Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

SufletDInger eu nu-ti sar in cap Am ajuns si eu la concluzia ca nasterea prin cezariana prezinta mai putine riscuri,din moment ce atatea mamici si bebici sunt salvati cu ajutorul cezarienei.
Cat despre nastere si recuperare,desi am nascut natural( si se stie ce inseamna natural,travaliu,taietura,expulzie,cusatura....)si recuperarea nasterii naturale mi se pare grea,care la mine a durat 2 luni si ma gandeam daca o sa mai stau vreodata in fund,cat v-a mai trece pana ma voi vindeca si cand ma vor lasa durerile.
Si totusi as incerca sa nasc natural,daca as mai naste odata, desi imi este frica

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Adriana am sa te contrazic putin...cu un exemplu elocvent. Nu degeaba..se spune ca un copil tb sa stea in burta..pana simte ca tb sa iasa..nu scos prin cezariana(dupa bunul plac)..aici excludem cezariana de forta majora. Am o prietena, care a avut sarcina gemelara..univitelina..adica in aceeasi placenta. se stie ca acesti gemeni..de obicei..sunt la diferenta mare de greutate unul fata de celalat. Ei..un geaman..a simtit nevoia sa "iasa"..si evident s-a impus cezariana de urgenta. El a avut 1600 grame. Cel mare..a avut 3100, insa din cauza ca a fost scos inainte de "pregatirea lui"desi erau deja 35 sapt...a fost pus la oxigen..deoarece nu a puttu respira singur. Cel mic..nu a avut niciun fel de problema. De aceea multi dr refuza sa faca cezariana..asa pe ochi frumosi.

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Stiam ca o sa ma contrazici. Am inteles ce ai vrut sa spui.
Nu consider ca cezariana trebuie facuta cu orice risc, departe de mine gandul asta. Eu ziceam doar ca...e optiunea mea, iar medicul imi spune riscul si apoi decidem de comun acord si pentru binele copilului si mamei.
Iar cu nasterea la cerere, cezariana, trebuie sa gasesti medicul care sa stie cand e momentul in care trebuie facuta. Am nascut la 41 saptamani si as fi facut cezariana , mai devreme. medicul a zis nu, si am facut drumuri de tm din 2 in 2 zile :( din saptamana 39, tocmai pt a nu ne pune in pericol.
Oricum, de fapt, important este ca bb si mama lui, sa fie sanatosi, indiferent de modul nasterii.
Bv , fetelor care au nascut natural si bv fetelor cu cezariana. Recuperare trebuie si in una si in alta, e un proces si orice trece prin el, indiferent de modul nasterii.

In rest, ce mai faceti?
Ce fac copilasii? Vrem sa mai vedem poze cu ei.
Iar ploua...m-am saturat de vremea asta.
O sa-mi petrec ziua, cred, pe DC, daca vine ploaia.

Mergi la inceput

Buna fetele...
Codrina ce n-am inteles eu la exemplu care l-ai dat,ce trebuia sa faca de fapt acea mamica? Ca daca un copil dintre gemeni vroia sa se nasca fiind in acelasi sac,nu prea avea ce face decat cezariana,cel putin asa vad eu problema....ca oricum trebuia sa-l nasca si pe celalalt odata cel nastea pe primul pt ca cel de-al doilea ramanea fara lichid amniotic.(poate am inteles gresit)
SufletDInger suntem si noi prin zona....ca e f urat afara.
Bem un capucino....cine doreste?

Poze Denis
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Eu servesc cu placere.
Acusi plecam la bunici, l-am chemat pe tata sa ne duca.

Mergi la inceput

Mony..nu am zis ca nu trebuia facuta cezariana..ci ca, pentru unul din copii a fost nasol ca a trebuit facuta cezariana de urgenta:(

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata fetele!va servesc o cafea cu gheata ca parca a venit vara
despre noi:raul papa cereale,rade chiuie,tipa sta in fund,se schimba de la o zi la alta!
cand iesiti ?

Mergi la inceput

Buna fetele

bubu_bu cand doresti sa iesim sa ma anunti.... noi de obicei iesim in jur de 14 ca la 13 papa baietelul si in jur de 17,ca pe la 16 jum iar papa baietelul...dimineata pe la 10 f rarut.
Voi cum aveti iesirile?
Poate imi dai un id pe un pm

irinukaaa cum mai esti?

Codrina mi-ar fi placut sa vi si tu la o intalnire cu noi,dar vedem noi cum te scoatem vara asta din casa

SufletDinger voi nu veniti prin centru?

Va

Poze Denis

Mergi la inceput

Ce faceti fetele?
Pe unde sunteti pe vremea asta urata?

Poze Denis

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copiilor!

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput