Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dizica, imi pare tare rau . Eu am facut ieri chiuretajul, azi ma simt fizic mai bine. Psihic...nu stiu...parca o alta persoana era insarcinata saptamana trecuta, nu eu...
O sa trecem peste ,cu ajutorul lui Dumnezeu si cu sustinere din partea fetelor.
Nu ma pot inscrie la aspirante acum, asa ca am sa mai stau pe capul fetelor vre-o cateva luni bune chiar pana in sept-oct daca ma primesc
La prima sarcina nu mi-am facut pb decat spre sfarsit cand se raresc miscarile bebelusului, si am imprumutat de la o prietena un aparat de ascultat inimioara bebelusului. Sunt niste casti de pus pe urechi si un fel de stetoscop pe care il plimbi pe burta pana prinzi bataile inimii. Toata ziua stateam si ascultam inimioara!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Fetelor, care nu aveti datele complete pe prima pagina si doriti sa fie trecute, dati un mesaj sau pm si va trec cu placere: La zilele de nastere nu e toata lumea trecuta, doctorii si spitalul unde veti naste - acum ca majoritatea v-ati hotarat unde veti merge; culoarea caruciorului daca mai stie cineva, etc
Asta doar daca vreti...ca eu oricum nu am altceva de facut

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Fetelor, care nu aveti datele complete pe prima pagina si doriti sa fie trecute, dati un mesaj sau pm si va trec cu placere: La zilele de nastere nu e toata lumea trecuta, doctorii si spitalul unde veti naste - acum ca majoritatea v-ati hotarat unde veti merge; culoarea caruciorului daca mai stie cineva, etc
Asta doar daca vreti...ca eu oricum nu am altceva de facut

Povestea nasterii

Poze

Madutza te admir foarte tareesti foarte puternica si sunt convinsa ca Dumnezeu te va ajuta.
Medicul meu e Elena Mihalceanu, Iasi. Unde nasc inca nu stiu. La Cuza Voda sau maternitate privata, inca mai astept pana sa iau decizia finala..

Klarisse graviduta 8+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

fetele!

"Prezent" si azi, dar cu o stare care nu se compara cu euforia de ieri.
Am dureri ciudate care ma panicheaza si ma fac sa-mi aduc aminte de data trecuta. Nu ma doare burtica in schimb sunt dureri localizate la nivel lombar. Si parca mi s-au detensionat sanii. Am o stare psihica de nedescris. Nici nu ma pot duce la o eco pt ca ai nostri angajatori iar au intarziat cu salariul. Nu stiu de ce, dar parca simt ca ceva nu e in regula.
Azi-noapte m-am enervat rau (putin spus) din cauza unei rude. Am avut dureri de burtica si dimineata m-am trezit cu durerea asta lombara si cu sanii aproape nedurerosi. Cred ca nu e de bine...

Ariciu in 9+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Ariciu sensibilitatea sanilor mai scade pe masura ce sarcina evolueaza, incearca sa nu te gandesti la lucruri negative.
Ca sa te linistesti cum intra salariul mergi la medic.

Sanatate multa!

Klarisse graviduta 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Ariciu sensibilitatea sanilor mai scade pe masura ce sarcina evolueaza, incearca sa nu te gandesti la lucruri negative.
Ca sa te linistesti cum intra salariul mergi la medic.

Sanatate multa!

Klarisse graviduta 8+

Stii ce ma ingrijoreaza cel mai tare? Am exact senzatia de dinainte de ciclu. Atunci, alea 2-3 zile premergatoare declansarii menstruatiei... Ma duc tot timpul la baie si ma uit sa vad daca nu e ceva dubios. Mama, in ce hal am putut sa ma enervez ieri!!! Nu stiu daca intelegeti, dar am febra musculara de incordare. La propriu...
si multumiri de incurajari. Sper sa fie bine, dar....

Ariciu in 9+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Dizica, imi pare tare tare rau! Sa nu renunti!
Iony, fa tot cearsaful de analize si apoi gata! Abia astept sa te vad cu 2 liniute!

Cristina 9+

Mergi la inceput

Ariciule relaxeaza-te! Stai in pat, pune un supozitor de scobutil si ia niste no-spa. Nu te mai gandi la prostii! Eu sunt asa de la primele zile ee intarziere a menstrei, purtam deja tampon ca nu stiam cand ma va pocni! Durerile sunt la fel si acum si uite, am fost la eco, bebe Slava Domnului e bine! Deci gata, in pat cu tine!

Cristina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dizica spune:

Multumesc la toata luma pentru suport si sper sa trec peste acest hop..psihic vorbind.
Ca sa raspund la una din intrebarile anterioare: eu m-am dus la eco asa cum m-a programat dr. si nu am avut absolut nici un fel de simtome prevstitoare: nu sangerari, nu stare de rau NIMIC.
Singurul lucru care imi dadea ceva emotii a fost acela ca in loc sa iau in greutate eu am slabit vre-o 2 Kg iar sanii nu mai erau asa sensibili, oricum nu erau considerate ca motive de ingrijorare ... dar uite ca n-am avut noroc.
Acum problema cea mai mare a mea este cum ii voi explica fetitei mele de 6 ani (Andreea) ca barza nu-i va mai aduce deocamdata un fratior ??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

dizica, imi pare tare rau . Eu am facut ieri chiuretajul, azi ma simt fizic mai bine. Psihic...nu stiu...parca o alta persoana era insarcinata saptamana trecuta, nu eu...
O sa trecem peste ,cu ajutorul lui Dumnezeu si cu sustinere din partea fetelor.
Nu ma pot inscrie la aspirante acum, asa ca am sa mai stau pe capul fetelor vre-o cateva luni bune chiar pana in sept-oct daca ma primesc
La prima sarcina nu mi-am facut pb decat spre sfarsit cand se raresc miscarile bebelusului, si am imprumutat de la o prietena un aparat de ascultat inimioara bebelusului. Sunt niste casti de pus pe urechi si un fel de stetoscop pe care il plimbi pe burta pana prinzi bataile inimii. Toata ziua stateam si ascultam inimioara!!

Povestea nasterii

Poze

Ce tare! Nici nu stiam ca se gaseste asa ceva!

Cristina 9+

Mergi la inceput