"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 18
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
multumim de compliment, si noi vedem pozele voasrte nu popt sa pun comentarii, dar reusesc eu pana la urma si noi ne intalnim , adica eu cu moni deocamdata Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
pupam baiatul sa iasa dintisorul mai repede
techila ura pt curent , stim ce inseamna, si aici la noi in sat se cam ia destul de des, mama lor
Poze BUBU
happy_uka spune:
Sarumana mult, Bia! Sa-ti fie de bine tunsoarea - vedem si noi??
La fel face si carina.. e cumplit noaptea .. Asta este, sper sa treaca, sa doarma iar 11 ore noaptea ( oare? vreodata?)
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila AM CURENT!!!!!!!! paaartyyyyyy emoticoane(aspirator)(televizor)(sterilizator)(microunde)(fier de calcat)(masina de spalat) diseara jur ca imi aprind luminitele de craciun pe toata casa, ca inca nu le-am dat jos.... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze |
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluci_b spune:
citat din mesajul lui happy_uka
ba tu ai Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
leapsa, deci ai tu
Poze BUBU
NelaM spune:
noi ti-am vorbit frumos... Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Mariuka, uka, uka e in forma, iar!
Faza cu porcu e super mese!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
MangaGirl spune:
Citat: | ||||||
radeti voi da io aici intru in sevraj..n-am nimic dulce in casa...nimic nimic ..e inuman.. mai are cineva reteta aia de keg la pahar ? poate am ingrediente ceva (neexpirate ) Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
asta am vrut sa-ti sugerez si io...chechul alergator al lui Selen
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Fragutza mea am uitat så iti spun si eu felicitari pt dintisor(al Natalixului )!te tare si ma bucur ca ai dat de cap DA si e mai bine..Si la Bruce vad ca nu se mai inrosesc asa , si parca se micsoreazå..Mare lucuru nu am facut decat am dat-o in continuu cu cremå, l-am tinut curatel.
Raluk mie imi vine mereu numai så te ca altceva nu stiu ce så spun eu pt tine ca oricum tu le stii pe toate..Citesc toate raspunsurile care le dai tu al fete si sunt ff interesante..Te pup mami drag si pe Alexutu'.
Biaz pup eu mamica obosita..te cred ca esti agitatå si nervoaså in perioada asta de oboseala maximå..Cred ca pt oricine e asa.Sper så recuperezi cu somnul in curand..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui MangaGirl
asta am vrut sa-ti sugerez si io...chechul alergator al lui Selen MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Pai si de ce nu mi-ai sugerat?!
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
carinablanca spune:
uka, ti-am vazut frumusetea de fetita . SI la multi ani la tatal tau.
Raluk, multumesc.
Crocodana .
Iulika sanatate la puiut. Cum e azi, a mai facut temperatura? Sper sa fiti mai bine azi.
Luci, pupam pe Davidelu sa treaca durerea de dintoci. SPer sa iasa cat mai repede si sa nu va mai chinuie. Deja mie groaza cand va aud cu dintii.
Mely, sanatate la Alex. Sa ne dai de veste cum mai e. Eu zic ca poti iesi cu Alex. Noi asa am facut in situatie asemanatoare cu a ta.
Selen, Ebru este o scumpa si seaman tare bine cu mami.
Deja scriu la mesaj de ceasuri.
Trimis si revin
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
angelli spune:
Multumesc pt urari, ofer si eu cu bucurie
pt ca minunea mea mica are 5 lunite azi.
Techila sa iti traiasca curentul 1000 de ani!
Aidane lipsesti, ai aruncat o pietricica si ai fugit!
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)