Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Va dorim un 1 Mai plin cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

am nascut cu dr bortun....cu mine s-a purtat foarte frumos acum eu il recomand cu caldura.
un 1 mai linistit!

poze

Mergi la inceput

Pe unde sunteti? Au inceput concediile?

Noi, tot pe afara mai mult. Alexiss a cam stranutat azi, sper sa nu raceasca. Ma omoara variatiile astea de temperatura. In rest .... distrusa de ultimele evenimente, presimt o revolutie.

Va dorim un wk fain si plin cu soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele. Ce mai faceti?
Noi am fost f ocupati zilele astea. Cu facultatea,drumurile la tm si bebelu meu a avut laringita,acum i-a trecut dar ne chinuim cu dintisorii. Avem 6 pana acum si vad ca vor sa mai iese.

Irinukaaa cand imi cunosc si eu vecina graviduta?
Codrina ce mai faceti ? Ce fac baietii?
bubu_bu cand veniti prin centru?
SufletDinger acum e bine Alexiss,nu a luat nici un virusel? Nici vorba de concediu,lucram 24 din 24
serbanica mai rarut pe la noi, ce mai face baietelul?
internet nu mai spui nimic? Asteptam datele sa avem si o fetita in grup.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Fetele pe unde mai sunteti pe vremea asta???

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

mony nu putem fi decat in casuta la caldurica
noi am avut sambata botezul a fost foarte frumos l-am tinut la curte desi a batut vantul s-a simtit lumea super a trecut si oboseala si tot
pe toate

Mergi la inceput

Hello.
Alexiss e bine, sta la caldurica. Ce sa facem cu vremea asta?! Ne pregatim de iarna???

Ce activitati mai prestati prin casa? Deseori ne plictisim. Confectionez tot felul de jucarii dar degeaba. Vrem la aerrrrrrrr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Eu m-am dus pana la urma la Dr Badescu. O sa vedem daca am facut o alegere buna... Momentan mi-a inspirat incredere si de-aia am hotarat sa raman la el. Astazi mi-a confirmat sarcina si activitatea cardiaca.
Mony08 oricand vrei tu ne vedem. Mi-ar face placere. Tu zi cand si unde si eu voi fi acolo...
Corecteaza-ma daca gresesc... azi pe la 12-13 ai trecut cu bb si cu sotul tau (el il tinea) prin fata pe la trezorerie? Asa mi s-a parut mie din ce am vazut in pozicile tale. Daca esti micuta de statura si sotul inalt (fata de tine) si bb imbracat in bleu, inseamna ca voi erati...

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

bubu_bu felicitari pt micul crestin Pozici primim si noi?

SufletDinger noi mai iesim din cand in cand la aer...chiar si azi am fost,dar f putin.

Irinukaaa ce ochi buni ai De unde m-ai vazut? Asteptam caldurica si mergem la plimbarica in centru. Si verisoara mea a nascut natural cu Badescu anul trecut...totul a fost f bine,cusatura n-a fost f buna dar in rest ok.

Poze Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

irinuka si eu am nascut cu badescu la ambele nasteri natural..si totul a decurc supr ok. Mai ales..ca a doua anstere..a fost cu ruptura chirurgicala de uter.si alte chestii. Bafta

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput