Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Cam greu cu curatenia cu piticul in zona, eu l-am dus la bunica sa dimineata si l-am adus doar pentru somn la pranz si seara. Mai avem si noi putin din bucatarie si apoi gata.

Eu merg la dr mindea de niste ani buni, sunt multumita de ea. Peste un an mergem si cu Alexiss pentru ca noi parintii suntem cu ochelarii la purtator. Ne-a spus ea anul trecut sa-l aducem dupa 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele
Ce mai faceti?Pe unde umblati?

Am fost la oftalmolog.Denis este bine,nu are nimic la ochisori.

v-am pupat

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

noi azi ne-am intors de la Bm..a fost super, copiii au fost foarte cuminti pe drum, desi a durat 8 ore
http://picasaweb.google.com/catalincodrina/BaiaMare?authkey=Gv1sRgCIPE94i-y9PCJg#

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Mama mia, nimeni de o luna acusi.
Noi suntem bine, Alexiss e un super copil, face si stie de toate.
Cea mai recenta bucurie a fost acum o saptamana cand a spart luneta masinii noastre.
Eu am dat examen la un master in Timisoara si de la 1 octombrie sunt din nou studenta. M-a apucat asa deodata.

Codrina, baietii sunt super. Am vazut pozele de cand le-ai afisat.
As vrea sa vad si alte poze cu copilasii nostri de aici, dar nu pot.

Orasul e plin cica de viroze. Noi inca suntem bine. Cica e plin la urgente chiar si de aadulti.

Mai scrieti si voi cate ceva despre voi.
Va pup si sper sa scrieti mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Buna si eu sunt tot din Resita dar nu mamica.
Suflet de inger la ce master esti? Poate suntem colege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Adriana mersi
E plina tara de viroze..si noi nu am scapat:(((Culmea luni seara am vomitat si eu si gemenii..fara niciun alt simptom. Mla dr, la cantarit..Marti eram programati la dr la cantarit..si chair a zis dr in urma controlului ca nu avem nimic.(ori ne-a picat ceva amncare prost..ori..e inceput de viroza). Si culmea..miercuri dimineata deja muceam toti:((nu tusim..nu avem rosu in gat, dar suntem infundati..pana la cer si inapoi.Bine macar ca e o forma usoara..ca unii au reactionat violent am auzit cu frisoane, febra mare..si multe altele.asa ca..pazea:)))
Bun venit Deya..si intentionezi sa ai un bebel?sau cum ai ajuns de ai dat de noi?
Adriana, bafta la masterat!Si eu am vrut, insa sincer..inca nu am descoperit sensul aruncarii unor bani aiurea...(ca diploma si asa e degeaba:((()ca si aia de licenta de altfel

Comorile noastre

Mergi la inceput

Hello.
Sanatate multa si sa va reveniti repede Codrina.
Nici eu n-am facut pana acum un master tot din acelasi considerent, bani dati degeaba. Acum la asta sunt fara plata.
Bun venit Deya. Sunt la economie sociala. Deci? Suntem colege? Tu la ce master esti?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da da intentionez daca ar fi dupa EL maine s-ar intampla dar e mai complicat la noi...intai ar trebui sa ne luam in fata lui Dumnezeu dupa altele...o sa va povestesc daca nu va plictisesc.
Suflet de Inger nu nu suntem colege eu sunt la ceva legat de litere.offff ca nici eu nu am facut nici cu facultatea asta

De cand va citesc tot ma uit prin parcuri la bebei si ma gandesc or fi de pe forum

Mergi la inceput

deya, sa fie cum va doriti. Si povesteste, ca abia asteptam.

Noi ocolim parcul zilele astea cat putem, insa uneori mai avem abateri, ca deh...fiu`miu e cu concursurile acu...cu premergatorul masinuta ...Am umblat sa caut unul.... ca el n-are d`ala de au bebeii...daca nu i-am luat cat a fost pitic, asa imi trebuie. Noroc ca am gasit unul de ala ieftin, ca era sa mor cand am vazut ca e 4 milioane o masina de aia. In asta sta cam inghesuit, dar e ff incantat de masina lui...si asa am devenit o mama buna :))...A...zilele trecute eram una rea, ca ii curat nasul, tai unghiile, il pun la somn si ii dau sa manance.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele

Codrina multa sanatate la puiuti.

SufletDinger asa e cu virozele astea. Am patito si noi. A luat Denis,nas infundat,tuse si apoi ne-a dat si noua. Acum este mai bine ,ne mai luptam doar cu nasucul.

Bine ai venit deya printre noi.

Irinukaa ce mai faceti?

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput