Prima casa - Runda II

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

noua ne-au mai cerut inca un act ...cred ca fac 'crima de om' pana terminam cu dosarul...acu si-au dat seama, azi il scoate vanzatorul si mari pleaca dosarul cica...io una nu mai cred...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi la evaluarea juridica n-am platit nimic si nici la evaluarea apartamentului.
fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

gata fetele,
am semnat azi contractul de v-c marti vor vira si banii si asteptam si intabularea.
multumesc ioana pt galerie.
am platit azi inca 7.490 ron
Doamne,cati bani am dat...
bulinutra asa ne-au plimbat si pe noi cu actele cand ziceam gata am adus tot isi mai aduceau aminte de cate ceva.
succes in continuare

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

ioana, noi am platit 400 ron pt evaluare voi de ce nu?
au platit vanzatorii?
doar de curiozitate nu de invidie , bineinteles

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Si noi tot 400 ron am platit pt.evaluare.Acum asteptam ca evaluatorul sa ia legatura cu noi.Cica ei lucreaza si-n week-end,si-n zilele libere,precum e lunea asta care vine.Deci sa ne asteptam oricand la un telefon din partea lui.Asa ne-a zis d-na de la banca.De obicei sunt probleme la evaluare?Noi locuim intr-un oras mic si am stabilit 35000 euro pretul apart.de 2 camere pe care vrem sa-l cumparam.
Evaluatorul ia legatura cu cumparatorii sau cu vanzatorii?Cum s-a procedat la voi,fetelor?
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pai am intrebat evaluatorul dc trebuie sa platim si a zis ca nu, se trimite factura la banca. deci a platit banca!
A.C. v-a contactat evaluatorul? pe noi ne-a sunat chiar in seara in care am primit raspunsul de la banca, dupa preaprobarea financiara.
noi nu am avut probleme cu suma. a evaluat apartamentul la 59 mii, in conditiile in care noi am luat 47800 de la banca si trebuia ca evaluarea sa fie de minim 50 mii.
va tinem pumnii!
Mada, felicitari. asteptam sa bem! aveti de renovat? cand va mutati?

Mergi la inceput

Am primit si avizul juridic din centrala ,de la Bucuresti dar evalautorul inca n-a luat legatura cu noi.Joia trecuta am facut precontractul,vineri am primit avizul juridic si acum asteptam evaluatorul.Cat mai dureaza????????O fi aglomerat?Pana joi oare ia legatura cu noi?Ce naspa e asteptarea asta...

Mergi la inceput

Intre timp,a luat evaluatorul legatura cu noi.Saracul om,se chinuie de vineri sa ia legatura cu noi dar avea nr dat gresit din centrala si noroc ca a sunat la banca si i-a dat doamna nr meu corect.Maine ne intalnim!!!!!!!Ne-a zis sa stam linistiti ca nu vor fi probleme.Apoi ce urmeaza dupa ce evaluatorul trimite raportul?Dosarul pleaca la FNG...,sau cum s-o numi?Aici sa vezi asteptare...Doamne ajuta!
Alina

Mergi la inceput

Maine asteptam raportul evaluatorului.Asa ne-a spus,ca maine il trimite in centrala.Sa vedem ce urmeaza...

Mergi la inceput

Azi dimineata la 10 m-au sunat de la banca sa-mi spuna ca a sosit raportul de evaluare.S-a evaluat f.bine.Acum asteptam nu stiu ce aprobare din centrala ca sa poata pleca dosarul la Fond...Cate etape!Asta cu fondul e ultima,dar cea mai importanta !

Mergi la inceput