Gravidute si mamici din Resita 2
Raspunsuri - Pagina 20
petrean spune:
irinuka..pai sunt f multe femei care nu emrg lunar la dr, deci clar dr nu vine(decat dc e de garda), Eu ma referam la dr personal, cel care te-a urmarit lunar. Atunci ai dreptul la rezerva. Sunt rezerve cu 2 paturi, in principiu..si patutul copilului langa:)Cert e..ca e ingrozitor de cald
Comorile noastre
elena31_v spune:
buna fetelor ma primiti si pe mine sunt o graviduta din Resita, abia am aflat ca voi fi mamica si mi-am facut programare la doamna Padurean si vroiam sa va intreb daca vreuna ati nascut cu ea. Apropo daca nu te superi Petrean esti cumva din Baia Mare? Te intreb pentru ca si eu sunt tot din Baia mare si inca nu am intalnit pe nimeni care sa fie din Baia Mare.Am citit si paginile anterioare si de acolo am vazut de BM. Multumesc
petrean spune:
Elena bun venit si sarcina usoara
Da sunt din BM..si locuiesc aici de 8 ani:)
Mony stiu ca merge la dr Padurean si e multumita de ea,dar parca a nascut la TM nu aici.
Unde locuiesti?
Comorile noastre
elena31_v spune:
Multumesc de primire si de urare. Sper sa fie ok sunt la prima sarcina si nu prea stiu ce sa fac sa merg la Timisoara sau sa raman la dr.Cristina Padurean mai ales ca ea mi-a descoperit prolactina marita din cauza asta nu ramaneam, mi-a dat tratament si ma gandeam ca poate a mai nascut cineva cu ea si imi impartaseste din experienta ei . Eu locuiesc de 5 ani in Resita dar nu prea m-am obisnuit. Tu cum te-ai adaptat in Resita?
Locuiesc in spate la pizzeria Rebel in lunca tu? Pote ne si cunoastem din Baia Mare ar fi 
elena31_v spune:
Am terminat la Emil Racovita in 1998, iar in Baia Mare am stat pe Vlad Tepes am fost la sc.21.Tu unde ai terminat?
petrean spune:
la lic de arta..12 ani..am temrinat in 2002. Hais a vb pe mess. Petreancodrina@yahoo.com
Comorile noastre
elena31_v spune:
ok dar acum nu pot ca sunt la servici si nu am mes,dupa amiaza eu am id liana25_v.O zi faina sa ai si intru dupa ora 17.

de Denis Adrian (01.08.2009)