Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 6
violetan spune:
Neata fetele. Nu stiu cum e laurashu', ca sunt la serviciu, dar imi inchipui ca e bine, pt ca altfel ar fi trebuit sa ma sune bona. Nu avea nimic ieri, doar vocea usor ragusita si schimbata. In rest nu are febra, papa, e ok...O fi de la cat a urlat lately ca imediat se pune pe tipat daca nu ii dai ce vrea...habr n-am! Sper sa nu fie debutul vreunei raceli. El a mai avut asa o raguseala de cateva zile fara cauze precise...om vedea.
Multumim pentru grija!
Georgi, a mia oara iti spun: e superb puiul tau!
Mychy, io-s oracolu de la crevedia, nu? Fetita, zic si io
Cygni, nu-s chiar de specialitate, in sensul ca sunt director de vanzari de 18 ani , dar m-am specializat in paralel in HR- Management strategic si psihologia organizationala, psihologia consumatorului si a resurselor umane. Mi-ar face placere sa discutam oricand, da' nush cum sa facem, ca aici e prea offtopic
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
dar Lachione pe unde o fi?
imi povestea sora mea care e in bruxelles, ca acum la ei e perioada in care broastele migreaza din paduri in lacuri si pe langa faptul ca au pus autoritatile indicatoare de atentionare au facut si niste paravane care sa le dirijeze pana la un podetz pe unde pot trece fara pericol..
la mine in cartier azi noapte era o ditamai haita de caini vagabonzi care se muscau si faceau o galagie infernala....m-am uitat pe geam ca am zis ca mananca pe cineva. cred ca erau vreo 20.....oare in ce lume traim? ma apuca asa cateodata o sila de tzara asta. as vrea sa plec, pentru andrei!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Gabrielabv spune:
Carla simpatica Saby, cum i-a venit ei ideea de vitica!?
Ileana - la ce mare ati fost? Aceeasi surpriza am avut-o si eu sa vad ce mamici curajoase, s-au incumetat asa repede la bb2.Bravo lor!
din ciclul perlelor:
Medeea s-a trezit intr-o dimineata, vine la noi in pat, isi pune manutele pe fata mea si imi spune sagalnic :"ce-i ma mitzule?ce-i mai mitzule?". M-a uns la suflet mai ales ca se trezeste mereu pe la 7 si asta mai ales in weknd
acum a facut pasiune pentru cuvantul - probabil, suna asa nostim in gura ei
la noi s-a racit si Medeea trebuie sa doarma afara,of
dar cred ca de aceea e asa sanatoasa, pana acum a facut o singura data otita (si atunci a luat microbul de la frate'su)si a trebuit sa-i dau antibiotic, iar in rest nu a luat decat calpol sau nurofen. Dar si dragos a inceput sa raceasca mai rar de cand e la scoala. La gradinita era mereu cu muci, fara alte complicatii
Vivela - si Dragos a avut asa manifestari o data.Eram in Iasi si l-am dus din timp la dr, ne-au spus ca e putin iritat in gat si sa nu-i dau nimic deocamdata,iar de a doua zi a inceput sa doarma mereu, se trezea sa bea ceai si atat. Am mers la spital si ne-a dat un antibiotic pentru rosu in gat. M-am speriat rau atunci cand l-am vazut asa letargic. Am noroc ca de copii sanatosi ca altfel as lua-o razna cat sunt de prapastioasa
Pupici la bolnaviori si multa sanatate!
Gabrielabv spune:
Carla simpatica Saby, cum i-a venit ei ideea de vitica!?
Ileana - la ce mare ati fost? Aceeasi surpriza am avut-o si eu sa vad ce mamici curajoase, s-au incumetat asa repede la bb2.Bravo lor!
din ciclul perlelor:
Medeea s-a trezit intr-o dimineata, vine la noi in pat, isi pune manutele pe fata mea si imi spune sagalnic :"ce-i ma mitzule?ce-i mai mitzule?". M-a uns la suflet mai ales ca se trezeste mereu pe la 7 si asta mai ales in weknd
acum a facut pasiune pentru cuvantul - probabil, suna asa nostim in gura ei
la noi s-a racit si Medeea trebuie sa doarma afara,of
dar cred ca de aceea e asa sanatoasa, pana acum a facut o singura data otita ( atunci a luat microbul de la frate'su)si a trebuit sa-i dau antibiotic.In rest o tratez cand e neaparat nevoie cu calpol sau nurofen Dar si dragos a inceput sa raceasca mai rar de cand e la scoala. La gradinita era mereu cu muci, fara alte complicatii
Vivela - si Dragos a avut asa manifestari o data.Eram in Iasi si l-am dus din timp la dr, ne-a spus ca e putin iritat in gat si sa nu-i dau nimic deocamdata,iar de a doua zi a inceput sa doarma mereu, se trezea sa bea ceai si atat. Am mers la spital si ne-a dat un antibiotic pentru rosu in gat. M-am speriat rau atunci cand l-am vazut asa letargic. Am noroc de copii sanatosi ca altfel as lua-o razna cat sunt de prapastioasa
Pupici la bolnaviori si multa sanatate!S-au cam inmultit in ultimile zile bolnaviorii, parca mi se face frica si mie
violetan spune:
Greierash, sa stii ca si io am aceeasi problema. Si mie mi-a zis asistenta lui laur, dupa ce l-a decalotat ca ar trebui facuta aceasta operatiune din cand in cand. Am mai facut-o asa, in masura in care m-a lasat laur, dar n-am observat nimic in neordine.
De la o vreme chiar am uitat, dar iata o idee. Daca ma lasa o sa mai verific. De obicei imi da mana la o parte si se joaca el.
Oricum saracul a fost foarte traumatizat o perioada dupa schingiuiala aia. Ufff....greu si cu baietei.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
greierash spune:
Pai Vio si eu uitasem, dar mi-am amintit de vreo cateva zile ca nu am mai facut operatiunea cam de multisor, si o faceam asa cand ne aduceam aminte la o luna la 2 saptamani, dar acum a trecut mult, nici nu mai stiu, si acum nu ma lasa nici sa ma apropii, am reusit cu chiu cu vai sa il decalotez si sa ma uit, nu se "vede" ceva in mod special poate o pelicula fina albicioasa. l-am sters cu un servetel umed, nici nu stiu daca am facut bine, dar la baie nu am reusit. Il mai las cateva zile- o saptamana, si mai incerc...ca nu vreau sa repetam experienta de atunci cand era mic si am fost la doctor..brrr...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
nici eu nu-l decalotez prea des, incerc insa la 2-3 saptamani si ii dau un jet de apa numai, uneori il si sapunesc f rapid. n-as indrazni insa cu servetel umed, mie imi par astea prea pline de chimicale iritante, iar zona e foarte sensibila.
eu doar la baie si in apa reusesc operatiunea, desi nu-mi place ca lui ii place , mai si ranjeste si zice: "mami! mai mami!" pe un ton sagalnic , sa ma simt si mai prost decat oricum ma simt.
dar l-am "uitat" o data vreo doua luni si se cam stramtase orificiul, m-am chinuit putin pana l-am desfacut iar.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ddanagh spune:
Gabrielabv ma bucur ca ne mai scrii
Vio daca te sperii de laringita sa sti ca nu cred ca e cazul acum, slava Domnului, la Laur pentru ca daca era deja evolua. Cred ca e o simpla raguseala cum a avut si Daria de n ori, trece de obicei in 3 zile cu mult ceai caldut cu miere de albine si creat in casa un mediu cald si umed. E bine sa-l tii un pic in baie facand multi aburi. Si atat cat se poate repaus vocal, sau cel putin sa nu mai planga sau sa tipe.
Vivela lasa ca nu-i un capat de tara ca i-ai dat antibiotic (nu e el e bau bau), nu te mai stresa, ai luat decizia si gata. Sunt fer convinsa ca ai un instinct matern puternic si nu te-ai inselat. Din experienta noastra, de cate ori mi-a facut febra mare doua zile, a doua zi seara se cam intervine cu antibiotic, nu a mai lasat-o si a treia zi (cum se spune) ca atunci cand face o febra moderata. Si doarme mult de la febra, lasa-l ca asa isi revine. Si Daria dormea f mult insa cat timp statea treaza se juca si dansa.
Sa sti ca si mie mi-ar fi jena sa tot trag de putulica, chiar ma gandeam ca daca voi avea baiat o sa-l pun pe Adi sa faca operatiunea asta. Eu nu pot. Inca un motiv sa-mi doresc tot fetita
Carla, Michi ma bucur ca macar ai vostri sunt mai bine
Karligutza iti tin pumnii sa se faca bine sa nu ratezi petrecerea, m-as oftica eu pentru tine
Noi ieri si azi am mai umblat si noi teleleu daca tot a fost asa frumos, frumoase babe. Musso se pare ca nu se va rida prea mult anul asta. La cum au anuntat astia vremea in weekend sa vedeti zbarcenii atunci. Eu mi-s vineri.
Ma duc sa vad pozele lui Musso, sa vad si eu baiat frumos, poate extrag nitea esenta de ochi albastri.
Aaaa, uitam, Stefania, te iunvidiez ca ai aparat sa-l auzi pe bebe. Ma gandeam sa-mi cumpar si eu dar nici nu am vazut. Oare cat o costa? Ia sa dau eu un google. Te pup, ma bucur ca te simti bine.
PS ma gandesc numai la mucenici
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 10
ddanagh spune:
Musso v-am vazut si sunteti prea frumosi . Da' sa sti ca tare mult mi-a placut si de finutul vostru, frumusel foc. De fi-tu ce sa mai zic? ca si-o ia in cap
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 10