Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna seara burtici !
Sabina : camasuta nu este de alaptat ... este de purtat , mai de primavara ( care vad ca se tot lasa asteptata ) . Nasol cu umflatul picioarelor ; de cand mananc mai nesarat ale mele parca si-au mai revenit .
Maribell : daca respecti regimul dat de doctor nu are rost sa iti faci griji, veti fi amandoua ok !
Corina : atitudinea asta nesimtita din spitale ma scoate din sarite , nu stiu daca vreodata vom fi si noi la fel ca in strainatate, ca obiceiurile astea sunt adanc inradacinate !
Ioana : am si eu din cand in cand stari asemanatoare cu ale tale cu deosebirea ca nu am senzatia de sufocare ci doar de ameteala si caldura de transpir toata ( noroc ca sunt rare momentele respective ). Tare draguti baietii tai ca ne-au inclus pe toate in familie , imi vine sa ii .
Cris09 : eu am 2 anestezii intrarahidiene la activ ( nu de la nasteri ci din alte motive ) , dar din fericire nu am observat nici un efect secundar . Sincer acum la viitoarea nastere mai frica mi-e de anestezie ( ar fi a 3 injectie deja in coloana si mie chestia asta mi se pare horror ) ; sper din tot sufletul sa fie bine .
Sorana : eu zic ca gradinita nu strica nimanul , si pe a mea tot asta o va astepta cand va implini 3 ani ... deja stiu si unde ... la gradinita unde lucreaza cumnata mea, taman in grupa ei ca se va nimeri exact sa ia atunci grupa mica .

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ioana : expresia pe care ai folosit-o "numai neonatoloaga era buna de trimis in pestera" mi se pare foarte excelenta avand in vedere prin ce stres ai trecut din cauza ei .

Olivia : reclamatii in priviinta sforaitului am si eu dar nu le mai bag in seama.
Sofia va avea camera ei separata de a noastra de la inceput ; nu vreau sub nicio forma sa doarma cu noi in camera desi mai sunt si comentarii in priviinta asta, dar chiar nu imi pasa de ce zice x sau y ca pana la urma eu sunt mama ei si fac cum vreau.

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

fetelor, help please!!! Io iar sunt off topic, dar sper din tot sufletul sa ma poata ajuta cineva caci nu am decat noaptea asta la dispozitie pentru a primi un raspuns. Fac o comanda pe net de hainute pe un site american, adresa la care ridica sotul coletul e tot in US. Acum la "payment" vreau sa dau datele cardului meu, dar imi cere si " name and billing address"-iar adresa tre sa fie doar de US. La ce se refer cu "billing address" habar nu am! Pot pune si acolo adresa de unde ridica sotul comanda? SI atunci numele meu sau numele lui la "name".
Sper fetele care sunt experte in acest domeniu sa ma ajute! (accept si PM, daca e mai bine asa)

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

billing adress- adresa de facturare, deci cea a sotului

http://wiki.answers.com/Q/What_is_a_billing_address
deci clar...unde vrei sa ajunga factura... adresa sotului este numai buna
29+ Matei ...

Mergi la inceput

acum am parcurs mai multe pagini de billing adress
parerile sunt impartite asa ca mai bine asteapta sfatul cuiva care a facut o astfel de comanda
urasc sa gresesc sau sa dau sfaturi eronate asa ca...sa asteptam un sfat competent
altfel nu mai pot dormi la noapte
un exemplu https://crm.rbsworldpay.com/cgi-bin/rbsworldpay_shopper.cfg//php/enduser/std_adp.php?p_faqid=872

29+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Nati uite si aici un raspuns http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090823063510AABxBY3

26+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Azi am iesit si noi de 2 ori, astept primavara ca pe nu stiu ce.
Sabina nasol cu picioarele umflate...eu inca nu am remarcat asa ceva, Slava Domnului. In schimb am inceput sa amortesc in timp ce merg, in zona pelviana...sta fata mea pe niste nervi, cum statea si Mirci. ti-am dat pm!

T_Ioana haios dl dr cu intinsul la serviciu. Il cred ca pentru el nu e nimic iesit din comun Sanatate lui Razvan.
Mira si eu sunt cat in luna a 9-a. pana si mama care a avut gemeni se intreaba daca n-or fi doi...in gluma ca stie ca am fost de multe ori la eco..
R_ocsy sa stapanesti sanatoasa bluzica.wow, inca nu realizeaza lumea ca esti gravi.mama ce norocoasa cu kgmele!
Sorana succes cu adaptarea la gradi! Unde l-ai dat?? si eu incep sa-mi faca ganduri cu gradi, imi e din ce in ce mai greu cu el, e mamos, posesiv si nu ma lasa sa fac nimic!
Nati nu stiu ce sa te sfatuiesc cu comanda. E mai bine Cami?
Artudraguti baietii! Sa le spui ca si noua ne place familia voastra!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

mamanati din ce am citit eu despre subiect
adresa de facturare ar trebui sa fie aceeasi cu cea de care apartine cardul pentru ca firma sa se asigure ca nu foloseste altcineva cardul
nu toate firmele fac aceste verificari insa au dreptul sa refuze trimiterea comenzii daca cele doua adrese nu coincid
un sfat ar fi sa-i suni pe cei ce detin site-ul si sa le explici situatia ca sa te asiguri ca vor onora comanda

29+ Matei ...

Mergi la inceput

Ioana, chiar te topesc aceste fraze ale copiilor. iubaretului!
Sabina, daca mai tii minte la piersicute spuneam ca Cami e foarte prietenoasa si nu a lovit/muscat/scuipat vreodata un copil. Imi era si mie "frica" de gradi, dar au un grup prietenos si copii linistiti. Va doresc sa fie si la voi la fel cand va merge Ale la gradi.
Carla, referitor la "moment minunat al vietii" mamicile se refera la faza cand il vezi si simti pe bebic la tine pe burtic(asta e chiar e un moment magnific), si nicidecum la contractii. O sa vezi ca n-o sa-ti para rau ca nu te-ai trezit acasa.
Cris, o sa afli diferite pareri refritor la epidurala. Eu am avut o nastere cu epidurala, pe Cami -fara. LA prima nastere mi s-a rupt uterul, ca nu simteam cand si cum sa imping, dar nici dureri nu am simtit, doar parca eram in alta lume, si tremuram toata+ picioarele nu le simteam deloc, m-au dus aproape in brate in sala de nastere. Iar cand imi coseau uterul,deja durea rau de tot. Dupa nastere, inca vreo 3-4 zile schiopatam, atinsese un nerv, si trageam piciorul drept din urma. Eram foarte speriata ca asa va fi mereu, dar a trecut. Cu Cami-nastere indusa, fara epidurala, ca si Vivela. AM nascut in 3 ore, dar ultimile contractii erau infernale, aveam sensatia ca gata-mor! Cand impingeam fatul, nu mai erau dureri foarte mari, doar ma ardea/ustura locul cu pricina. Si am nascut-o foarte repede, de recuperare nu mai zic. Fetele cu bebe 2: nu stiu daca la toate e asa, dar dupa nasterea cu Cami, ma durea uterul si cand o alaptam, simteam tot dureri de contractii, era cam greu de suportat.
Acum la nasterea asta, sincer nu stiu as alege epidurala sau nu. As asculta parerea medicului, si as face asa cum crede el ca e mai bine.

Cusa, foarte draguta lenjeria bebe!
Arturica, ce dulce Philip cu "familia noastra de gravidute".
Nico, Onana, madutza si voua pentru urari de insanatosire.

Mergi la inceput

Fetele, merci mult pentru raspuns, un la toate! Am inteles si ce e cu billing address, dar.. na! nu vrea sa accepte datele de card(nici de pe al meu, nici al sotului) chair am inceput sa plang, deja vedeam lucrusoarele de bebe si ale Cameliei acasa! pe mine ma depasesc lucrurile astea!

Mergi la inceput