Copilasi de Iulie - August 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gabi, imi pare foarte rau! Dumnezeu sa-l odihneasca! Poate totusi te ajuta sa vorbesti cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi condoleante..mai mult eu nu te pot consola..pt ca eu sint la rindul meu o neconsolata...Astept sa ne spui cum s-a intimplat..atunci cind o vei putea face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Gabitza condoleante. Doamne cat te inteleg...asa de mult ca nu ma gandesc decat la tine de cand am citit...si plang alaturi de tine. Dumnezeu sa-l odihneasca. Lacrimi si flori pentru sufletul lui.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, papadique!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Papa la multi ani fericiti!!
sa aveti o zi buna buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!!
LA MULTI ANI PAPADIE!!
eu sunt cam bulversata ..vedeti aicihttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118096&whichpage=21
de ce ...sa nu mai scriu iar ...
dar poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ..ca eu parca nu mai gandesc limpede
pupici si o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani fericiti papadie!

Oana behaie, muceste, tuseste foarte urat si are ochi lacramosi. Az' noapte a vomat asa ca am dormit intr-un aer proaspat, de iz de primavara...Pe Maria am auzit-o tusind az-noapte asa ca azi nu am mai dus-o la gradinita si am chemat doftorul din dotare. In weekend aveam programat party, e ziua finutului cel mare...sa vezi urlete ca nu le duc!!!

O zi excelenta asa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI PAPA! Sa fii sanatoasa si fericita! Si sa ne mai bucuram de tine pe aici!

Simona, m-am bulversat total de ce ai scris acolo...Doamne fereste...
Asta este spaima mea, sa nu fie baiatul meu influentat de cine stie cine. Eu as merge mai departe, as vorbi si cu parintii celuilat copil, as incerca sa aflu mai exact ce s-a intamplat...

Si eu sunt intoarsa pe dos din alte motive, la Matei in grupa, 18 copii au varicela, el nu da semne...inca...Va dati seama ca nu am cu cine sa il las acasa iar ce e mai rau e ca tatal meu nu a avut si o astfel de boala la 73 de ani si la istoricul lui medical ii poate fi fatala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Papadie,

Leeloo, iubita, suntem alaturi de tine

Blue, sunt absolut intoarsa pe dos pentru ca nici eu nu ma astept la asa ceva, insa never say never. Ai discutat amanuntit cu Luca ? Despre ce simte el cand face asta ? Se poate sa fie o copiere fara absolut nimic serios, doar ca a vazut la baieti mai mari etc sau ii place. Si cand spun asta, ma refer la descoperirea sexualitatii - mai tineti minte cand unii bbi se frecau in pampers de patut, altele din ograda mea se spalau cu mare patos in baie etc.
Sunt sigura ca este o etapa si va disparea. Sunt sigura. E un episod care trece si pana la adolescenta uita.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am discutat cat am putut discuta aseara ..in conditiile in care mie imi vajaia capul si aveam o permanenta stare de lesin ...
ptr ca eu , ca si adult , am mers cu gandul mai departe ...
sunt sigura ca el copiaza acum in contextul descoperirii organelor sexuale ..dar pe mine m-a luat groaza ca el considera asta un joc si ceva foarte distractiv ...si nu m-am putut gandi , daca nu descopeream , va merge la scoala , va fi si mai expus , ptr ca acolo nu este ca la gradinitza supravegheat non stop ... pentru ca el nu a zis nimic , normal ...si asta ma ingrozeste cel mai tare ..ca-mi dau seama ca nu este apropiat de mine sa-mi spuna ce face , ce simte , etc ...
si iar ma apuca groaza ca s-a intamplat "jocul" asta la cativa metri de mine ...de unde sa stiu eu ce fac ei in casutza !!!

sunt cam nauca ..daca sunt off topic ...sa ma trageti de urechi , da?
eu am scris si la subiectul cu pricina ..dar voi ma stiti mai bine , imi sunteti mai apropiate ...

Mergi la inceput