Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

fetele pt incurajari....inca sunt speriata, dar cred ca o sa-mi treaca.socul a fost mare....si la cat de paranoica sunt, deformez totul oricum.
faza tare e ca stiind ca nu am voie sa mananc anumite chestii....mi-e pofta sa le mananc
dar bine ca nu mai am mult pana la nastere....macar sa fie bebika bine...pt ea orice...
pana una alta ma umflu cu pufuleti....
fetelor se apropie termenul si eu mor de frica.....ma gandesc chiar sa cer epidurala...la nevoie, nu de alta dar am auzit tot felul de povesti cu travaliu de 15-20 ore si muscaturi, zgarieturi si urlete...nasol.
bine ca o sa fie iubi langa mine, in caz de ceva ma dezlantui pe el ´´saracu´´
tatyana, sper ca esti bine...
pe toate

maria27+cu ingerasulantonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

hello burticutze :)
eu nu am chef de nimic...drept e ca vremea astazi in cluj a fost foarte mohorata
sunt in a 3 zi de concediu si pana acum am gatit in fiecare zi si am inceput curatenia, pe sectiuni, in casa
Mateiut este tare cumintel, cred ca este intors cu spatele spre buric si atunci simt miscarile in interior, mult mai domoale
nici nu stiu ce sa scriu asa stare ciudata am..mi-am facut o cafeluta:)
mai sunt 11 saptamani, cand ma gandesc ce putin imi parea cand aveam 11 saptmani de sarcina si ce mult imi pare acum ca mai este
socrela ma innebuneste sa cer cezariana, sotul este de acord insa nasc la stat si nu cred ca am de ales
inca nu am discutat cu dr acest subiect
carla, eu am programare in 9 martie, poate ne vedem la cabinet
am citit paginile in ordine descrescatoare asa ca va dati seama cu ce am ramas

va imbratisez

29+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Salutare, burtici!

Onana si eu tot la Regina Maria voi naste, iar in ceea ce priveste celulele stem, noi nu vrem sa recoltam...asa ca nu stiu ce sa-ti spun...
Putin probabil sa fi vorbit Corina de maternitatea Regina Maria, mai degraba, cum a zis Sabina, este vorba de rezervele CMU de la Elias unde personalul este acelasi din spitalul Elias...deci...
Apropo..tu ai incheiat contractul cu ei? Stiu ca ar trebui pana in saptamana 36.

Corina ne-ai bagat in ceata pe toate.

Eu chiar ieri am vorbit cu o tipa care a nascut saptamana trecuta la Regina Maria si era foarte foarte incantata de conditiile de acolo si de personal. A zis ca au stat tot timpul pe langa ea, i-au pus copilul la san imediat dupa operatie si au fost super super amabili toti cei implicati. Nu cred ca isi pot permite ca si clinica privata sa aiba un altfel de comportament...."de stat"".

29+ cu cat un ghemotoc

Fetele mele dragi, imi cer scuze eu pt confuzia amicului nostru (ce vreti, proaspat tatic ametit )
Dupa ce mi-ati atras atentia, l-am mai intrebat o data si mi-a zis ca de fapt e vorba despre Spitalul Universitar Bucuresti (ar fi trebuit sa-mi amintesc si eu ca CMU e privat, dar prea m-a intristat toata povestea, am inchis pur si simplu calculatorul...)

So sorry ca am panicat aiurea mamicile care vor sa nasca la CMU...

Deci atentie la maternitatea spitalului universitar.

Corina 23s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana
baietii au mers prima data la gradi la 1 an si 7 luni.
S-au imbolnavit des, insa am trecut si de perioada asta. Cred ca e ok ca incepeti in primavara, timp mai frumos, mai cald.
Sigur ca nu te pot incuraja sa te astepti ca va veni acasa curat asa cum l-ai dus tu dimineata, ca o sa manance la fel de bine acolo ca si cum il hranesti tu acasa, ca nu o sa se mai loveasca, etc.
Sunt toate elemente ale colectivitatii, fie ea si o gradi de stat sau particulara.
Cat despre spalatul pe maini si ce mai zici tu, ele se educa acasa. De la gradi va invata cu totul alte lucruri, de la socializare la rezolvarea problemelor, de la a fi darnic si a imparti cu ceilalti pana la micile reguli ale societaii.
Si, desigur, trebe sa te astepti sa vina cu obiceiuri mai putin frumoase; parca obiceiurile mai putin frumoase se "lipesc" de ei mult mai repede decat cele bune.

Cu toate astea, eu sunt adepta intrarii in colectivitate cat mai curand.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, eu am nascut la Universitar;insa asistentele au fost f dragute. Asta era, desigur, acum 6 ani. Intre timp cine stie...
Numai neonatoloaga era buna de trimis in pestera.

(poate am mai povestit, scuze daca repet)
Dupa ce am nascut, Yann fiind cu 600g mai mic decat Philip, vine ea ca o mimoza la mine (ha, daca acum zicem de depresii sa vedeti ce amalgam e dupa nastere) si imi zice ca Yann e posibil sa aiba probleme (retard mental si nu numai) ptr ca probabil a "mancat" Philip tot si nu i-a mai lasat si celui "mic".

Cat de stupida neonatoloaga sa fii sa spui asta unei proaspete mamici fara sa ai o singura baza....

I-au recoltat sange din picior(calcai) si pana a venit rezultatul plangeam pe holuri in disperarea mea.

A fost ok din fericire.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

limbaretelor!

deci cnatar pt bebe,nici noi nu verm,cred ca as sta toata ziua cu bebe pe cantar si m-ar stresa pe mine daca ar manca odata mai putin sau mai mult.

voi ce mai faceti de mancare(nu chinezeasca)...ca eu am niste pofte ciudate...oricum,sotul mi-a zis ca de abia astepta sa ma vada nascand sa revin la cea ce am fost
de res[pirat...nu va zic ca sforai ca "bunica",serios...eu nu ma uad,dar am plangeri

o sa dormitit cu bebe in camera??v ce credeti de dormtiul in acelasi pat???
eu vreau in aceiais camera,pt cat timp alatptez si dupa aia camera difrerita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

eu am gatit...
luni spanac, marti pui cu sos alb si pireut si astazi.. gris cu lapte (ca mai aveam pui si spanac)
Mateiut va dormi cu noi, musai, ca nu avem decat o camera... cand va creste vom face schimb de apartament cu socrii dar pana atunci este perfect asa
aaa...am uitat..am facut si shaorma cu lipie de casa nu cred ca se mai repeta experienta
29+ Matei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Eu trebuia sa fac ceva cu ciupercute..dar///pofte de ultima ora:mamaliguta cu ou,carnita si branza la cuptor
Am lasat pentru maine chiftelute de ciuperci..am auzit k sunt delicioase

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Noi din lipsa de alternative,il vom culca pe bebe cu noi in camera la el in patut.Adica dormitorul nostru este de fapt 2 camere cu arcada..si initial am vrut k patutul lui bebe sa stea in cealalta camera,dar apoi m-am gandit ca dc trebuie alaptat noaptea des sa punem patutul langa patul nostru..apoi m-am gandit eu;cine sa stea sa-l i-a pe bebe sa-l alapteze,sa-l puna la loc in patut etc?..Pana la urma cred ca:planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ,sa vedem ce va fi

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Seara buna burtici,

Cusasuper cu achizitiile noi ma bucur ca esti multumita sunt bine si la pretz comparand cu ce am mai vazut prin cautarile mele pe net...am salvat si eu adresele cu salteaua si setul de pat dar varianta pe albastruin rest patutzul cred ca ramane modelul de la Ikea am vazut ca mai e o burtica care l-a ales, ma gandeam sa cumpar separat cerceafurile,o paturica pt bebe asta de inceput si apoi bumper si alte zorzonele dar imi plac seturile astea,,,multumim si pt muzica

Nati,Vivelarecuperare rapida pt. pitici
Acum trecem la recuperari cu cititul pt ca am parcurs printre randuri, si o seara buna

26+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI

Mergi la inceput