Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, eu zic ca-i fetitza! sunt curioasa ce parere are "oracolul din Crevedia"!!!!!! daca da vreun pronostic!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

greieras,saru'mana
mychy,da,davidut e frumos foc mai era si imbracat in rosu.cu sindormul premenstrual te inteleg am asa nervi din senin si pe orice.
vivela,sper sa scapati rapid,offf...am citit undeva ca daca dupa doua doze de antibiotic ii scade febra atunci antibioticul nu era necesar...vad si eu partea plina a paharului.
sper ca vio si laurash sunt bine si sa fie ,vorba vivelei, doar o raguseala de la prea mult vorbit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mychy si eu zic la fel, ma simt la fel ca la Catarina. Chiar ma mira ca imi spune doar lumea toata lumea ca sarcinile nu se aseamana.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 19+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata pe la pranz...

Vivela sper si eu sa ne treaca pana vineri starea asta usor febrila (mai nou) si cu muci din plin! Noi practic bolim "mai usor" decat voi insa chiar si asa, e tare incomod; az'noapte pana pe la 3 a tot continuat sa se suceasca, sa se foiasca; cred ca pana la urma i s-au mai desfundat narile de la crema aia chinezeasca daca mai stiti cum era pe vremuri am dat-o pe la nas si cu toate ca s-a strambat si imi tot arata spre nas ca nu-i convine, a adormit repede si n-a mai "stiut" ca e mentolata; altfel nu stiam cum sa ii desfund nasucul pentru ca ser fiziologic nu, batista bebelusului nu, suflat nasul nu... nimic nu mergea!

sanatate la toti stumfii si mamicilor de asemenea!
va pup si plec spre "butie" (bucatarie) caci am o solicitare de gogosi... si asa ca voiam sa fac si o painica de casa, astfel incat le rezolv pe amandoua odata!

stefania succes saptamana viitoare la ecografie! si spor si la gatit pentru weekend... va rasfatati doar voi doamnele? combinati si cu o petrecere in pijamale?? sau asta fiecare la casa ei? Si apropo de teatru, e super ca ati ajuns si v-a placut! noi am ramas la stadiul de "vrem"... inca n-am ajuns pe acolo; cu toate ca am vanat niste piese pe internet si mereu cand aveam sa mergem se ivea altceva si renuntam; oricum vine primavara cea adevarata acusica si sper sa "gustam" si noi teatru!

Perla Adelutei de moment:

Adela: -Ce cauta aici puzzle-ul gaben? (avem o cutie cu 10 compartimente si 11 puzzle-uri, iar intr-unul din compartimente stateau 2 puzzle-uri evident, cel colorat pe spate cu galben si cel cu albastru)
eu: - Ce cauta?
Adela: - Nu ietze ioc! (nu este loc)
eu: - Si cum faci loc? unde o sa-l pui?
Adela: - Acoo papuci! (acolo in papuci)

si eu scriu perlutele Adelutei insa nu apuc sa le scriu pe toate; ori imi propun sa le scriu si uit si tot asa.. dar din in cand imi fac "datoria"! cred ca o sa se amuze si ea mai incolo; deci nu renunt la a mai scrie din ele.. mai ales ca le solicita si bunicii, si matusicile si mereu vor sa auda inca o "povestioara" de-a Adelutei.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Eram tentata sa spun buna dimineata dar cand m-am uitat la ceas...buna ziua

Violetan, deci tu esti in domeniu, pai fain, sper sa mai vorbim despre ca ma intereseaza (si sper sa nu deranjeze pe nimeni "off-topic-ul"). Chiar as vrea sa stiu cu ce nu esti de acord. Si sanatate lui Laur!

Gabrielabv, da, se pare ca are foarte dezvoltat simtul detaliului (nu stiu cu cine seamana :DD) face diferenta de cand era mai mica si o singura data cand intr-adevar o doamna semana cu …un barbat a confundat sexu’. Insa mi-a zis de exemplu ambele variante ca vrea “o fatioala” si “un suliol” deci…
Nu te stresa cu pampersul de noapte, o sa se intample si asta, alti copilasi incep abia la 3 ani dezvatarea de cel de zi, daca voi sunteti mai nestresati asa, nu e graba.

Karligutza, se pronunta Alis, ca si cel scris cu "c". Multumesc pentru modificari.

Musso, sa stii ca mor dupa pustiul tau, e frumos rau-rau sau tare-tare cum vrei :)

Stefania, si eu am dus-o pe Lis de 3-4 ori la teatrul de papusi insa ultima oara a vazut Vrajitorul din Oz si desi a stat, nu i-a placut piesa, adevarul ca au fost mai mult glume pentru adulti din pacate si ea ma tot punea sa-i explic. Celelalte piese au fost mult mai dragute. Ce a vazut Catarina?

Vivela, multa sanatate, e satul si el saracul de atata boala si nu ca asta ar reprezenta vreo consolare, dar Alise se infometeaza sanatoasa fiind, mari batai de cap avem. Dar el daca e "mancacios" in mod obisnuit recupereaza cand se face bine.

Mychydutza, uneori anticonceptionalele rezolva PMS, in caz ca nu folosesti deja, nu intreb, e doar o sugestie.

Mi-e un somn si am chef de dulciuri. Nu-s insarcinata

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cygni
[
Stefania, si eu am dus-o pe Lis de 3-4 ori la teatrul de papusi insa ultima oara a vazut Vrajitorul din Oz si desi a stat, nu i-a placut piesa, adevarul ca au fost mai mult glume pentru adulti din pacate si ea ma tot punea sa-i explic. Celelalte piese au fost mult mai dragute. Ce a vazut Catarina?

It is a miracle that curiosity survives formal education

Catarina a vazut o piesa scurta de 40 min despre un corb care nu era multumit de culoarea penelor. A incercat saracul corb de toate ca sa aibe si el pene colorate. Intr-un sfarsit intelege ca trebuie sa fie fericit cu ce are. Morala nu a inteles-o ca e prea mica dar mie mia placut.

Piesa s-a desfasurat intr-un cort mare de indieni la gura caruia erau bancute mici pt pitici iar in spatel lor scaune pt adulti. Incepe cu un cantecel indian dupa care a inceput sa povesteasca despre pasari, cum si-au capatat culorile si despre corbul care e vesnic in cautarea unei formule pt a avea pene colorate. Foarte simplu explicat si cu pene colorate.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 19+
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Fetelor, mamici de baieti, sau care mai stiti, am si eu o dilema...cuculetul mai trebuie decalotat, curatat pe acolo , spalat, etc, ca eu incerc sa il decalotez si sa dau cu apa pe acolo, ma rog, sa spal tot ce-i de spalat, dar nu ma lasa, si as vrea sa stiu ca daca nu trebuie sa nu mai stresez copilu' si nici pe mine...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

buna dimineata pe la pranz...

stefania succes saptamana viitoare la ecografie! si spor si la gatit pentru weekend... va rasfatati doar voi doamnele? combinati si cu o petrecere in pijamale?? sau asta fiecare la casa ei? Si apropo de teatru, e super ca ati ajuns si v-a placut! noi am ramas la stadiul de "vrem"... inca n-am ajuns pe acolo; cu toate ca am vanat niste piese pe internet si mereu cand aveam sa mergem se ivea altceva si renuntam; oricum vine primavara cea adevarata acusica si sper sa "gustam" si noi teatru!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Suntem 5 mamici cu copilasi de varste apropiate si pt ca nu ne intalnim prea des am hotarat sa sarbatorim ziua femei si a mamei asa ca impreuna cu strumfii vom petrece o zi impreuna fara soti. De dormit cred ca prefera toate sa se duca acasa din cauza copiilor dar in caz de oboseala loc avem ;)

I-am dat liber sotului si acum sa ma gandesc ca poate niste sarmale cu mamaliga si salata de vinete cu maioneza, salata de telina si alte minuni si o tarta de mere, specilitatea mea :)

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, dupa ce l-am decalotat, dr. mi-a zis ca din cand in cand sa-l mai decalotez ca sa nu se faca la loc ce s-a desfacut! eu fac operatia asta ff rar,poate odata pe luna, pt ca nu-i place, se decaloteaza usor si nu e nimic de curatat acolo!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

dupa o mare perioada lipsa intru si ce vad: o multime de gravidutze!!!
a fost o iarna roditoare dupa cum se vede!
va doresc tuturor sarcina usoara si copii sanatosi!

Eu l-am decalotat cu A la un an si de atunci tot mai tragem de putza cel putin saptamanal ca sa spalam bine si sa nu se prinda la loc.

IN rest, toate bune, Andrei a avut niste muci dar doar atat,a mers o perioada si la gradi si i-a prins f bine, a invatat o multime de lucruri, poezii, cantecele, etc.

Eu mi-am reluat activitatea partial si sper sa fie bine si sa imi gasesc echilibru in toate.
Va pup si va urez o primavara minunata, sa fiti iubite si sanatoase!

Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010

Mergi la inceput