LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saby
Ooooo toata ziua facem si desfacem la el . E o adevarata placere sa-l rontaim, litera cu litera, cifra cu cifra... |
O, da! Cunoastem!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Crina
Calin Nicholas
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Nikoleta20 spune:
buna fetelor,
nu am mai intrat aseara caci mario a fost cam marait( i-a facut 2 vaccinuri,pe cel de 12 si 13 luni);insa e ok la noul loc de munca.
am vazut k ilinca e tare suparata?
nu pot sa imi dau seama ce a patit,insa citesc diseara tot si tot ce sper este k motivul sa fie manole,iar ea si sophiphi sa fie ok.
pup toate fetele si revin
saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Am vazut-o pe Maia. S-a schimbat mult mi se pare mie, adica a crescut si asta se vede. Saby, de unde ati luat puzzle-ul ala atat de mare? Ilinca, nici nu stiu ce sa iti zic legat de situatia cu Manole. Mi-e sa nu dau cu bata-n balta. Oricum sa stii ca ma gandesc la voi. |
Puzzle-ul l-am luat de la Kidex in decembrie, nu mai stiu de la ce firma.
Haideti sa ne vedeti cum ne-am plimbat azi...am si socializat putin http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4404191368/
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Nikoleta20 spune:
am vazut....e prea mult spus,insa ma bucur k totusi nu e altceva mai grav
ilinca,,imi pare tare rau,si eu am trecut,am mai spus,recent prin asa ceva,si stiu cum este.imi pare de asemenea rau ca nu am mai putut face nimik legat de cantastim...
ps:si mario molfaie motul de par
Nikoleta20 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!
sa fii sanatoasa si cuminte,,,caci idealul de frumusete l-ai atin de mult
novus,felicitari
aris26 spune:
salutare
imi e tare dor de voi dar uite ca nu apuc nici macar sa intru in fiecare zi sa va salut...ce sa mai vorbim de tinut pasul cu voi. sper sa ma primiti fara temele facute cand se linishtesc treburile.
toate bune???
despre noi...hmmm..eu treaba ca la balamuc(inchid 4 leasinguri si trebuie sa reglez conturile si sa inmatriculez masinile, am un containar plin cu scutece in vama constanta si ma freaca cu un milion de acte, coduri si minunatii birocratice, vreo 6 tranzactii imobiliare care fix acum trebuie incheiate, nishte contracte ipotecare de extins, vreo 5 proiecte de lotizare...etc) piticul isi vede de treaba lui care mai nou e sa mearga biped cat mai mult posibil, ma toaca marunt in fiecare noapte ca deh...sunt prea odihnita, in fiecare zi invata cate una noua, ba sa scoata limba la comanda, ba sa arunce mingea, ba sa zica diverse cuvinte(vaaai vaaai in ce hal vorbeshte- nu stiu cu cine seamana- dar iti trebuie un dictionar anume ca sa intelegi ce sunt coicai=ochelari si asa mai departe). acum mi se pare ca are un pic de cearcane si vreau sa-i fac o analiza de kk, daca nu sa vedem daca nu cumva are anemie(moshtenire genetica de la ta-su care are talasemie)
cam atat, hai ca m-am intins, dar sunt scuzata ca doar nu am mai scris de o veshnicie
toata gashca de mamici si pitici
25 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui saby Am pus si noi cateva poze mai recente http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4403099181/ Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Admirat printesa frumusica !!!
Abia astept sa ne vedem la intalneala din mai-iunie
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Nikoleta20 LA MULTI ANI ALEXANDRA!!! sa fii sanatoasa si cuminte,,,caci idealul de frumusete l-ai atins de mult novus,felicitari |
multumim
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Multumim tuturor fetelor care s-au gandit sau se vor gandi la noi astazi !!
E asa o zi frumoasa , pana si afara a iesit soarele !!
Alexandra doarme ca diseara are primul party !!