Strumfi de iul-aug 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Diferenta la low cost provine din faptul ca nu ti se da mancare, zbori noaptea pentru ca taxele de aeroport sunt mai scazute si posibil chiar sa aterizati pe un aeroport mai mic, mai indepartat, depinde. De aici vine diferenta de pret si din alte servicii oferite ( gen dc intarzie nava nu ti se da nimic, la luftansa ai dezpagubire 50-100 eur sa mananci...., dc ti se rataceste bagajul astepti fara nimic, la Luftansa lui Adi i- au dat un tricou plus trusa de minima utilizare cu aparat de ras, periuta de dinti, pasta, etc. Diferentele nu provin din cauza navei, de multe ori e acelasi model.
Scriu de pe tel, nu mai corectez

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Mersi pentru informatii Dana. De aterizat, tot la Barajas si zborul e fara escala, sper si eu sa nu rataceasca nimic (mai ales la intoarcere ca prindem reducerile )

Iar daca intarzie, na, cum o sa fie sa fie, bilete-s luate, noi sa fim sanatosi

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrinutza spune:

Buna seara fetelor!!!Nu am mai dat de mult pe la voi,cu scrisul,dar de citit sunt la zi cu tot.Am intrat sa raspund in legatura cu low-costul.Noi locuim in Spania si avem parte de multe zboruri spre si dinspre casa si am zburat mereu cu asemenea companii.La blue air primesti un pahar cu apa in timpul zborului,iar transportul spre si dinspre avion se face cu autobuzul pt ca ei au avionul de obicei mai departe de terminal,adica nu treci prin burduf pana in avion ci mergi cu autobuzul si apoi urci pe scari. In rest nu te trateaza altfel, si cum a zis si mama Dariucai, nu primesti nimic in caz de intarzieri,dar sigur pun alta nava la dispozitie si sigur ajunci acasa. Mai multumita am fost de wizzair dar blueair are taxe mai mici. Sa aveti zbor lin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

cygni,eu am zburat doar cu low cost,cand am fost in turcia,deci tot cu low cost,am zburat ziua si am primit masa calda.spre spania,prima data am atreizat pe un aeroport la 30 km de barcelona apoi a doua oara la aeroportul din barcelona...in rest nu stiu ce sa-ti zic,nici nu pot face diferenta,poate sotu care are la activ cel putin 20 de zboruri..dar nu l-am auzit sa se planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor.
Scriu si eu dupa o lunga pauza de vreo 2, 3 luni. Din pacate intampinam unele dificultati, dar am avut timp sa mai intru si sa citesc macar.
Cu ce sa incep. Desi ne-am luat apartament nu ne-am mutat inca, din lipsa de bani. Doar am reusit sa il demolam. Acum incercam sa vindem niste aur, sa punem gresie si parchet, usile si sa zugravim ca sa ne putem muta. Restul le facem pe parcurs. Ei si de la faptul ca inca stam la mama, au inceput sa apara tot felul de discutii ca nu ne mai mutam odata.
La munca au inceput problemele, se tot fac disponibilizari. Asa ca va dati in ce tensiuni stam mai ales ca sotul inca nu si-a gasit de lucru. CRIZA
Cristiana a trecut si ea printr-o infectie urata la gat, cu temperaturi de 39 cu 8 cu 9 (la subrat), de am zis ca nu reusim sa mai scapam. Dar am reusit cu antibiotic local, sub forma de spray. Si culmea, nu am putut sa stau langa ea. A stat cu tati si bunicu si au primit indicatii prin telefon.
In rest, ce sa spun suntem bine. Am primit pozele de martie de la cresa si este o artista. Au focut poze mai artistice cu palarie, cu esarfa, si flori. Are deja al doilea iubit care cand o prinde o pupa. A alergat dupa ea la plecare si a luat-o de gat si a pupat-o, de a ramas tatal ei si bunicul baiatului blocati. Si pe urma mi-a raportat acasa ca a pupat-o Misu. Bunica a inceput sa glumeasca cu ea, si foarta serioasa, mustacind se uita cu ochii in tavan. Ia spus tatal ei ca acum o lasa, dar la 14 ani nu mai vede pupat de baieti. Si i-am zis eu, atunci incepe mai cu foc.

Va pupic si speram ca vor veni si vremuri mai bune.

Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)

poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

la toata lumea

Ardhy fii calma cu rabdare o sa iti vezi visul cu ochii si te vei muta la casa ta. Tin minte ca noi am dormit pe o saltea vreo 8 luni inainte sa reusim sa punem la punct casa. Bine ca nu o aveam pe Catarina. E greu dar gandeste-te la scopul final si va fi mai usor

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 19+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna dimineata

Ce ma bucur ca au mai venit fete noi sau mai vechi care nu ne-au mai scis
sandrinutza si arhdy, bine ati re-venit!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

NEATZA......
vivela, merci de sfaturi! cu rujul, am rezolvat in sensul ca l-am facut cadou verisoarei mele care a fost foarte incantata! asa ca sunt cu constiinta impacata ca n-am aruncat banii pe geam! de dus inapoi n-aveam de gand sa-l duc, pt ca n-aveam motiv! acu sunt iar in cautari!!! dar astept sa-mi treaca PMs-ul!

arhdi, bine ca il aveti cumparat...o sa va mutati voi! sper sa-si gaseasca si sotul job! apropos, a venit si el in romania?

fetele, deci va ganditi deja la vacanta de vara?????????frumos....eu cred ca tot la vatra o sa petrec! intentionez sa-l trimit pe andrei acolo dupa paste, cu tot cu Doamna Kat, sa mai respire si gura lui aer curat! mama cica s-a interesat si-i cumpara un iedutz ca sa aiba cui da de mancare.....nici nu vreau sa-mi imaginez ce circ o sa fie, dar daca asta e placerea bunicii, o respect!
housepocket, tu ce mai zici?

intrebare: voi cum faceti spanacul? ca cica mi-a cumparat / fiert, Doamna Kat si nu stiu cum sa-l pregatesc ...

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

sandrinutza multumesc foarte mult de info.
noi am mai fost in spania dar dat fiind ca acum mergem cu copilul intentionez sa cumpar si bilete on-line (sper sa si gasesc) ca sa nu stam la cozile alea imense pentru diferite atractii cum ar fi Oceanograficul de la Valencia, gradina Zoo din Madrid, acvariul de la Barcelona, daca mai ai sugestii sunt binevenite. Noi vom sta cateva zile in zona Madridului apoi ne vom duce sa stam la Marina d'Or. Eu visez la Portaventura insa clar nu pup vara asta
Pana acum n-am gasit bilete on-line decat pentru acvariul de la Barcelona, sper si la celelalte.

musso, noi vom ateriza la Madrid, tot la Barajas, acum ma indoiesc ca tot la terminalul 1, ma si vad orbecaind noaptea pe niste scari cu copilul in brate sigur luam si carucior, nu stiu daca va trebui sa platesc in plus pentru asta.

arhdy cred ca va este greu, numai la gandul ca am locui cu parintii mei mi se face rau, iti doresc sa treci cat mai repede peste asta si sa va faceti apartamentul asa cum doriti.

iertati-ma ca am scris asa de multe despre concediul de la vara, ca numai la el visez si imi place sa planific totul din timp (bine, daca nu era oferta asta nu cumparam chiar asa devreme ), pana acum toate concediile bine planificate au iesit super. cred ca nu le prea am cu spontaneitatea

It is a miracle that curiosity survives formal education

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hello de dimineata .

Mi-e o lene de ma doare si asta de prin ianuarie, am cam terminat cu perioada aglomerata, va citesc dar nu scriu de lene. Grea si lenea asta, uneori nici nu poti sa te misti din cauza ei.

Cica azi e baba mea, stralucita si vesela asa cum voi fi eu tot anul . Dar asta e, mai sunt si ani mai intunecosi, oricum de la inceputul anului o duc asa aiurea cu ganduri marunte si nu taman dragute si culmea e ca nu am niciun motiv. Probabil sunt plictisita de toate, mi s-a luat si de copii si de sot si de orice, trebuie musai sa fac ceva sa ma aduc pe drumul cel bun. Si am inceput de saptamana trecuta, am plecat cu copii si sotul un weekend la Braila, mi-am facut toata gamea de ingrijire faciala si corporala la un spa de acolo (am ramas socata, exista spa la Braila ) si pentru inceput parca e mai bine. Mi-am mai planificat cateva iesiri, una de ziua mea la Amsterdam, vreau un iunie un concediu ieftin si frumos in Thassos de minim 10 zile (daca aveti recomandari va rog sa imi spuneti si mie) si in rest promit ca o sa muncesc la greu. Ma gandeam si la un Disney cu Vlad dar in aprilie cand vor prietenii nostri noi suntem ocupati cu serviciul.

Nu cred ca va interesa prea mult persoana mea, dar am vrut sa ma punctez, face parte din programul meu de reeducare psihiatrica . Copii sunt bine, sunt mari, Dodo face la oala mai putin noaptea cand nu am de gand sa ma mai trezesc ca sa il pipilesc, oricum nu cred ca e inca pregatit de noapte, doarme beton si nu vad rostul pentru care ar trebui sa ma obosesc.

Vorbeste dar de inteles il intelegem doar noi in schimb are foarte multe cuvinte in dictionarul propriu. Se balbaie dar nu foarte mult, am observat ca balbaiala se asociaza bine cu oboseala dar asta e, o sa fie un flacau frumos si sper sa se rezolve pana o creste. daca nu ii trece, atunci sa se culce, cu cine o vrea .

Nu le are cu poeziile dar sparge la muzica si ma refer la cea de copii, eu nu prea i-am obosit cu MTV sau alte posturi de genul asta. Canta Frere Jacques si noi radem ca e tare caraghios cum pronunta. Danseaza ca nimeni altul si se crede un Sportacus. Seara cand ii vad ca sunt atat de neobositi, le fac program de sport : cu nuielusa ii alerg toata casa si mai nou vor sa faca flotari asa ca ii pun pe amandoi cu picioarele pe canapea si mainele pe covor sa vad cine rezista mai mult, Vlad pica primul, Dodo cred ca ar sta juma de ora dar il iau la gadilat dupa 2-3 minute sa nu il obosesc prea tare. Apoi cara pilote, perne si isi fac casa si se culca in ea, cand ii baga la baie sunt franti, nici de vorbit nu mai pot. Programul de sport se tine de vreo 2 ori pe saptamana, in rest alearga ei si se prefac ca sunt Sportacus, Ziggy si eu bineinteles Stefania cu parul roz

La kile nu excelam, are vreo 13 spre 14 dar nu stiu de ce dar pare gras si mai ales greu la mana, e ca un sac indesat desi are vreo 98 de cm la ultima masuratoare, poate nu masor eu bine. Cretul de pe cap e bine mersi, nu cred ca va dispare si e OK si cu sanatatea, mai un mic, mai o rinita, cum a dat de primavara, cum a si inceput cu stranutul. Cu mancatul sta asa si asa, uneori sparge, alteori abia gusta dar iar nu ma agit, cand ii este foame cere idem si la somn, daca ii este somn, cere nani nu sta la discutii, fata de Vlad care pica de somn si nu ar zice el, hai mami la culcare.

Si cam atat, nu stiu ce sa mai zic. Salutari tuturor fetelor, bun venit noilor mamici de aici si multa sanatate la strumfi! See you si nu uitati, va perdelesc la greu!

Mergi la inceput