Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 4
CarlaV spune:
'Neata si sanatate celor bolnaviori! Noi suntem mai bine, adica fetele nu mai fac febra, dar Saby a inceput iar sa tuseasca si cea mica sa faca muci, sper sa nu ne intoarca. Pe mine tot nu m-a lasat gatul, mama ei de imunitate...
Gabriela, ce sa zic, mai povestesc pe parcurs de fete. Si a mea face diferenta de persoane si numar. Ultima perla pe care mi-a zis-o Saby aseara a fost "sunt o vitzica, dar, mami, tu esti mare, tu esti o vita" Nu stiu de unde a scos-o, ca n-a facut-o nimeni vitzica.
Georgi, noi am programat-o pe Saby blonda cu ochi albastri, blonda n-a fost niciodata, ochii au fost albastri pana la 1 an. Iti tin pumnii cu brunetica pe care o doriti.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
neatza.....of, se umple strumfaraia de muci!
vivela, eu cred ca ai luat cea mai buna decizie cu antibioticul, si nu din cauza "mucilor verzi" , ci pt ca a facut asa febra mare care n-a cedat la antitermice. adica eu daca as fi fost in locul tau, n-as fi avut curaj sa il las cu asa febra fara sa-i dau ceva! cum mai sunteti???????
musso, am vizionat marele schior! si ce partenera dragutza avea!!!!!
andrei e mai bine, cu muci mai putini, n-a mai facut febra...nu prea mai are pofta de mancare..... in schimb am luat-o eu! si ma mai chinuie si PMS-ul asa ca-mi vine in minte melodia aia cu : killing me softly!!!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
stefania_97 spune:
Neata fetele,
Eu ieri am chiulit de la munca si am dus-o pe mandra mea la teatru. A fost o piesa de teatru scurta, de vreo 40 minute dar foarte frumoasa pt ca a fost pe intelesul ei. Am fost cu vecina mea care e bona privata si a luat 4 copilasi cu ea si o mamica asa ca a fost o zi frumoasa.
Mi-a venit aparatul de angelssounds si sunt incantata,acum ii pot auzi inima lui bebe cand vreau, bebe cam protesteaza ma iminge si vrea sa il dea la o parte cred ca nu ii place sa fie inghesuit. Catarina l-a auzit pe bebe si era incantata desi la inceput a fost cam speriata de sunet.
Azi sunt la munca din nou, insa nu am nici un chef. Ma pregatesc deja de weekend, am invitat niste prietene romance sa sarbatorim ziua femeii si ma tot gandesc ce sa fac de mancare
O zi buna
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
musso17 spune:
neatza
noi ne inscriem in club cu stranut si atat,ta-su stranuta de trei zile si ii curge nasul...sper ca la mihnea sa nu ia amploare,in rest mananca,doarme,se joaca...aeara le-am facut cate un suc de portocale cu lamie,miere si vitc.c,apoi le-am dat oscilo si la fii-miu in camera am bagat ap salign.
mychy,partenera era partener,finutul nostru david,care are 3ani si e un curajos,el urca cu teleskiul insotit de monitor.
vio,cum se simte laurash?
greierash spune:
Da, referitor la mucii verzi + febra. Cred ca stiu prin ce stari treci vis a vis de antibiotic, inainte sa i-l dau daca o fi cazul sa i-l dau , dupa ce l-am dat , of doamne, poate ca daca nu i l-as fi dat... etc, dar in mod normal, ar trebui ca dupa doua -trei doze sa vezi deja efectul...Sanatate multa.
Ma duc sa mai citesc din urma.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
'Neata!
Vivela, nu stiu daca am fost foarte clara, vroiam sa iti spun ca doctorita noastra ne recomanda in situatii de genul asta antibiotic, de fapt, nici nu asteapta sa ajunga temperatura la 39 de grade... Cred ca dr noastra e fan antibiotic, ca il prescrie si asa preventiv sa il avem in casa, cum spunea musso la un moment dat de doctorita lor.
Dar, dupa cum a evoluat situatia cu David, cred ca a fost cea mai buna decizie....
Musso, ce frumusete de copil ai....ce ochi albastri, cum imi doream si eu pentru pustiul meu. Cu schiurile m-ai dat gata....
Carla, asa am patit si eu prin noiembrie - decembrie, cand Andrei era plin de muci si cu tuse, eu aveam niste dureri de gat....care nu cedau cu nimic, si care au durat ...cred ca vreo luna doua...Sanatate!
Mychy ce te chinuie?
Sanatate tuturor.
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
neata,
inca nimic nou, febra tot mai face, cu tot antibioticul . oricum saracul nu mananca mai nimic, bea apa multa si doarme, cred ca e epuizat. nu accepta sucuri, siropuri, cand ma vede cu seringa cu antibiotic il apuca crizele .
mychy, ii scade temperatura la antitermice, doar ca dupa ce trece efectul lor, o ia razna iar in sus. daca nu trecea, ma infiintam direct la spital cu el.
santate multa si voua, sper sa va treaca repede .
karli, imi pare rau ca si Adeluta e bolnava, poate totusi e ceva mai usor si ii trece pana plecati in calatorie. sper sa aveti parte de distractie, si mie mi-e tare dor de valea oltului, abia asteptam vara sa incepem si noi calatoriile prin tara.
georgi, sanatate barbatilor tai .
vio, sper ca Laurasului i-a revenit vocea si ca a fost doar de la vocalize raguseala. in locul tau as incerca niste miere, siropuri naturiste si vezi cum evolueaza.
Carla, sanatate si voua, la toate 3 . ce dulce Sabi cu vitica, si e blanda totusi, te-a facut vita, pe mine m-a facut david direct vaca mare!
Stefania, ce fain ca poti sa-i asculti inimioara lui bebe . eu am incercat cu un stetoscop normal, dar sunt surda rau, n-am auzit nimic.
nu stii ce e bebe?
ma duc sa ma tina copilu' de gat, se pare ca doar tratamentul asta il prefera.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
Vivela, asa am patit cu andrei anul trecut la dorna! avea peste 39 febra, ii bagam supozitor, scadea si dupa aia o luam de la capat. si totul de la rosu in gat! tot cu antibiotic am rezolvat. temperatura a dat inapoi dupa o zi de administrare de antibiotic. nici iaurt nu vrea? nush ce e cu virozele astea, ca n-am vorbit cu cineva care sa nu-mi zica ca-i gripat......
greierash, ma chinuie sindromul pre-menstrual. dupa nastere am ramas cu neste "sechele" nasoale, in sensu ca inainte ma apuca niste calduri si niste istericale de zici ca-s tzacanita, nu alta!!!
musso, deci partenera era partener!!! parea fetitza.....
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
stefania_97 spune:
Multi pupici puiutului tau bolnavior si insanatosire grabnica.
Inca nu stim ce va fi. Poate avem bafta saptamana viitoare la eco. E ultima eco gratuita din sarcina. Daca nu ne arata ce se ascunde intre picioare cred ca ma voi duce la privat.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 18+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca