Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata,
Merci mult fetelor! Cami se simte mai bine acum, datorita si urarilor voastre.
Vivela, noi avem acelasi DPN, dar eu cred ca o sa nasc mai tarziu, avand 2 nasteri induse, cred ca si de data asta nasc pe la 40 si... Mie imi place nasterea indusa doar prin faptul ca ai timp sa pregatesti tot, inclusiv epilare/pedichiura fresh la salon. Of, multa sanatate si voua, te inteleg cat de greu e!

Cris, si mama imi aduce acum ciuperci, dar eu m-am cam saturat de ele. Cel mai des le pun in cuptor cu alte legume si carne/peste, asa imi par cel mai gustos.

Fetelor, citesc cu atata placere despre fiecare lucrusor cumparat bebeilor, asa ca scrieti cat mai amanuntit despre tot, si puneti si poze, daca puteti! Abia astept si eu sa merg la shopping dupa ce se face Cami bine, dar o mai tin acasa vreo 2 saptamani. Eu astept sa vad ce ne aduce si papi pentru bebe de la shoppingul in SUA. Mii atat de dor de el!

P.S. Si mie imi pare bani aruncati in vant pentru cantar + stress inutil.

pup, si tre sa fug la treaba.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela10

pentru toti taticii de fetite

http://www.youtube.com/watch?v=tIBro7D50KQ

Gabi cu Sofia +24

Super reclama !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici fericite!

Tare greu m-am mai trezit azi dimineata... Acum mi-am mai revenit. Cred ca mi se trage de aseara. Am fost cu sotul in Real, la cumparaturile saptamanale si mi-au cedat calcaiele pe la jumate. Asa ca am abandonat si am iesit din hipermarket ca sa stau pe banca. restul de cumparaturi le-a facut sotul, cu mine-n telefon Cand am plecat mi-a zis: "Gata cumparaturile pentru tine"... Si asta pentru ca in momentul in care ajunsesem la raionul de lapte el se tot uita ce sa ia, iar eu, fataindu-ma de pe un picior pe altul m-am cam rastit la el spunandu-i sa ia odata un lapte acolo, ca nu ma mai tin picioarele... pe voi nu va dor calcaiele?

Ale, ce metabolism misto ai... tare mi-as dori si eu... Oricum, felicitari pentru silueta de invidiat in sarcina!

tatyana, ma bucur tare sa te "citesc" mai optimista! o sa si treci de 32 de saptamani, ai sa vezi!!!

Sorana, ai un baietel frumusel foc. Tare frumoasa esti si tu cu burtica

corina, Crissy, tare mi-arr placea sa iesim impreuna la plimbare in parc si inainte de nastere, insa dupa cum ama mai spus pe aici, eu ma duc sa nasc acasa, la Suceava, si peste 2 saptamani jumate plec, ca sa ma ia in evidenta medicul de acolo si sa nu ma pun pe drumuri mai tarziu in sarcina. Oricum, dupa ce ma intorc cu bebelina acasa, sper sa ne vedem cat de des cu fetitele in parc. Trei mamici cu 3 bebeline

Raluca, bun venit printre noi! Sarcina usoara in continuare.

Artu, vezi ca iar dai start-ul la clatiete, iar eu pe weekend-ul asta mi-am propus negresa cu bezea, asa ca o sa ma pui in mare dilema

Camelia, felicitari pentru sanatoasa la mami in burtica! sa ne anunti cand va hotarati si la nume

Sabina, tare ma bucur sa aud ca e mai ok colul. Mult curaj pana pe 13 aprilie, si sa speram ca nu se mai scurteaza inainte de vreme Sper sa ai o zi mai buna decat a inceput... Incearca sa nu te stresezei (stiu ca e usor de zis... da incerc si eu sa te incurajez).

Nati, ce bine ca e mai Ok Cami!!! Ii doresc sa se refaca complet cat mai repede.asta cu umblatul in picioarele goale prin casa... cred ca toti copiii au meteahna asta. Tin minte cum o terorizam noi pe mama cu obiceiul asta... Cand se intoarce sotul tau? Te cred ca ti-e dor. O sa fie tare frumoasa revederea.

Aniska, felicitari si tie pentru se pare ca la odiseea noastra avem parte de "la vie en rose"

Mary, motivul pentru care am decis sa urmez sfatul medicului cu acest regim sanatos e acela ca deja am depasit orice limita , iar acumularea de kilograme ne poate pune in pericol sanatatea si mie, si Mayei. Da, regimul sanatos e cu muuuulte fructe, lactate nu foarte procesate si sarate, salate, cereale integrale, carne la gratar, fructe uscate, dar si ceva dulce o data pe saptamana (in weekend), ca sa simt si eu ca ma rasfat putin. Si sa stii ca primele zile a fost mai greu. Acum e chiar usor, mi-am intrat in ritm

laura, am facut si eu vergeturi, cu taote ca ma laudam cu o mostenire genetica foarte buna...(mama la 56 de ani, dupa ce a dus 3 sarcini, nu are nicio vergetura) Spre marea mea uimire, nu au iesit pe burtica mea IMENSA, ci pe solduri si fund... Acum ma dau pe picioare cu SUPLIFORM. Nu e contraindicat in sarcina, e bun si impotriva celulitei si e si ieftin.
Groaznic ce a patit si prietena ta... Doamne... ma strange in spate. Sa ii dea dumnezeu putere sa-si revina.

Bubu, sa va fie de bine cumparaturile. Tare placut e sentimentul cand vezi ca mai tai de pe listuta.

Va pup burtici! O zi superba!!!

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mergi la inceput

Laurita : ce vorbesti, 10 kg la 32 de saptamani nu mi se pare deloc mult , e super ... eu mai am asa vreo jumatate de kg si ajung la 10 si sunt cu 4 saptamani in urma ta .
Cand auzi vesti dintr-astea ti se face pielea de gaina si abia atunci iti dai seama cat de norocoasa poti fi !!!!
Sabina : super domensiunea colului . Mi-o si imaginez pe Alexandra cat de mandra trebuia sa fie ca a primit martisorul de la baietel ... sunt asa de draguti la faza dintr-astea

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata ! Incepe sa se strice vremea ... s-au anuntat ninsori ! Nu le mai suport !
Anamariam : ce primesti de la Cord BC vine gata platit de ei , trebuie doar o semnatura de a ta si intri in posesia coletului. La expedierea contractelor semnate noi nu am ales acelasi curier cu ei si am platit 15 lei transportul. CBC prefera cargus , nu specifica nicaieri in contract ca actele pe care le trimiti tu inapoi sunt suportate tot de ei , ci doar cele pe care ti le trimit ei .
Arturicii : ai dreptate , asa se numeau ... era foarte greu de nu-mi aduceam aminte . Nici nu stiu daca la clinica se perforeaza urechiutele sau in alta parte ,ai nevoie de cercei medicinali sau nu, trebuie sa ma interesez pe acest subiect !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Multumesc de lamuriri Rocsy. CBC nu au raspuns inca legat de subiect, dar ma astept sa o faca in cursul zilei de azi. Asa mi se pare si mie logic sa fie cu plata. Ramande de vazut. Nu ca mor la 25-30 de lei cat m-ar costa curierul, dar asa ca si informatie pentru mine.

Legat de cercei, eu mai am colege care au facut gauri in urechi la fete mai tarziu, la un an, sau mai mult. Eu ma gandeam la fel, inainte de a iesi din spital, ca bebelina e mica si nu tine minte, sa ramana traumatizata (eu inca imi amintesc cum urlam cand mi-au facut gauri in urechi, si cica aveam vreo 3 ani - bine, pe atunci nu erau magazine de bijuuri unde iti duceai fetita, si pac, pistol cu cercelul in el. Se faceau cu acul bagat in spirt si apoi in urechi. Deci, revenind la ce au mai facut colegele: au pus initial din aia medicinali (habar nu am cum arata, dar ma duc in weekend sa-i vad, nu sa si cumpar - ii va cumpara mama dupa ce nasc - sa nu ma trezesc ca e baiat ) si la vreo 2 luni au trecut la cercei permanenti, cu modelase, buburuze... asa ca pentru gagalici. Ma intreb... oare bebelinele nu se trag de urechi/cercei?!

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Mira, te dai cu SUPLIFORM?!!! Pai de ce nu ai zis maica mai devreme, inainte sa dau 1 milion pe Mustela? Ca asa imi place senzatia aia racoritoare de la Supliform... si de 1 milion imi iau un kilogram (adika 2 cutii din alea mari mari). Desi mi-e frica... vad ca de la Mustela inca nu am nimic, si parca a mai reparat si niste vase mici sparte pe care le am de ani de zile pe picioare, undeva sub fund. Sa nu vorbesc intr-un ceas rau

Ana 29+ Miruna-Nicola

ticker

Mergi la inceput

Ruxi : ati facut cumparaturi nu gluma, sa le folositi cu drag . Mai bine cumparati cercei decat facuti ... nici eu nu am incredere in bijutieri , trebuie sa fie talentat nu gluma ca sa iasa in primul rand asa cum iti doresti si in al doilea rand fara greseala .
Arturicii : tot pe tema burticii , ieri am socat o domnisoara care ma vede zilnic si nu stia ca sunt insarcinata. Stateam de vorba cu ea si apare o cunostiinta care ma intreaba daca i se pare ei sau am burtica ... sa fi vazut ce fata a avut cea care ma vede zilnic mai ales ca am 28 de saptamani
Mira : pe mine nu ma dor calcaiele si abdomenul inferior si spatele daca stau prea mult la cumparaturi , iar atunci patesc ca si tine daca il vad pe al meu sot ca se zgaie aiurea cine stii pe unde si ma rastesc : mai ai mult ?!
Anamariam : ma gandesc ca asa e in fiecare caz, noi am trimis actele semnate luni si ti-am zis a costat 15 lei prin fun curier cred ( le-a trimis sotul )
Sunt curioasa si eu cum arata cei medicinali , nu am idee

Cantar pentru bebe nici eu nu vreau sa imi achizitionez , prea mult sress .
Ma duc sa ma plimb nitel , ma mai incarc si eu de energie ca de cateva nopti am insomnii grave ... pur si simplu nu mai pot sa dorm si ma invart intr-una dintr-o parte in alta sperand sa adorm.
Va doresc o zi placuta in continuare !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Mira, te dai cu SUPLIFORM?!!! Pai de ce nu ai zis maica mai devreme, inainte sa dau 1 milion pe Mustela? Ca asa imi place senzatia aia racoritoare de la Supliform... si de 1 milion imi iau un kilogram (adika 2 cutii din alea mari mari). Desi mi-e frica... vad ca de la Mustela inca nu am nimic, si parca a mai reparat si niste vase mici sparte pe care le am de ani de zile pe picioare, undeva sub fund. Sa nu vorbesc intr-un ceas rau

Ana 29+ Miruna-Nicola

ticker

Eu am inceput sa ma dau cu Supliform de vreo saptamana. si mie imi place tare senzatia de racoare pe care o da. Cu Supliform pe picioare (ca am si muuuulta celulita mai nou), dar cu ulei de masline de la brau in sus. Si sa stii ca eu am gasit supliform la 500g cu 38 de lei, la o farmacie BellaDona din cartier. Nu stiu daca toate farmaciile din reteaua asta sunt asa ieftine, insa asta are suuuuper preturi.

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ruxi : ati facut cumparaturi nu gluma, sa le folositi cu drag . Mai bine cumparati cercei decat facuti ... nici eu nu am incredere in bijutieri , trebuie sa fie talentat nu gluma ca sa iasa in primul rand asa cum iti doresti si in al doilea rand fara greseala .
Arturicii : tot pe tema burticii , ieri am socat o domnisoara care ma vede zilnic si nu stia ca sunt insarcinata. Stateam de vorba cu ea si apare o cunostiinta care ma intreaba daca i se pare ei sau am burtica ... sa fi vazut ce fata a avut cea care ma vede zilnic mai ales ca am 28 de saptamani
Mira : pe mine nu ma dor calcaiele si abdomenul inferior si spatele daca stau prea mult la cumparaturi , iar atunci patesc ca si tine daca il vad pe al meu sot ca se zgaie aiurea cine stii pe unde si ma rastesc : mai ai mult ?!
Anamariam : ma gandesc ca asa e in fiecare caz, noi am trimis actele semnate luni si ti-am zis a costat 15 lei prin fun curier cred ( le-a trimis sotul )
Sunt curioasa si eu cum arata cei medicinali , nu am idee

Cantar pentru bebe nici eu nu vreau sa imi achizitionez , prea mult sress .
Ma duc sa ma plimb nitel , ma mai incarc si eu de energie ca de cateva nopti am insomnii grave ... pur si simplu nu mai pot sa dorm si ma invart intr-una dintr-o parte in alta sperand sa adorm.
Va doresc o zi placuta in continuare !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Te-a vazut in fiecare zi si nu nu stia ca esti insarcinata? La 28 de saptamani? Doamne iarta-ma... da cat de habarnist tre' sa fii?

minunea mea

Mergi la inceput

Hai sa va zic una tare...

Sotul meu e fan ACDC din adolescenta, iar pe 16 mai trupa are concert in Bucuresti. Toti vechii lui prieteni merg, insa na... el nu si-a luat bilet ca eu am DPN pe 22 mai, si mergand la Suceava sa nasc, pot sa-l sun oricand sa-i spun ca-s in travaliu, iar el trebuie sa le lase pe toate si sa vina. Ieri ma suna superincantat si-mi spune ca a primit de la compania la care lucreaza o invitatie la concert ACDC... Saracutu' de el, era fericit, da' si putin incurcat, ca stie ca s-ar putea sa rateze marele eveniment daca Maya se gandeste sa vina pe lume inainte de 16. Asa ca acuma sta si se roaga sa nu nasc inainte de 16, ca sa apuce concertul. Daca ar fi dupa mine, eu as naste si la 38 de saptamani, ca de pe-acuma ma intreaba vanzatoarele prin magazine cum de am asa curaj sa ies in luna a 9-a la cumparaturi... va dati seama cata burta voi avea peste 2 luni jumate....

minunea mea

Mergi la inceput