Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

pozici pun cand reusesc sa le adun de la prieteni si promit ca pun vai ce urata vremea asta unde esti soareas vrea sa vin sa ma intalnesc cu voi ca nu mai am mamici in zona si prietena mea aplecat in tari straine si sunt singura si nu ma prea indemn la iesit pana vine sotul de la lucru......as mai iesi cand iesiti si voi daca nu deranjez...da-ti un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

bubu bu tu stai in gov?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mony08 ne-am "intalnit" cam prin fata pe la trezorerie, eu veneam spre bloc, voi mergeati spre centru. Nu prea ma uit eu cine si cum trece pe langa mine, dar de data asta se pare ca "mi-ati atras atentia". Mi-au trebuit vreo cateva secunde sa-mi dau seama "de unde sa va iau"... Lac ca o sa ne cunoastem si personal, cand se indreapta vremea si iesi la o plimbare cu Denis, ma anunti si pe mine!
Petrean n-am uitat ca tu ai spus ca ai nascut cu Badescu. Anul trecut am fost o data la el dar nu mi s-a parut prea comunicativ. Acum parca este altfel. Se "baga" si la cezariana in cazul in care este nevoie?

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

irinuka..Badescu e cred singurul dr care nu face cezariana la cerere!!!!iti spun sigur..ca noi suntem prieteni..si nu a vrut sa auda..a zis ca cezariana se face la nevoie..si doar atat. M-a lasat pana in ultima clipa(si era sa faca cezariana pt a salva unul din gemeni)insa a resit fara. pt mine..sincer..e un dr excelent. Mi-a salvat mie viata, si copilului meu. Cu mine a fost comunicativ..poate prea..ca ne cunostem. Nush cum e cu alte paciente

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

E bine de stiut... treaba cu cezariana. Eu nu m-am hotarat si nici nu am vreo preferinta momentan dintre nasterea normala si cezariana. Riscuri probabil ca sunt la amandoua.
Voi pentru care pledati? Daca ati mai face-o odata, cum ar fi: cezariana sau normala?

7+

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

bubu_bu cu mare drag as vrea sa ne intalnim,numai ca asteptam vremea mai frumoasa.

Irinukaaa nici eu nu ma uit de obicei la oamenii pe langa care trec. Oricum asteptam vremea frumoasa sa iesim la plimbarica.
Daca ar fi sa mai nasc odata tot natural as alege ca si prima oara. Atata timp cat se poate naste natural este f bine,cand nu se poate atunci e normal sa se faca cezariana.

Maine plecam la TM , avem examen...
Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

irinuka..si eu la fel as opta pentru nastere normala, si sa stii ca nu am avut doua nasteri usoare. daca sunt probleme, da, cezariana, dar nu vad dc as opta pt o operatie doar pt un moft. Badescu din cauza riscurilor cezarienei facute aiurea nici nu face.

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multi ani daca sunteti elene sau aveti constantin!
eu stau in gov acum am stat la complex
eu as fi vrut natural sa nasc dar nu s-a putut si cu ceza la cerere nu sunt de acord e mai dificila recuperarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

La multi ani sarbatoritilor.

Vad ca s-a deschis o discutie in legatura cu modul de nastere.
Cand eram gravida, am incercat sa-mi conving doctorul sa facem cezariana. El a zis ca nu discutam despre asta la momentul ala (chiar m-a intrebat daca stiu cum am venit pe lume :)). Am nascut pana la urma prin cezariana, pt ca asa au fost conjuncturile. Puteam spune ca ce mi-am dorit, am reusit, de si am crezut ca pana acolo mi-a fost la cate declaratii am dat inainte de operatie. Prima zi, am crezut ca nu o sa mai merg in viata asta, am avut ffff mari dureri. Nu a fost asa, ca azi sunt campioana la prins copilul aflat la distanta mare de mine.
Daca ar fi sa aleg, desi recuperarea a fost grea, tot cezariana as face. Unul din motive fiind faptul ca stiu oricum ce ma asteapta dupa.
In legatura cu modul de nastere, parerea mea este ca e o optiune personala, tu spui ce doresti, iar medicul are obligatia sa-ti spuna riscurile care sunt, apoi decizi, e viata ta si raspunzi de ea. Oricum, indiferent de modul nasterii, consecinte pot aparea si asupra mamei si asupra copilului.
Probabil, ca cele mai multe fete, vor spune ca naturala e lasata de Dzeu si ca e mai sanatoasa decat cea chirurgicala, dar tot el a lasat-o si pe cea din urma.
Si ca sa inchei, am convingerea ca sunt mai putine riscuri pt bb cand e vb de cezariana.
Acu...nu sariti toate , pe mine, ca sunt cam singura cred care a nascut asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

si bubu, acu am revazut

Mergi la inceput