Prima casa - Runda II

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nooo..pe 5 ianuarie s-a emis autorizatia de constructie...constructia a inceput mai tarziu din cauza de vreme casa au terminat-o acum in aprilie....dar...e veche deja ...romania rasu-plansu

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

bulinuta si ce-o sa faceti?
noi avem dosarul la fond acum asteptam si cautam teren

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

mada facem 2 credite unu prima casa pe 57000 si unu de nevoi personale

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

bulinuta ce ati mai facut?
ioana cum e casa? trebuie sa zugravitit inainte de mutare?
noi avem dosarul la fond de 2 saptamani, am sunat ieri la banca si ne-au spus ca dosarul e la semnat urmeaza sa-l trimita inapoi la banca.
Off ma omoara asteptarea asta...

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna
noi nu mai zugravim. am smotruit luni si marti cu sters geamuri, lustruit mobila. ieri n-am mai fost in stare de mare lucru si am ajuns si tarziu acasa. am fost pe la hornbach si dedeman (f dezamagita am fost).
i-am luat lui matei 2 covorase pt camera lui, perdea de dus (cu lalele ) si niste maruntisuri: prize, o bara pt perdeaua din bucatarie. nu am gasit mare lucru din ce imi propusesem. o sa ne ducem la ikea intr-o zi, dupa ce terminam.
de azi incepem sa caram bagajele, sper sa terminam weekendul asta si sa va dam poze.
mada, noi am stat cu telefoanele pe cei de la fond 2 zile. asta pana am aflat la cine este dosarul si am convins-o pe tanti aia sa trimita dosarul la banca.
mai e putin! multa bafta!

Mergi la inceput

avem si noi un ghinion...
acum e greva la oficiu de cadastru si nu putem scoate extrasul de autentificare
suntem cu 99 terminate actele a venit si ok de la fond dosarul este aprobat
avem doar de semnat dar fara extrasul ala suntem in pom
offf
wow lalele de unde ai luat perdeaua cu lalale??
eu sunt multumita de ikea, depinde ce vrei sa iei

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Ioanaradu , poate nu ai stiut dar de obicei comisionul de extragere de numerar se plateste de catre cumparatori.
Sa presupunem ca ati stabilit un pret de 60.000E si aceasta suma se vireaza intr-un cont bancar .
La momentul extragerii vanzatorii primesc 59.700 E si acest pret nu reprezinta pretul dorit de ei .

Mergi la inceput

Mada noi am mutat dosarul la raiffeisen...azi cred ca avem acceptul lor dar acum ptr a trimite la fond ne trebuie extrasul de carte funciara ptr informare...deci stam

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Si noi dupa o saptamana de adunat hartii ( ba e buna,ba nu e buna,ba refa hartia asta,ba mai adu si hartia cealalta)asteptam aprobarea financiara.Oare dureaza mult?N-am avut pana acum de-a face cu bancile si nu-mi vine sa cred ce stresant e!Doamne ajuta!Asa va decurge oare tot procesul?Sau doar partea pana primesti pre-aprobarea financiara???

Mergi la inceput

AC aprobarea financiara nu dureaza mult 2 zile, dar urmeaza greul FNG sau cum ii zice exact
noi la incpeutl lui martie am depus primele actele si uite in ce data suntem si inca nu am rezolvat
ne-a sunat de la banca azi tre sa mergem maine sa depun garantia fondului si contravaloare asigurarii apartamnetului pe un an.
in total 372 de euro
cat este garantia fondului? stiti?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput