANI!
Alexandra
Crina
Calin

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, destepti, norocosi si iubiti!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI!

Alexandra
Crina
Calin

Sa cresteti sanatosi, mari, frumosi, destepti!

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

ALEXANDRA

CRINA

CALIN NICHOLAS

Multe flori mamicilor

Noi la capitolul molfanit preferam hartia si buretii, chiar a vomat odata de la un desen de al lui Sebi si doar ce terminasem curatenia de Craciun, a imprastiat in toata casa, ca era in premergator

Lucian saptamana asta a facut pasiune pe spart farfurii, intr-o fractiune de secunda deschide dulapul si in seara asta a spart 2 deodata, saptamana trecuta a mai spart un castronel, sper sa mai avem si noi in ce sa mancam pana mai creste. De maine trebuie sa gasim masuri de protectie ca nu se mai poate.

pe toti!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput