Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ariciule relaxeaza-te! Stai in pat, pune un supozitor de scobutil si ia niste no-spa. Nu te mai gandi la prostii! Eu sunt asa de la primele zile ee intarziere a menstrei, purtam deja tampon ca nu stiam cand ma va pocni! Durerile sunt la fel si acum si uite, am fost la eco, bebe Slava Domnului e bine! Deci gata, in pat cu tine! ![]() Cristina 9+ |
De unde atata stat in pat ca mai am inca o ora jumate de treaba la servici?

Acum imi pare rau ca inca n-am anuntat de sarcina la job

Ariciu
in 9+ si mamica de
de 3 ani
nikolici spune:
dizica 
[madutza] de ce nu mai vrei la aspirante, e un mediu tare placut si distractiv, o comunitate plina de optimiste aspirante.
Va doresc tot binele din lume si bebei sanatosi cat mai rapid.
Apropo dupa cat timp poti trece la treaba dupa chiuretaj?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
vanyy2009 spune:
buna burtici
eu abia acum m-am trezit...am tras o repriza buna de somn vreo 2 h jumate![]()
dizica
imi pare rau
madutza
ariciu
10+
crina-s spune:
Fetelor desi e marti (cica trei ceasuri rele), am avut un noroc fantastic. M-am dus la spital sa-mi fac injectia, doctorita m-a intrebat daca ma mai doare asa rau burtica si spatele si s-a hotarat sa-mi faca eco sa vada cum mai arata rinichiul (nu mai are asa multe dilatatii, deci e spre bine). cand mi-a vazut fata de pisicuta cand i-am spus ca mi-e dor de bebe mi-a pus ecograful si pe burtica. Bebita facea tumbe, se misca destul de mult si inimioara batea cu putere. Pupalar mama pe el de frumos.....intr-o saptamana a mai crescut. are acum 3,05 cm.imi venea sa le spun la toti doctorii de acolo: uitati ce bebe frumos am!
cred ca m-am cam tacanit de cand sunt graxida....

10+
crina 
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui nikolici dizica ![]() [madutza] de ce nu mai vrei la aspirante, e un mediu tare placut si distractiv, o comunitate plina de optimiste aspirante. Va doresc tot binele din lume si bebei sanatosi cat mai rapid. Apropo dupa cat timp poti trece la treaba dupa chiuretaj? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nu am spus ca nu mai vreau la aspirante, Doamne fereste! Dar cum eu am interdictie 3-4 luni... dupa aceea sunt calare si pe capul lor, nu numai aici
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
crina-s spune:
Ariciu de ce nu esti cuminte? Crezi ca supararea de aseara ti-a facut bine? Durerile de burtica sunt sigur de la suparare. Incearca sa-ti vezi prioritatile: copilul tau este cel mai important acum.
Ce mai astepti?anunta la serviciu starea ta fiziologica. Acest lucru iti permite sa beneficiezi de drepturile pe care le ai ca si gravidutza: program de lucru mai scurt, ore platite in care te poti duce la control, imposibilitatea de a fii disponibilizata......
ia-ti inima in dinti si fa ce trebuie.
iti tin pumnii!

10+
crina 
crina-s spune:
Madutza esti o femeie extraordinara!
Eu de mica am trait cu urmatorul slogan pe care l-am invatat de la bunicul meu, pe care l-am iubit foarte mult si mi-a fost mentor:
esti la pamant, in tarana, ridica-te, scutura-ti hainele si palaria si ia-o de la inceput!

10+
crina 
ariciu80 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Ariciu de ce nu esti cuminte? Crezi ca supararea de aseara ti-a facut bine? Durerile de burtica sunt sigur de la suparare. Incearca sa-ti vezi prioritatile: copilul tau este cel mai important acum. Ce mai astepti?anunta la serviciu starea ta fiziologica. Acest lucru iti permite sa beneficiezi de drepturile pe care le ai ca si gravidutza: program de lucru mai scurt, ore platite in care te poti duce la control, imposibilitatea de a fii disponibilizata...... ia-ti inima in dinti si fa ce trebuie. iti tin pumnii! ![]() ![]() ![]() 10+ crina ![]() |
O sa le fac pe toate, acum insa trebuie sa ma linistesc putin.Cred ca imi prind bine mustrarile
Ariciu
in 9+ si mamica de
de 3 ani
chichiutza spune:
Ariciule daca n-ai anuntat, acum e momentul cel mai bun! E un drept al tau! Acu' cat il mai avem si pe-asta!
Cristina
9+