LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**169**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
Citat:
citat din mesajul lui sabyAm pus si noi cateva poze mai recente http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/4403099181/Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
vazut, placut, pupacitam facut in wk budinca cu gris a iesit ff buna la gust insa prea tare ai putea sa-mi spui, te rog, cam ce proportii folosesti ca sa nu mai pierd timpul cu incercarile?multumesc multGianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 10 luni
Gianina ,eu fac la 1 litru de lapte 100 g gris, iese foarte buna.las sa se incalzeasca laptele si apoi pun grisul in timp ce amestec.Chiar aseara am facut si i-am dat si lui Theo cu dulceata, ce sa zic yami,yami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinca - mult curaj

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Noi am fost un pic pe afara.Ilinca,nu stiu ce sa-ti zic,dar cred ca e greuCu prizele eu l-am lasat sa se uite la ele, a incercat sa scoata ce era bagatin ele, veioza reuseste sa o scoata, acum nu mai e asa de interesat de ele,probabil ca si-a satisfacut pofta.Legat de hartie chiar mai devreme a pris o revista, a rupt pagina si nu reusea sa o bage pe toata in gura,s-a suparat rau cand i-am luat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mireal -

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Alexandra

Crina

Calin Nicholas

sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa le aduceti bucurii parintilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna ziua, cucuiete!
In primul rand LA MULTI ANI, PENTRU ALEXANDRA, CRINA SI CALIN!

In al doilea rand, azi sunt libera....

In al treilea rand, am reusit sa mer si eu la coafor, in sfarsit, dupa 10 luni...si asa ma simt de bine, mi-am tuns un pic parul,mi-am refacut suvitele...ce mai, titan ice cum era odata o vorba!

Mi-a venit sora din tara cica....am ajutoare de acum, nu ma mai preocup de mancare,...ce mai inca o data titan ice!

Noi suntem mai binisor, cu nasucul desfundat, pana ieri, de azi iar ni s-a infundat la amandoi, dupa ce ieri a fost o zi cu 23 de grade, azi sunt 8 grade si o ploaie de te doare capul.

Am vazut si eu pe Dragos, un deliciu sa il vezi asa imbracat si ce tort....yam yam, acum ma gandesc si eu la ce model as putea alege eu pentru Nicholas, mai am o luna la dispozitie.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

anca_nicolae, sotul meu e PFA. cand ne intalnim iti pot spune tot ce vrei sa stii despre pfa.

Mergi la inceput

la capitolul "ce face/ ce nu face" eu nu ma stresez cu ioana. am observat ca ea face multe lucruri pe care andrei nu le facea cand avea aceeasi varsta cu ea.
am mai observat ca ioana incearca sa-l imite pe andrei: baut cu paiul, jucat cu jucarii, cocotat, rasfoit reviste, mancat bucati si mestecat foarte bine (chiar daca are numai 2 dinti). am impresia (si mama soacra la fel) ca ioana a evoluat mai redepe, deoarece l-a avut pe andrei ca model.

pe carticele nu stau sa-i arat animale, ca pt ea e egal cu zero. cand vom merge la tara vreau sa i le arat live. poate o vor interesa.
imi aduc aminte ca andrei avea cam 1 an si 8 luni cand l-am dus la tara. am incercat sa-i arat tot felul de animale, l-am pus sa fuga dupa gaini, dar el tot dupa caine si pisica se uita, ca doar e copil de capitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica2008 spune:

Fete dragi, intru si eu pe fuga sa UREZ LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI, sa fiti sanatosi sa le oferiti parintilor vostrii numai satisfactii , sa se bucure de voi.
Va pup tare dulce dar nu pot sa stau am ceva probleme cu micutzul meu,intru mai pe seara sa va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, nu stiu exact ce ar trebuisa faca, dar mai aud si eu pe la fete, mai citesc prin reviste si imi dau seama ca eu nu am insistat la Ana cu multe chestii. Eu ii arat o data, de doua ori si gata. Atunci cand eram stresata am stat catva pe capul ei cu cartile alea cartonate si cu formele. Deja ma enervasem eu de "catelu, unde e catelu, ham-ham, cum face catelu?". Daca eram in locul ei pe bune de nu ma pocneam. Asa ca am lasat-o moale. O las sa treaca de la o juacrie la alta, daca ne cade in mana cartea ii mai arat, dar fara sa insist, daca nu ne cade f bine. Nu le-am mai deschis de cateva zile, ca am avut altele de facut: am iesit afara, unde e drept ca am admirat ceva catei "live", am iesit la Ikea, ne-am chinuit cate o ora sa adormim ca sa ne trezim in 30 de minute, am facut baie in cada mare, ne-am mai lovit si de cate o jucarie pe ici pe colo si am facut-o sa cante, etc. Dar de vreo saptamana chiar nu am mai facut nimic "organizat" cu ea. Nu stiu daca e bine sau rau, dar daca eu am obosit de "invatat", ma gandesc la ea.

GIANINA, noi am papat in deplasare in 2 moduri: chestii aduse de noi de acasa: iaurturi Humana (si astea fac rau la burtica?) sau gris Humana din ala cu vanilie sau keks; biscuiti, banana; chestii de la fata locului: paine/focaccia, MBS, supa crema de legume, pui la gratar cu legume sote, pui cu piure.

pisik, de ce te stresezi pe tine si, implicit, copilul? chestiile alea pe care "trebuie" sa le faca, le face copilul singur, nu invatat de cineva. Poate ca mai mult o perturbezi cu "invatatul" asta. Lasa copilul sa descopere lumea inconjuratoare, tu pune-i doar la dispozitie tot ce-i trebuie ca sa fie stimulata, insa nu fi tu stimulul.

Aprob pozitiv! Nici noi nu facem "lectii".

Nu stiu despre ce "deplasare" e vorba... Daca e vorba despre o masa (cand mergem in vizita sau la shoppig de exemplu), plecam cu portioara de papa corespunzatoare mesei respective in kestia aia termorezistenta.
Daca e vorba de we... depinde. Daca mergem la Targoviste iau papa de acasa si mai manofacturez cate ceva si pe acolo (dar evit, ca fac cu galerie si-mi ies din pepeni ). Daca e vorba de plecat in "deplasare adevarata" (la munte de exemplu), atunci mai apelez si la borcanele, desi nu's fan deloc si le evit cat pot.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput