Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana5255 spune:
Ioana si eu mai am probleme cu respiratia, mai ales cand experimentez contracti din acelea magice. Acum de cand s-au intors fetele parca e mai bine. Incearca sa gasesti si tu o pozitie convenabila.
Maribell nasol cu diabetul. Ai grija. Si eu stiu ca nu afecteaza bebe daca e tinut sub control. Cu siguranta medicii stiu ce au de facut.
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
Daca tot vorbiti de nasteri,vroiam sa va intreb de EPIDURALA.Am auzit k e mai rau,k te doare capul dupa..iti vine sa versi..poti sa ramai cu dureri de coloana pe viata si alte d'astea...e adevarat?fetele care au mai nascut,ce ne sfatuiti pe noi "invatacelele"?PRO sau CONTRA epidurala?![]()
poze
Cristina
cu Seby 30+
cusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maribell buna fetele frumoase..... ![]() tocmai am venit de la doctor si mi-a spus ca am diabet gestational....trebuie sa ma informez mai temeinic pt ca dr nu mi-a dat prea multe date, doar un regim. curios e ca mie nu-mi plac deloc dulciurile sau ciocolata, dar in schimb salivez dupa sunculita afumata si ceafa cu cartofi prajiti...pana sa raman gravida, chiar imi scadea glicemia si trebuia sa mananc fortat zahar...iiar acum sa am diabet....fooooooooooooooooarte ciudat. sper sa nu o afecteze pe bebika mea dulce diabetul asta. cusa de pe ce site ai comandat lenjeria? mai citesc din urma si revin. ![]() ![]() ![]() maria 27+ antonia |
Maria de pe ebay am comandat lenjeria, asta e siteul:
http://cgi.ebay.co.uk/BEAUTIFUL-BABY-NURSERY-BEDDING-SET-FOR-COTBED-COT_W0QQitemZ280455559587QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_NurseryBedding_RL?hash=item414c7439a3
Imi pare rau de diabet, dar eu stiam ca nu are de a face diabetul gestational cu dulciurile, poate doar o asociere, dar nu iti fa griji prea multe ca un procent destul de mare de gravide il fac, si mai contribuie la asta si stresul mamei. Multa sanatate iti doresc!

Cornelia
28+ cu
EmmaBe gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!
arturicii spune:
O sa iesim la plimbare un pic ca e soare si fain insa astept ca isi fac baietii curat in camera singuri (!!!!!) ca sa ii las sa se "plimbe" pe site-ul LEGO 20 min fiecare
.
Sa ii auziti cum isi spun unul altuia: tu faci patul eu adun lego, eu adun cartile, tu pui la loc ben10, etc. Ce fain e cu copii mari!
Eu inca nu pot sa ma simt normal cand merg la dr si nu platesc nimic (dar nimic) sper sa ma simt bine in spital ca tot asa, nu o sa am de dat nimic nimanui.
Doamne, cat m-a costat sarcina trecuta. Si pe atunci ce cotizatii aveam la Sanatate din salariu......
Acum nici cotizatii nu am si nici nu ma costa. Ciudat, nu?
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
Ioana5255 spune:
Eu am nascut cu rahiepidurala, care nu lasa nici un fel de sechele. Este o combinatie intre epidurala si rahianstezie.
Ioana misto de tine. Nu cred ca Romania va evolua vreodata la capitolul asta.
Sabina
32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii O sa iesim la plimbare un pic ca e soare si fain insa astept ca isi fac baietii curat in camera singuri (!!!!!) ca sa ii las sa se "plimbe" pe site-ul LEGO 20 min fiecare Sa ii auziti cum isi spun unul altuia: tu faci patul eu adun lego, eu adun cartile, tu pui la loc ben10, etc. Ce fain e cu copii mari! Eu inca nu pot sa ma simt normal cand merg la dr si nu platesc nimic (dar nimic) sper sa ma simt bine in spital ca tot asa, nu o sa am de dat nimic nimanui. Doamne, cat m-a costat sarcina trecuta. Si pe atunci ce cotizatii aveam la Sanatate din salariu...... Acum nici cotizatii nu am si nici nu ma costa. Ciudat, nu? Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 31+ |

poze
Cristina
cu Seby 30+
arturicii spune:
Cristina,
eu am avut cezariana cu rahiepidurala; nu am avut nici o durere de cap.
Oricum, cum au zis si Sabina si Vivela, totul trece; nu te incarca de spaime si dureri "asteptate" ptr ca fiecare corp reactioneaza diferit. In plus, la avalansa de emotii, sentimente, intamplari, toate trec asa de repede.
Bucura-te de perioada asta si pregateste-te sa te bucuri si sa ai forta (o sa intelegi tu dupa nastere) sa te bucuri pentru ce o sa vina.
Restul sunt detalii; nu zic sa nu ne informam insa stressul ptr ceva ce Poate o sa se intample nu isi are rostul.
Ce e val ca valul trece.... Nasterea e un val. 
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
arturicii spune:
Hahahahaha!
Sunt baietii langa mine si au vazut prima pagina de la noi, LISTUTA, si exclama Philip:
"A, maaaaamiiiii, asta DA familie!"
"Cred ca sunt peste 100!"
(si eu nu povestesc cu ei ce fac eu aici, cine sunteti voi si ce povestim)
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 31+
Onana spune:
Salutare, dragelor!
Nici n-am apucat sa va salut ca am intrat sa-i raspund Corinei, de fapt s-o intreb despre care CMU e vorba, ca eu acolo am de gand sa nasc (CMU Regina Maria) si nu-mi vine sa cred ca poate fi asa...Astept sa vedem ce ne mai zice Corina.Apropos, mai naste cineva acolo? Ca nu stiu ce sa fac, apropo de celule stem de la ei, etc
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre, multumim
Artu, nu a sunat deloc ciudat urarea cu cei 2 ani minunati, era perfect in context, eu doar te-am completat
Nati, sanatate multa lui Cami, e greu cu racelile astea si cu suflatul nasucului. Si cu Matei ne luptam din greu, de-abia am scapat de pus unguent in ochi, dar parca tot cu binisorul avem mai mult succes.
Despre epidurala, nu stiu nimic, eu am nascut natural, fara anestezie si nu am amintiri cum ca ar fi fost cea mai horror eperienta, nici pe departe. Spitalul si mai ales oamenii de acolo m-au oripilat si de asta as merge sa nasc undeva unde sa fiu tratata ca un om. Durerea nasterii e asa cum a zis Artu, trece, iar cine face cezariana ma gandesc ca ar trebui sa fie mai usor. Dupa e greu si la nastere naturala, eu m-am refacut foarte greu dupa epiziotomie, dar atunci deja bebe e cel mai important, cum bine zicea cineva. Asadar, curaj, trebe sa fim la inaltime, pt bebelusii nostri dragi!
Artu, cu respiratia si eu am mai patit asa, mai aveam momente dintr-astea de sufocare si cand nu eram gravida (cica anxietate, zicea doctoru), iar acum e chiar greu sa respiri, cred ca plimbarea o sa te ajute.
Noi azi am fost sa luam fisa de inscriere la gradi si l-am luat si pe Matei sa vada gradinita si copiii, sa-l obisnuim cu ideea. Lui i-a placut, dupa un sfert de ora am vrut sa plecam si el a inceput sa planga ca vrea sa mai ramanem la copii si am mai ramas, e drept ca eram si eu acolo, nu stiu daca o sa mai fie asa hotarat cand o sa se vada fara mami, dar eu zic ca se va adapta usor, e un copil sociabil. Am fost apoi sa facem niste analize si sper ca la 15 martie sa inceapa.
Am emotii si ma tot gandesc daca fac ce e mai bine pt el, imi e teama sa-l las pe mana unor straini, care trebuie sa aiba grija si de sanatatea lui (de ex, sa spele pe maini inainte de masa, sa nu se loveasca, sa nu fie agresat de alti copii), dar si de educatia lui, pana la urma.
Pe de alta parte, stiu ca are nevoie de socializarea cu copiii si decat sa-l las sa frece masinutele in casa toata ziua cu soacra-mea (in care nu am mare incredere, de altfel), ma gandesc ca mai bine sta printre cei de seama lui si cu un personal care teoretic e pregatit sa-i educe, sa-i invete, sa le descopere punctele forte, etc Ma gandesc si ca vine primavara si nu stiu cat ii scoate afara in parc, poate o sa-l las la program scurt si apoi sa facem iesirea afara, sa se bucure si el de vreamea frumoasa, parc, etc
Scuze, nu vreau sa va plictisesc cu pb mele, poate la scutece isi au rostul discutiile astea, doar ca ma preocupa tare zilele astea, decizia e luata dar tot mai am indoieli. Si ma simt si un pic vinovata, eu o sa fiu acasa cu bebe mic si Matei merge la gradi.
Dar stiu ca daca n-o sa-i placa, n-o sa-i priasca, sau n-o sa-i fie bine asa vom renunta cu siguranta.
Nu stiu ce mai voiam sa zic asa ca ma opresc aici, seara frumoasa tuturor!
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
31+ Tudor
remy_mv spune:
Salutare, burtici!
Onana si eu tot la Regina Maria voi naste, iar in ceea ce priveste celulele stem, noi nu vrem sa recoltam...asa ca nu stiu ce sa-ti spun...
Putin probabil sa fi vorbit Corina de maternitatea Regina Maria, mai degraba, cum a zis Sabina, este vorba de rezervele CMU de la Elias unde personalul este acelasi din spitalul Elias...deci...
Apropo..tu ai incheiat contractul cu ei? Stiu ca ar trebui pana in saptamana 36.
Corina ne-ai bagat in ceata pe toate
.
Eu chiar ieri am vorbit cu o tipa care a nascut saptamana trecuta la Regina Maria si era foarte foarte incantata de conditiile de acolo si de personal. A zis ca au stat tot timpul pe langa ea, i-au pus copilul la san imediat dupa operatie si au fost super super amabili toti cei implicati. Nu cred ca isi pot permite ca si clinica privata sa aiba un altfel de comportament...."de stat"".
29+ cu
cat un ghemotoc