Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

mamanati din ce am citit eu despre subiect
adresa de facturare ar trebui sa fie aceeasi cu cea de care apartine cardul pentru ca firma sa se asigure ca nu foloseste altcineva cardul
nu toate firmele fac aceste verificari insa au dreptul sa refuze trimiterea comenzii daca cele doua adrese nu coincid
un sfat ar fi sa-i suni pe cei ce detin site-ul si sa le explici situatia ca sa te asiguri ca vor onora comanda

29+ Matei ...

Daca e asa, atunci am gresit, eu am pus la "billing address" adresa unde trebuia sa primeasca sotul coletul, caci si eu asa am inteles si mi se pare logic acum, ca ei cer adresa unde sa trimita factura! Dar acum nu mai pot face nimic, caci mi-au blocat si contul la ei! Stau si plang ca proasta!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ioana hai ca m-ai destins si pe mine cu intinsul pe biroul sefului.Nu e o idee rea M-am mai descretit un pic, ca prea eram nervoasa de azi dimineata.
Ioana eu la faze din astea iau atitudine. Ce sa fac? Sa astept sa imi fie lovit copilul? O luam de ciuf si pe educatoare si pe copil. Asta e le fac eu educatie, daca nu are cine. Ti-am spus mi-e groaza cand o sa intru in mediul gradinitei, cred ca tai si spanzur in jurul meu incep cu parintii si termin cu educatoarele cele spagare. Prietena mea o are pe fi-sa la gradi si cand o aud cate care in k educatoarelor si al ingrijitoarelor, ma apuca nervii. Macar daca ar merita. Dar ea e multumita de gradi, desi copiii dorm in curent, ajung dezbracati la baie, nestersi la popo si exemplele pot continua. In fine, hai ca sunt off topic rau. O sa avem timp sa discutam despre astea la scutece.

Ioana da e Sims si ptr consola Wii, l-am luat din Germania, aici nu l-am vazut. Nu e ce ma asteptam, dar merge. Nici eu nu am avut azi noapte rabdare. Mai mult aici primesti taskuri de la primar, sa iti construiesti casa, sa plantezi etc. Eu am ajusn in faza sa plantez 10 meri da r nu am fost in stare

Rocsy sa stapanesti sanatoasa camasuta de alaptat. Eu sper sa nu mai vina ninsoare si la noi, ca nu mai suport. Dau de-a binelea in depresie.
Si eu m-am bucurat de col, mai ales ca tipa de la eco imi bagase un pic un ghimpe, ca o sa nasc prematur, sa stau in pat blabla, femeia na nu era rau intentionata, oricum baza e dr mea, daca ea a zis ca e bine merg pe mana ei.

Sunt cu picioarele atat de umflate incat iese deja apa prin ele. Va puteti imagina? E ca o transpiratie asa, ca ceva care transpira f tare. Cred ca luna asta o sa fie cea mai grea, ultima dinaintea marelui eveniment.Dar tot nu vreau sa sparg eu gheata. Am si eu o idee fixa.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Eu nu am reusit astazi decit putin sa intru acum...si nu am sanse sa va citesc pina la capat in seara asta.
Dar imi pare rau sa aud povestea cu picioarele... mustind de apa... Sunt convinsa ca astfel de aventuri va trai si subsemnata in curind, din pacate! Esti numai cu 4 saptamini inaintea mea, deci sansele sa ma laud si eu ... exista...
Sorry again! Noapte buna la burtici!@

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

buna fetele frumoase.....
tocmai am venit de la doctor si mi-a spus ca am diabet gestational....trebuie sa ma informez mai temeinic pt ca dr nu mi-a dat prea multe date, doar un regim.
curios e ca mie nu-mi plac deloc dulciurile sau ciocolata, dar in schimb salivez dupa sunculita afumata si ceafa cu cartofi prajiti...pana sa raman gravida, chiar imi scadea glicemia si trebuia sa mananc fortat zahar...iiar acum sa am diabet....fooooooooooooooooarte ciudat.
sper sa nu o afecteze pe bebika mea dulce diabetul asta.
cusa de pe ce site ai comandat lenjeria?
mai citesc din urma si revin.

maria27+antonia

Hm, Maribell, sorry. Si eu voi face o glicemie la urmatoarea vizita a laboratorului... Ti-a prescris ceva regim? Sau cum abordezi perioada asta?

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Va doresc o noapte frumoasa!
AM incercat sa parcurg in fuga tot ce ati scris azi. Inca nu sunt pregatita sa povestesc o problema ce ma preseaza rau de tot... trebuie sa ma linistesc eu intii, sa nu ma mai stresez, agit, pling, pentru a va povesti si voua si mai ales pentru a va cere sfaturi, chiar off topic fiind...

Va pup cu drag, sunt aproape de voi, am citit tot dar nu am energia sa mai completez. Sunt aici si va urmaresc din umbra, pina la o activitate mai intensa din partea-mi!
Noapte buna si sarcini usoare in continuare!

Mary 27+ cu minune de

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, , , ; ai grija de tine si de bebe; suntem alaturi de tine!

Nati, dar nu are fratele tau card de credit sa plateasca el? sigur,va reglati apoi cu banii.....
Da-mi te rog si mie site-ul respectiv

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Mary imi pare rau de problemele pe care le ai si sper sa se rezolve repede
Nati vai de capul meu, cum sa ti se rupa uterul???Am mai auzit sa se rupa colul, dar uterul??? Brrr! te-au taiat pe burta ca sa-l coasa?? Asa e cu alaptatul, stimuleaza retragerea uterului. Simteam si sub anestezie fiind cum se retragea. Eu l-am avut pe bb la san din prima ora.
Hai da-le incolo de hainute! Nu te amari pt ele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Maribell- aveti grija de voi, cu regim si dupa nastere stiu ca acest diabet dispare. La 28 sapt fac si eu testul de glicemie provocata! Sunt curioasa ce iese! Mi se pare ca pe prima pagina a Odiseei in 40 saptamani e subiect deschis cu diabetul gestational!

Sabina- nasol cu umflatul picioarelor!

Laura- mai cautati casuta sau ati renuntat?

Ieri am gatit la aragazul electric. E altceva decat cel cu gaz! L-am pazit sa vada si ochiu meu ce si cum! Imi era ca nu rezista reteaua electrica a casei. Noroc ca am stat langa el ca o priza in care era bagat un steker care se balanganea a luat foc. Imi mirosea a platic topit si eu credeam ca-i de la cuptor. Cand colo vad flacara pe perete de 1 m, de nu stiam cum sa scot ala din priza. Am trecut cu bine peste aceasta experienta.

Friptura la cuptor e super si nu stropeste cuptorul cu grasime ca la cel pe gaz. Am facut si o supa pe plita. Daca totul se petrece in liniste, mai bagam si eu ca prostul degetu in apa sa ma asigur ca se incalzeste! Mare treaba cu tehnologia in ziua de azi!

O zi buna fetelor!

23+

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mama, Nico ce intamplare cu priza!!!AM oroare de asa ceva

Cu casele, da, cautam, soramea si ai mei au semnat cu dezvoltatorul fugar, noi mai cautam. sau asteptam sa vedem daca le iese lor!! Problema e ca eu vreau musai casa, barbatemiu bloc. mai vedem

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput