Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
ariciu80 spune:
Fetele, incet-incet ma pregatesc si eu s-o intind spre casa.
Va
pe toate, multumesc de sfaturi si mustruluieli si sper sa ne citim cu bine maine.
P.S. Stiu ca am fost egoista ca nu am zis de la inceput, dar imi pare f rau de tine dizica. O sa fie bine data viitoare! Curaj si nu te lasa!!!
P.P.S Ma bucur din suflet pt tine, crina

Ariciu
in 9+ si mamica de
de 3 ani
mari_paun spune:
buna bombonicile, cred ca aici ma incadrez si eu...avem 8 saptamani si manie facem primele analize.
Eu burtica aveam , am mai dat jos pt ca m-am dus la sala 1 luna in fiecare zi ( nu stiam ca sunt gravi) , nu pot sa spun ca se vede...dar in curand
am nevoie de o recomdare la un mecic bun in Bucuresti, o sa fac cezariana, pt ca Ema s-a nascut prin cezariana.
care mai sunt preturile? unde este cel mai indicat?
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
' si mami de Ema
Alina_feier spune:
Am revenit si eu in sfarsit....doamne dar ce spor aveti
bun venit noilor burtici si sarcini usoare cu bebei sanatosi
dizica imi pare nespus de rau
cat despre burtica ieri m-a intrebat o colega in ce luna sunt a4-a?
doamne ajuta....adevarat ca inainte sa raman insarcinata aveam un pic de burtica dar la mine acum chiar se vede burtica pt ca acum e mai tare nu mai e doar un colacel care sa atarne![]()
Alina
9+
vanyy2009 spune:
mari
bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc
......de doctori si preturi din bucuresti nu stiu ce sa zic......poate stiu fetele care vor naste acolo si te pot ajuta
10+
crina-s spune:
Multumesc pentru felicitari!
vavy la mine se vede burtica, dar cred ca e mai multa grasime decat ar fii bebe, dar ce conteaza acum?dam noi kilogramele jos dupa ce nastem. Daca o sa am un bebe asa zglobiu cum l-am vazut azi la eco am sa slabesc in max 2 luni....![]()
![]()
![]()

10+
crina 
vanyy2009 spune:
bine ai revenit alina
.......si eu am o burtica
...e maricica...si toata lumea se minuneaza .."maamaaaa ce burtica ai!!"
10+
Andreea82 spune:
Dizica imi pare tare rau. Multa putere iti dorim sa depasesti acest moment! 
Mari bine ai venit si tu printre noi! Sarcina usoara si frumoasa!
Uff, ariciu, te rog eu liniste-te. Nu face bine. Pai nu asa am patit si eu saptamana trecuta? Nu tu rau, nu tu sani tensionati si in plus durere de burta? Am ajuns atunci la medic si a fost totul in regula cu samburelu'. Capul sus ca e totul in regula, sunt convinsa. Pune-te in pat si odihneste-te si pentru linistea ta incearca sa faci o programare la eco. Vei vedea ca totul e bine!