Gravidute si mamici din Resita 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Internet..din pzoele tale am dedusa ca ai doi.s.cuze pt greseala
Irinuka...stii cum e..fiecare care e patita..cu un dr spune ca ala nu e bun. Ei..eu in privinta lui Badescu nu am nimic de obiectat. Am avut 2 nasteri cu el, una gemelara..si totul a fost mai mult decat ok. Acum..stii cum e..fiecare face cum crede mai bine pentru ea:)

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Hello.

Bun venit Irinukaa si internet.

Irinukaaa, felicitari pentru burtica, sarcina usoara iti dorim din tot sufletul.

Internet, printesa Daria, frumoasa foc.

Irinukaaa, cu mana pe inima iti spun, nu m-as lasa pe mana nici unui ginecolog din Resita, decat daca ar trebui intervenit in mai putin de o ora si jumate, cat imi ia sa ajung la Tm. Si asta pentru ca ginecologii resiteni nu stiu sa armonizeze latura materiala cu cea umana. Pacat, au pierdut multe paciente ori posibile paciente. Nu am auzit prea multe vorbe bune despre medicii ginecol din R, insa am auzit ca exista 2 dr in R care par interesati de pacinte (dr Padureanu si inca unul tanar, care e prin policlinica din govandari).
Eu am nascut la Tm, cu dr Grig, fata de care am numai cuvinte de lauda. Este cel care m-a ajutat sa devin mama si caruia ii sunt recunoscatoare. Este adevarat ca si la adresa lui apar cuvinte grele, dar asa cum spune si petrean, dr care iti face bine, e cel mai bun.
Referitor la nasterea in mijlocul iernii si la drumuri, adevarat nu e prea placut, insa si eu am nascut in 9 dec si a fost ok.

Despre noi, suntem bine, crestem si vorbim. Stam la aer cat de mult se poate. Nu imparte nimic cu nimeni, imita toti copiii din parc, in sensul negativ (impinge, arunca cu nisip).
Va las linkul cu niste poze, de prin martie si aprilie... http://Alexiss2007.hi5.com

Mergi la inceput

Oh..Adriana..de cand nu te-am mai avzut pe forum:)ca pe mess te vad zilnic..si nu ajung sa zic nimic.ce a crescut Alexisspe cine conduceati la gara?

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Multumesc mult SufletDInger pentru parerea obiectiva referitoare la dr din R. Cam asta auzisem si eu de ei si din aceasta cauza as merge pana la Tm doar pentru a fi bine.
Multumesc fetelor pentru urari si pentru cuvintele calde.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Codrino, n-am stiut ca ati devenit asa active, ca mai aruncam un ochi si aici. Nu conduceam pe nimeni, aproape zilnic mergem in gara sa asteptam, vedem trenul. Daca vreti sa faceti vreo calatorie, imi spuneti si va zic mersul trenurilor. Si daca ma vedeti alergand cu un copil dupa mine, spre gara , sa stiti ca suntem in intarziere si tr sa fugim ca riscam sa pierdem trenul.
Ce fac baietii? Alearga porumbeii in centru? Vrem poze recente.

irinukaaa, cu mare placere, oricand iti raspund la intrebarile ce te framanta. O sa fie multe, multe

De bubu, ce mai stiti?

Mony, l-am vazut si pe Denis, a crescut mare.

Mergi la inceput

Vlad fuge..cata inca ..are unele temeri, merge..insa incet..si sigur. Andrei..cu gradinita

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetele!noi suntem bine ne ridicam in picioruse vrea numai in fund si in picioare sa paseasca si nu prea imi vine sa-l las ca e prea mic dar cam tipa daca nu il tin si uite asa cedez si il mai plimb prin casa....
si eu am stat la complex petrean,in blocul cu farmacia dr ursulescu acum ne-am mutat in gov si nu imi place deloc vreau sa ma mut inapoi
bun venit internet si irinuka!eu am nascut in februarie si e mai usoara asteptarea in spital iarna ca daca ai sta cand e asa frumos afara inchisa acolo nu ar fii prea usor..parerea mea!
va pupam mergem putin la plimbae ca tare e frumos

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

bubu_bu nu mi-ai spus unde si cu cine ai nascut...
Toate aveti baietei?

4+

Mergi la inceput

bubu_bu..eu stau in scara din mijloc..de langa farm dr ursulescu:)

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Irinukaaa te-am trecut in listuta.

SufletDInger L-am vazut si eu pe Alexiss ,ce baiat mare s-a facut. Am fost zilele trecute prin zona aceea a garii cu caruciorul.Data viitoare ne uitam de voi,poate va zarim pe acolo.

bubu_bu ai un baietel f grabit sa plece la plimbare M-am uitat la poze,e un dulce.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput