Strumfi de iul-aug 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 9
Vivela spune:
mychy, eu zic sa te duci chiar acum, cat esti cu SPM, o sa ai mai mult succes, nebun sa fii sa te pui cu o femeie in situatia asta .
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
greierash spune:
Asa e , asa e, confirm!! Te pomenesti ca de aia am avut eu succes... si nici nu stiam de PMS-ul asta!
Deci cateodata iti mai si rezolvi treburile cu el! pai sa ma mai gandesc ce mai am de rezolvat...
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
Cygni spune:
mychy multumesc de incurajare
orice produs poate fi returnat in termen de...x zile cu anumite conditii. eu am descoperit un defect la o pereche de pantofi abia cand am ajuns acasa si a doua zi m-am dus cu ei inapoi. nu ii purtasem si aia ii tot dadeau ca nu pot sa-i schimbe si nici sa-mi dea banii inapoi. i-am intrebat daca vor sa aiba de-a face cu Protectia Consumatorului. au zis ca pot suna unde vreau ca n-o sa am succes -cred si eu, nu aveam factura ca am plecat ca fraiera fara bon. apoi am sunat la PCons si aia mi-au zis ca trebuie sa sun la garda financiara din moment ce nu am bon. am facut plangere prin email la garda financiara, am primit de la ei telefon si scrisoare si-apoi telefon de la magazinul cu pricina va rog sa veniti sa va dam restituim banii. si l-am sunat pe nenea de la garda sa-i multumesc frumos pentru promptitudine si el mi-a zis: le-am dat o amenda grasa
pai, daca erau corecti si respectau drepturile, nu se mai intampla tam-tam-ul asta. dar ce sa le faci cand ii mananca pielea. ii scarpini
It is a miracle that curiosity survives formal education
musso17 spune:
super atitudine cygni,asa ar trebuie sa procedam de fiecare data cand ni seintampla cate-o kk-narie dintr-asta dar ne cam lasam pe-o ureche si pe banii nostrii...plus ca ei continua sa fie nesimtiti.bravo.
gata,ma retag,am de calcat,facut mancare,strans rufe...aa si ce mancare,comanada de la sot,fasole scazuta cu ciolan,o sa ma fierb si eu caci am uitat s-o pun la inmuiat si mi s-a stricat oala minune.
CarlaV spune:
Greierash, tie ti-au cerut bonul sa vada ca ai cumparat de acolo?
Vivela, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun .
Cygni, .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
greierash spune:
Carla, culmea! nu, nu mi-au cerut bonul, si acum il mai am in geanta. Am asteptat sa mi-l ceara il aveam la indemana, dar nu au facut-o. Asta mi-a parut cam suspect ca oricine putea sa spuna ca a cumparat de acolo. Si trecusera vreo 5-6 zile, nu cred ca imi retinuse cineva figura. Si asa am inceput: "in urma cu cateva zile am cumparat de la dvs. ....."
musso, ai dreptate, si eu am vrut sa o las balta, ca nici suma nu era mare (31 lei), dar faptul ca drumul meu de la serviciu spre casa e pe acolo....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
violetan spune:
Mychy, ce-am ras la subiectu' ala.
Dar daca vreti sa radeti rau de tot, intrati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149384
Eu rad cu lacrimi efectiv, iar povestioarele postate de mine acolo sunt mic copil fata de celelalte. Made my day, sa n-am parte!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Cygni spune:
Fetelor, am luat bilete de avion pentru la vara cu blueair, nu am mai mers pana acum si sper sa fie ok ca era super ieftin, pt toti 3 cu 250 euro, mi-am ales si locurile cum am vrut, am inclus si bagajele de cala, adineaori am facut tranzactia si am inteles ca doar azi sunt valabile aceste preturi.
V-am spus si voua ca poate mai e cineva in cautare...
musso17 spune:
cygni,ai luat foarte bine,am mers si eu doua dumuri cu blueair spre spania si al doilea pentru mine si sot a fost 220/pers dus-intors,deci 440 in total..e adevarat ca le-am luat cu o luna inainte...nu am primit mancare,banui ca din cauza duratei.
Cygni spune:
musso, in afara de chestia cu mancarea, conditiile sunt diferite fata de zborurile cu celelalte companii aeriene?