Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
NicoletaB spune:
Noroc ca am stat prin preajma, ca lua casa foc, deasupra aveam un calendar atarnat si alturi geamurile care au jaluzele verticale!
Voi nu mai aveti incredere in acest dezvoltator?
Bafta sa gasiti ce va doriti. Langa mine este cartierul Rezidenz, iar cei de la parter (bloc) au o gradina cu verdeata asa frumoasa.....
23+ 
cris_09 spune:
Neata fetele
Va invit la cafeluta
si o gustarica.
Am visat aseara corn cu gem
,si am fugit in cautari de cum m-am trezit.Dar nu am gasit,asa ca m-am resemnat cu o gogoasa cu gem si un corn cu ciocolata
.Le-am combinat eu pana la urma sa faca bine la glanda
poze
Cristina
cu Seby 30+
Reallaura spune:
Nico da, cam asa, nu prea mai are Bogdan incredere, ca eu ca sa fiu cu ei ma riscam ![]()
MAi vedem oricum. cred ca tot undeva aproape de ai mei sau ai lui.
Cris_09 ooof, stiam eu o brutarie cu cornuri cu gem...in Dr Taberei...bune rau!
nasol ca mi-am adus si eu aminte acum!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
31+
Ilinca Sabina
NicoletaB spune:
Daca faceti rost, vreau si eu un corn cu gem!
Eu am mancat 2 covrigi brasoveni!
Mi-e un somn.....
Si azi e zi lungaaaaa la munca!
23+ 
rosanne spune:
Buna dimineata
O sa fac capitol nou....
Roxy
30+ cu
Diana
AMR 9+ sapt 

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rosanne Buna dimineata O sa fac capitol nou.... Roxy 30+ cu Diana AMR 9+ sapt ![]() ![]() ![]() www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru |

poze
Cristina
cu Seby 30+
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Neata ![]() Mary imi pare rau de problemele pe care le ai si sper sa se rezolve repede ![]() Nati vai de capul meu, cum sa ti se rupa uterul??? Am mai auzit sa se rupa colul, dar uterul??? Brrr! te-au taiat pe burta ca sa-l coasa?? Asa e cu alaptatul, stimuleaza retragerea uterului. Simteam si sub anestezie fiind cum se retragea. Eu l-am avut pe bb la san din prima ora.Hai da-le incolo de hainute! Nu te amari pt ele! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina |
Hai, sa-ti raspund repede, repede, ca nu-sh ce prostii indrugam ieri!
Da, de de col vroiam sa spun, colul a fost rupt, si l-au cusut si prost!
ca ginecoloaga imi aduce aminte de asta si acum la control.www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
25+ 
Am mai auzit sa se rupa colul, dar uterul??? Brrr! te-au taiat pe burta ca sa-l coasa?? Asa e cu alaptatul, stimuleaza retragerea uterului. Simteam si sub anestezie fiind cum se retragea. Eu l-am avut pe bb la san din prima ora.