Prima casa - Runda II

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Fetelor,cat dureaza aceasta ultima aprobare inainte de a pleca dosarul la fond?De ieri dimineata avem raportul de evaluare si tot asteptam...

Mergi la inceput

A plecat dosarul la FOND...(azi)

Mergi la inceput

Am primit aprobarea de la Fond!!!!!!!!!!!
Asteptam sa vina hartiile si gata!in maxim 2 sapt.incheiem totul!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

felicitari AC !!!

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

felicitari AC

eu sunt la faza de no comment, dosarul nu se stie unde e, de 2 saptamani ...este incredibil, desprins din Caragiale

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Multumesc,fetelor.Sincer,inca nu ma pot bucura pana nu vad hartiile venite de la Bucuresti.Speram ca pana miercurea viitoare sa ajunga,totusi.
Ii cred si pe vanzatori ca vor sa se vada cu banii in cont,au avut rabdare pana acum...speram sa mai reziste putin.Ca si noi abia asteptam sa ne apucam de renovare...E partea frumoasa !Dar mai frumoasa e cea cu mutatul!:)))

Mergi la inceput

Pentru fetele care au luat deja credit cu P.C : dupa ce a fost aprobat dosarul de Fond,cat a mai durat pana ati facut contractul de vanzare-cumparare ?A venit repede dosarul de la fond?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

felicitari!

dosarul de la fond a venit a doua zi dupa ce a fost aprobat. apoi ne-a programat fata de la banca la cateva zile la notar.

Mergi la inceput

Multumesc.Noi fiind din jud.Tulcea mai intarzie.Doamna de la banca mi-a spus ca au termen maxim 5 zile lucratoare sa trimita dosarul la banca.Maine s-ar face 5 zile ,dar noi speram macar joi sau vineri.Of,abia asteptam sa incheiem cu totul sa ne putem bucura in voie ca avem casuta noastra...Sa ne apucam de renovari...

Mergi la inceput

In sfarsit!Joi a venit contractul de garantare de la Fond si luni facem contractul de v-c.Puteam sa-l facem si azi dar vanzatorul trebuie sa duca niste hartii de la gaze,curent,intretinere precum ca are totul achitat la zi.Doamne ajuta sa incheiem cu bine!Mai avem asa de putin...

Mergi la inceput