Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Va asteptam de ceva timp sa mai scrieti si voi cate ceva.
Si eu la fel fac Deya... ma tot uit prin centru si ma gandesc "oare n-o fi... de pe forum?!? ". Bine ai venit.

Noi suntem bine. Sarcina e Ok, foarte vizibilaaaa , putin placenta jos inserata (cu speranta ca se mai ridica).
Am cateva nelamuriri legate de dr Badescu pentru cele ce-l cunosc sau au cunostinte ce au nascut cu el...
* Vine de obicei la nastere cand il chemi? (Ca mie mi-a zis cand l-am intrebat ca "Mai vedem" - acum nu bag mana in foc ca n-a fost gluma, dar m-a cam pus pe ganduri oricum)

Va dulce si sper sa intrati si voi mai des... mamici ocupate de baietei ce sunteti!!!

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Hey!
Va asteptam de ceva timp sa mai scrieti si voi cate ceva.
Si eu la fel fac Deya... ma tot uit prin centru si ma gandesc "oare n-o fi... de pe forum?!? ". Bine ai venit.

Noi suntem bine. Sarcina e Ok, foarte vizibilaaaa , putin placenta jos inserata (cu speranta ca se mai ridica).
Am cateva nelamuriri legate de dr Badescu pentru cele ce-l cunosc sau au cunostinte ce au nascut cu el...
* Vine de obicei la nastere cand il chemi? (Ca mie mi-a zis cand l-am intrebat ca "Mai vedem" - acum nu bag mana in foc ca n-a fost gluma, dar m-a cam pus pe ganduri oricum)

Va dulce si sper sa intrati si voi mai des... mamici ocupate de baietei ce sunteti!!!

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Irinuka, badescu e un om foarte mistocar..si nu stii ce sa iei de la el:)))
eu l-am sunat cand mi s-a rupt apa..si mi-a zis.."du-te, ca pana ansti vin si eu":))))
Avand in vedere data cand tu tb sa nasti...nush ce sa zic. E foarte important sa vb cu el, sa evzi cand are garzi de Craciun-Revelion. Eu stiu ca in principiu el cam pleaca din 20 decembrie..si vine dupa 1. Mie la Andrei a vrut sa-mi provoace nasterea(aveam si 41 sapt)..ca sa putem naste impreuna

Comorile noastre

Mergi la inceput

Multumesc frumos petrean de raspunsul prompt si sincer.

Ma ingrozeste gandul ca sa-mi schimb dr acum... in plus cine si cum ma mai ia pe mine la varsta sarcinii mele... .
Oare daca vorbesc serios cu el si imi zice ca "da - vin sigur", asa va fi? Ma pot increde in cuvantul lui? Sau mai pot interveni diverse?
Sunt sigura ca mi se putea intampla asta cu orice dr, doar ca l-am intrebat la inceputul sarcinii daca e de sarbatori "disponibil" si a zis ca da, ca el concediu si-l ia vara. Acum a avut in vara, se pare ca va avea si in luna octombrie si de-aia ziceam ca poate n-o avea si in decembrie.
Daca mai stii sau mai aflii ceva, astept de la tine vesti.

P.S. Si am mai citit de el ca nu vine sa asiste nasterea daca bb da semne ca s-ar naste prematur? Stii ceva? E adevarat?

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Pai vorbeste serios cu el, si stabiliti un lucru cert. El nu e omul care sa spuna ca vine si sa nu vina, decat dc e plecat din tara urgent.
Eu nu am auzit asemenea chestii despre prematuritate..sincer. Habar nu am. Stiu doar, ca odata eu la cabinet..am fost lasata sa astept pt o nastere prematura la care a asistat..deci..nu o fi adevarat
Cand mai mergi la control?

Comorile noastre

Mergi la inceput

Pe net citisem si eu de chestia cu prematurii, povestea o fata. Parca nu as vrea sa cred asta.
Pe 4 noiembrie mai am programare deoarece e in concediu acum in octombrie.

Irina ~ 26+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Vai Irinukaaa ce trece timpul,deja ai 26 de saptamani...si cand vad caruciorul albastru observ ca pe topic sunt numai mamici de baieti
La vara mea a venit la nastere.Dar cum de nu ai mers la Padurean? Era si aproape.

V-am

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Lasa Mony ca vii tu cu vreo fetita la turul 2

Comorile noastre

Mergi la inceput

In maternitatea de la Resita bb sta cu mama in salon?
Mergi tu cand trebuie sa-l alaptezi sau ti-l aduce cineva?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

In maternitatea de la Resita bb sta cu mama in salon?
Mergi tu cand trebuie sa-l alaptezi sau ti-l aduce cineva?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Pentru mamicile care nasc cu dr e obligatoriu rooming in(adik sa stai cu bebele non stop)doar dc sunt problme nu ti-l dau

Comorile noastre

Mergi la inceput

Cum voi scrieti asa rar, imi imaginam ca intrati rar la sectiunea asta!

Multumesc mult petrean pentru raspuns.
Care e cazul in care mamicile nu nasc cu dr?
Si salonul pentru mamici cam cate paturi are?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput