Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 3
violetan spune:
Cygni, eu sunt de acord cu Goleman in cea mai mare parte. Dar, ca sa-ti faci o idee de ce este atat de controversat, noi l-am studiat obligatoriu la cursul postuniversitar la Asebuss si am fost de acord cu el, apoi la Psihologie Organizationala, la master, n-am mai fost de acord cu el.
Scuze de offtopic.
Housepocket, eu ii notez perlutele din cand in cand; sper sa ma tina, pt ca e greu de tot, eu am memoria f incarcata si tre sa ma aflu neaparat langa o sursa de scris, altfel imi iese din minte...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
desi am o retinere, am trecut copilul pe antibiotic . fara analize, doar din descriere, in urma unei descrieri amanuntite facute de mine la telefon.
asa ma enerveaza situatia asta, n-am reusit pana acum sa dau si eu de un doctor accesibil, nu mai zic si foarte bun, dar macar sa il pot lua atunci cand am nevoie.
in fine, am acceptat explicatia ca mucii verzi ar insemna infectie bacteriana - am acceptat-o usor pt ca cu o mana tineam telefonul, iar cu cealalta stateam pe david, care frigea ca o soba incinsa (i-am luat de curiozitate temperatura - nu foarte corect, cu termometrul electronic doar lipit de gat, ca nu ma lasa altfel - 39,6 .
nu-s foarte convinsa de explicatia doctoritei, dar nici nu vreau sa merg chiar pana in panzele albe cu teoria non-antibiotic, poate chiar o fi nevoie si eu stau sa ajungem la alte complicatii.
da' sunt si eu curioasa, voua vi s-a servit vreodata explicatia asta cu mucii verzi=infectie bacteriana? macar sa stiu si eu pe mai tarziu.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
musso17 spune:
da vivela,la noi asta e intrebarea cum sunt muci,pai vascosi spre galbeni,"vaiii pai sa avem grija sa nu ajunga verzi caci atunci s-au infectat" sau foarte grava doctorita "sa stii ca sunt infectati" si asta ca sa ma sperie,imi tranteste rapid antibioticul si gata a mai scapat de un caz..nu-mi spune niciodata de ce natura sunt muci,poate n-o stii...daaar eu am reusit cu mihnea sa-l aduc de la muci vascozi,multi si verzi la nas curat in doua saptamani cu aspirat si apa de mare dar nu avea febra...ufff stiu cum e cu antibioticul,noi am primit in parg de craciun ca tusea..nu m-am putut risca,ca plecam de acasa.sanatate
Vivela spune:
georgi, v-am admirat pozele si pe micul skior, sunteti foarte frumosi , Mihnea o sa fie crai mare .
david a avut numai muci verzi pana acum, f rar aposi (si doar v-am facut capul calendar cu chestia asta luni intregi p-aici). si antibiotic nu i-am dat decat odata, de fiecare data am trecut fara. inseamna oare ca mereu a avut infectii bacteriene, dar au fost mai usoare si a reusit organismul lui sa lupte cu infectia? altfel nu-mi explic. oricum, probabil ca nu chiar orice infectie, fie ea bacteriana, se trateaza cu antibiotic din prima.
uf, e nasol sa trebuiasca sa decizi pt altul, mai ales pt copilul tau.
sanatate multa la toti strumfii .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
CarlaV spune:
Vivela, asa zic pediatrii, ca mucii verzi cer anyibiotic.
Georgi, ce frumusete de baiat ai . Mai ca-mi vine sa fac un baiat, numai sa iasa ca al tau.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Fetelee, laurashu' e cam ragusit de ieri. N-are nimic altceva. Ce ziceti, sa-i dau ceva sau nu?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Gabrielabv spune:
Vivela am inteles ca infectia bacteriana e mai grava decat cea virala si se vindeca cu antibioti. Of, dragutul de Davidut, prin ce trece. Abia astept sa ne spui ca e bine. Trebuie sa te chinui sa-i aspiri mucisorii cat mai des, iar daca sunt prea grosi, punei inainte, ser fiziologic sau apa de mare. Poate stii si tu astea dar mi-e mila de voi prin ce treceti.
Housepoke si eu ii notez din cand in cand perlele tocmai pentru ca uit si apoi ma oftic. Si de la Dragos am uitat cam tot si acum ma intreaba iar eu nu mai stiu ce sa-i spun.
Ma bucur sa vad ca sunt destui strumfi care au scapat de pampers. Si eu am incercat vreo 2 saptamani noaptea sa o pun des la oala in ideea ca vom capa de ei, dar pana la urma am renuntat, nu mai puteam de oboseala si rezultatele nu se vedeau
Cygni e tare Lis, face diferenta de persoane? Pe mine ma amuza Medeea ca spune despre Dragos ca e "sola mea",iar la unii domni le spune Tanti Ienea - ii place ei numele asta
Noi avem un papagal de jucarie care repeta ce-i spui si pana acum e cea mai folosita jucarie. Mai nou Medeea se straduieste sa-i spuna poezii, e tare nostima cum le amesteca.
Carla ce-ti mai fac printesele?
musso17 spune:
vivela,...da,e nasol sa decida altii,rar mi s-a intamplat sa ies de la dr cu impacata cu mine insami.
anca,saru'mana,eheee,sa stii ca in privinta ochilor nu m-am indoit,stiam ca ii va avea albastri dar m-am rugat sa fie brunet si m-am ales cu un blond..poate fetita pe care o programam in cativa ani sa -i semene sotului.
vioeu i-as da niste stodal,sa-i unga gatutul.
karligutza spune:
Cygni gata, am corectat si completat.. scuze pt.greseala; cu toate ca observasem ca e Alise si nu Alice, tot gresit am scris... acum e bine! Apropo, numele e f.frumos, se pronunta diferit de Alice? sau se pronunta la fel dar doar se scriu diferit?
si inca ceva.... mai inscriem o fetita in clubul bolnaviorilor? cred ca e "virusul ala" de care spuneati voi pus pe treaba! SI ADELUTA e acum mucioasa.. am fost ieri juma' de ora la nisip cu lopatelele si gata, cred ca de acolo am "cules" ceva mai ales ca a dat si nas in nas cu niste copilasi ce stranutau/aveau muci si Adeluta a mai dus si manuta la gurita/nas/ochi dupa ce se jucase cu nisipul si pana s-o observ eu s-o curat cu spray-ulet din acela dezinfectant.. e prima data cand ii dau cu spray din acela, o fi bun de ceva sau doar e apa de ploaie?
si se chinuie saracuta sa respire pe gurita in somn... si-a intrerupt somnul de nu stiu cate ori deja! nu stiu daca dorm in noaptea asta! .... uffff
va pup! noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei