"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTE LUNITE TUTUROR DOVLECEILOR!!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Neatza fetelor

Hepilica eu cred ca e o greseala de traducere. Daca am cautat pe google gluten cartof mi-a dat sute de articole de diete fara gluten pe baza de cartof SI 2 articole cu acelasi continut, cel pe care l-ai scris tu aici, doar in alea e scrisa treaba asta. Si apoi am cautat in engleza "gluten, potatoes" si am gasit multe site-uri in care se spune ca nu au gluten cartofii (de www.gicare.com/diets/Gluten-Free.aspx" target="_blank">exemplu).

...mda. tare ciudat. am gasit si alte siteuri cu info referitoare la continul de gluten din cartof, dar si foarte multe unde este specificat ca nu contine gluten. ma gandesc ca pediatra ar fi stiut daca intr-adevar ar contine gluten. ma rog, daca nu pediatra mea, macar alt pediatru de pe-aici... n-am auzit pe nimeni de asa ceva, din contra, e recomandat de foarte devreme. si eu i-am dat maiei cartof si cand i-am zis pediatrei (pt ca nu era inclus pe lista de diversificare) m-a intrebat cum l-a tolerat, referindu-se la scaun, eventuale dureri de burtica... nu mi-a zis nimic de gluten.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Urez si eu la multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi,sa creasca mari si sanatosi si multumesc mamicilor pt tratatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, dragelor!

Mary, nu stiu ce sa zic cu iesitul afara, poate dc ar sta un pic, sa ia aer numai i-ar face bine.

Iulika, cred v-ati speriat ceva cu Brucu, dragul de el.

Cu alaptatul asta, va zic ca pe mine m-a ajutat sa imbatranesc cativa ani buni. Hepilica si Raluk, m-ati felicitat, dar nu a fost meritul meu..Am trecut prin durerile iadului primele 2 luni si dc Natalia n-ar fi fost atat de atasata de san as fi renuntat. Era si este in continuare singura metoda de linistire a ei.
Si vad ca nu s-a terminat inca, aseara m-a muscat cu dintisorul ala si instantaneu mi-au dat lacrimile...nu mai suport niciun pic de durere, jur.
Nu stiu cum voi face, poate mamicile care au alaptat copilasi cu dintisori ma ajuta un pic.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

mama ce de mancare si ce de bautura, regimul meu

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza, dragelor!

Mary, nu stiu ce sa zic cu iesitul afara, poate dc ar sta un pic, sa ia aer numai i-ar face bine.

Iulika, cred v-ati speriat ceva cu Brucu, dragul de el.

Cu alaptatul asta, va zic ca pe mine m-a ajutat sa imbatranesc cativa ani buni. Hepilica si Raluk, m-ati felicitat, dar nu a fost meritul meu..Am trecut prin durerile iadului primele 2 luni si dc Natalia n-ar fi fost atat de atasata de san as fi renuntat. Era si este in continuare singura metoda de linistire a ei.
Si vad ca nu s-a terminat inca, aseara m-a muscat cu dintisorul ala si instantaneu mi-au dat lacrimile...nu mai suport niciun pic de durere, jur.
Nu stiu cum voi face, poate mamicile care au alaptat copilasi cu dintisori ma ajuta un pic.

cu protectie de silicon zic eu

eu asa il alaptez desi nu avem dintzi inca

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Uka - cartoful constipa si da si dureri de burtica uneori (asa mi-a zis pediatra). poti baga dovlecel care e bun si are si usor efect laxativ.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Merci mult, draga prietena Habar nu aveam.. dar nu am in casa, am ramas fara dovlecel..azi cred ca-i dau un borcanel de la humana, ca am o tona, vad eu ce ce..
Ce face Maia? Ne tot promiti poze...

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata dovlecime,

azi e o zi speciala pentru dragutii de Loris, Victor si Nicholas, Maria Irina si Daria Maria. sa fiti sanatosi si voiosi si sa treceti cu bine peste dureri de dinti, diversificari si alte nebunii.

vazut poze cu Alba ca Zapada si mami Selen - frumoase amandoua. Mi-e una imi place noua tunsoare la nebunie, draga mea.ce bine ca v-ati mai destins si voi in deplasare.

Monis, sa-ti traiasca puiutul. e un frumos buzat si cu tenul masliniu. e perfect.

mely cu iesirea nu stiu ce sa zic. depinde de cum e afara, cat de umed. poate ar fi bine sa mai astepti un pik, pana mai pe dupa amiaza.
lore imi pare rau sa aud ca aveti probleme.

delia ma duc sa vad ce ai trimis pe mail.

revi. la noi e soare. mi-am propus sa scot plodul la plimbare cu tata si eu sa fac o alergare prin parc. nu mai merje dom'le asa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Si eu tot cu protectie de silicon il pe Mihnea

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Multumesc tuturor pt sfaturi
Alex e foarte vioi (deci nici vorba de stare de raceala,sau de moleseala ),chiar de dimineata de cand am vazut ca are febra a fost asa.
Il voi scoate,e mult prea frumos afara sa stam in casa.Pana acum am presat o ciorbita de varza,imdeiat tre' sa se trezeasca si Razvanel si plecam

Monis,la multi ani lui Santiago .Poza de azi e super,de revista

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput