Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Mira, te dai cu SUPLIFORM?!!! Pai de ce nu ai zis maica mai devreme, inainte sa dau 1 milion pe Mustela? Ca asa imi place senzatia aia racoritoare de la Supliform... si de 1 milion imi iau un kilogram (adika 2 cutii din alea mari mari). Desi mi-e frica... vad ca de la Mustela inca nu am nimic, si parca a mai reparat si niste vase mici sparte pe care le am de ani de zile pe picioare, undeva sub fund. Sa nu vorbesc intr-un ceas rau

Ana 29+ Miruna-Nicola
bebica mea mica si scumpica

ticker

Eu am inceput sa ma dau cu Supliform de vreo saptamana. si mie imi place tare senzatia de racoare pe care o da. Cu Supliform pe picioare (ca am si muuuulta celulita mai nou), dar cu ulei de masline de la brau in sus. Si sa stii ca eu am gasit supliform la 500g cu 38 de lei, la o farmacie BellaDona din cartier. Nu stiu daca toate farmaciile din reteaua asta sunt asa ieftine, insa asta are suuuuper preturi.

Mira fericita 28+cu Maya Alesandra

minunea mea

Mira, asa e, si eu am o farmacie BellaDona la Piata Norilor, si m-am mirat de ce super preturi au la tot. Sau vorbim oare de aceeasi? Eu am devenit client fidel. Elevitul e vreo 35 de lei, fata de 43-45 la celelalte farmacii.
Eu nu am auzit pana acum de Supliform, scrie pe el ca e permis in sarcina? Ca pe masura ce se aduna kilogramele la mine, parca si celulita se vede mai rau...

Cristina, fericita 25+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Neata si de la noi mai pe la pranz asa!
Ne-a sosit comanda cu salteluta de pat si lenjeria, sunt foarte frumoase, mai ales lenjeria parca nu ma satur sa le privesc.....
Va trimit o melodie: http://www.youtube.com/user/shakira?blend=3&ob=4
Citesc din urma si revin,va pup!

Cornelia
28+ cu Emma

Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Crissy, eu vb de Belladona de pe bulevardul Brancoveanu. Eu iau Centrum Materna la 32 RON fata de 40 si ceva in alte farmacii. Se pare, deci, ca e o farmacie f ieftina in general. Pe prospect la Supliform nu scrie ca e OK in sarciona, insa nu are absolut nicio contraindicatie sau precautie.(http://www.hofigal.eu/produse.php?id=474) M-am uitat si pe net mult si am vazut ca il folosesc multe gravidute, plus ca am gasit un raspuns la o intrebare adresata unui medic, in care se zicea ca e ok folosirea in sarcina. Cei de la plafar mi-au zis ca produsul are o gramada de premii internationale si e bio. Ideea e ca mie imi place cum functioneaza. Face pielea fiiiina si ferma.

Fetelor, chilotii de unica folosinta de care vorbeati voi, sunt din bumbac? Ca eu mi-am luat aseara de la DM si m-am bucurat asa de tare ca am gasit, incat nu m-am mai uitat sa vad din ce sunt facuti. Acasa am constatat ca nu e bumbac oare sunt ok?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neatza fete cucuiete!
Toate bune si frumoase?
Ce gatim azi?As manca ciuperci..dar nu stiu sa le prepar,tata fiind alergic,nu prea fac mancaruri cu ciuperci.Stie vreuna din voi vreo reteta buna?

poze
Cristina cu Seby 30+

http://jocurban.wordpress.com/2009/05/15/ciuperci-umplute/
http://jocurban.wordpress.com/2008/02/10/ardei-umpluti-cu-ciuperci-si-carne/

Poate te tenteaza, din perioada cand tineam dieta, daca tot vorbiti de mancare sanatoasa...

Carla, 30+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:

si eu am mancat pana acum. Degaba ma mai duc la culcare, raul e facut

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Laurita, am ras cu lacrimi la faza asta....asa ma recunosc.....
Nati, sanatate lui ami. Te inteleg ca esti dispe, si al meu e de 2 luni ba mucios ba tusitor iar azi dimineata cand am avzut ca-i curge iar "robinetul" m-a pufnit plansul. Si el, pt ca e "baiatul mamei dulce!" (dupa cum se proclama toata ziua) mi-a tinut isonul si inca ma mangaia pe fata si zicea "te implor eu, din toata inima mea, nu mai pange mami!", si da-i cu pupici pe unde nimerea. Mor de dragul lui cand il vad asa iubitor.
Ioana, zici ca si arturicii tai sunt atomici....hm, si eu ma gandesc de multe ori ca e o chestie care tine si de mostenirea fiecaruia. Eu de ex am fost tot o "mototoala" din asta cand eram mica si eram efectiv ingrozita cand nimeream in vreun conflict, nu stiam cum sa ma fac perduta, dar imi amintesc perfect ca tata era spaima copiilor din cartier. Cum ma supara/lovea vreunul il scututra de-i mergeau fulgii. Mie nici atitudinea asta nu mi se pare ok, adica nu pot eu sa merg sa bat copilul lui X-lescu....Desi, ieri la gradi, in timp ce povesteam cu educatoarea, un darc impielitat de coleg de-al lui Razvan il impungea cu o sabie de jucarie unde nimerea. Si al meu se tot ferea dar nu se dadea dus de langa masuta ca era preocupat sa isi termine ceva puzzle iar ala mic (ca e si jumatate cat Razvan) il teroriza. Efectiv mi-a venit sa-l iau de ciuf si sa-l scutur bine si pe el si pe educatoare care nu era pe faza (prea ocupata sa se laude singura, ca de obicei, cu ce activitati si cate face ea bla bla).
Imi place ideea cu SPY....mi-ai dat tema de gandire (mai ales ca si eu prin liceu mi-am facut cate 5-6 gauri, suplimentare, in ambele urechi)
Mira, ce bine suna ce zici tu de Supliform....si chiar merge pe celulita?!!! BellaDonna e altceva decat Farmaciile Dona, nu?
Sabina, o dulceata Alexandra. Eu tot ce sper e ca fetitele nu sunt asa rautacioase in colectivitati, ca nu se agaseaza mereu, cum fac baieteii. Exista Sims si pt consola? Cred ca e demential....
Tatyana, sa stii ca si eu ma gandesc des la tine si iti tin punii sa rezisti in continuare si sa nu-ti pierzi optimismul. Sigur va fi totul PERFECT!
Carla, la voi nu ninge? aici a iesit soarele dupa ce toata dimineata a nins cu niste fulgi rotunzi si inghetati care sunau cand cadeau pe masina.

Aseara am fost si noi sa o vedem pe printesa, dr nu a reusit sa o prinda in pozitie regulamentara asa ca sotul a cam inghitit in sec neprimind raspuns categoric la intrebarea "e tot domnisoara,nu?!" dar medicul ne-a asigurat ca daca asa ne-a spus datile trecute asa trebuie sa fie. E marisoara, avea DBP=74 mm si vreo 3 zile in plus fata de UM, are caputul in stanga si ce simt eu ca ma impunge in dreapta sunt manutele. Colul ma doare ca draguta joaca tontoroiul pe el si speram sa fie fata de treaba si sa se intoarca in pozitie de "lansare". Am facut si control pe masa iar colul meu nu se prezinta prea grozav, asa ca in continuare Duphaston, No-Spa si de azi Gynipral plus repaus la pat. I-am spus ca prefer sa merg la serviciu ca e mai curat ca acasa unde ma "distrez" printre mormane de moloz si praf. Cica "Bine, du-te, dar sa stai cat mai mult intinsa"....ma si gandeam pe unde sa ma intind, poate pe biroul sefului?!!!
Sper din suflet sa fie bine, mai am vreo doua saptamani de tras tare la munca (am de dizolvat si radiat niste nenorocite de Societati) si apoi GATA, sa mai faca si altii!

Pup toate fetele si bebeii!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 29+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:

Neatza fete cucuiete!
Toate bune si frumoase?
Ce gatim azi?As manca ciuperci..dar nu stiu sa le prepar,tata fiind alergic,nu prea fac mancaruri cu ciuperci.Stie vreuna din voi vreo reteta buna?

poze
Cristina cu Seby 30+

Poate te tenteaza, din perioada cand tineam dieta, daca tot vorbiti de mancare sanatoasa...

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Multumesc frumos.Cum arataaaaaaa

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ioana i-ai spus si sotului pe unde vrei tu sa te intinzi?

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Citat:

Neatza fete cucuiete!
Toate bune si frumoase?

poze
Cristina cu Seby 30+

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Multumesc frumos.Cum arataaaaaaa

poze
Cristina cu Seby 30+

Cu mare placere! Stiu ca a trecut deja ora pranzului, dar eu abia acum m-am pus la calculator si recuperez de dimineata...

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Ioana, eu mai inainte m-am trezit... Da'vad ca momentan e doar innorat, nu stiu daca mai devreme o fi nins sau nu. Ieri am uitat sa-ti urez bine ai revenit, ai lipsit ceva-ceva!

La 8 dimineata, cand mi-a plecat sotul pe santier, era asa urat afara, incat dupa un mic-dejun rapid m-am varat inapoi sub plapuma si m-am fortat sa dorm toata ziua, numai ca sa nu vad ce baba hidoasa am!

Acum ma apuc repede de o mancarica de pui cu fasole verde (din conserva) si usturoi si smantana la final ... pentru cele intarziate cu pranzul, ca si mine, o invitatie la masa imediat!

Carla, 30+

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Ruxi : ati facut cumparaturi nu gluma, sa le folositi cu drag . Mai bine cumparati cercei decat facuti ... nici eu nu am incredere in bijutieri , trebuie sa fie talentat nu gluma ca sa iasa in primul rand asa cum iti doresti si in al doilea rand fara greseala .
Arturicii : tot pe tema burticii , ieri am socat o domnisoara care ma vede zilnic si nu stia ca sunt insarcinata. Stateam de vorba cu ea si apare o cunostiinta care ma intreaba daca i se pare ei sau am burtica ... sa fi vazut ce fata a avut cea care ma vede zilnic mai ales ca am 28 de saptamani
Mira : pe mine nu ma dor calcaiele si abdomenul inferior si spatele daca stau prea mult la cumparaturi , iar atunci patesc ca si tine daca il vad pe al meu sot ca se zgaie aiurea cine stii pe unde si ma rastesc : mai ai mult ?!
Anamariam : ma gandesc ca asa e in fiecare caz, noi am trimis actele semnate luni si ti-am zis a costat 15 lei prin fun curier cred ( le-a trimis sotul )
Sunt curioasa si eu cum arata cei medicinali , nu am idee

Cantar pentru bebe nici eu nu vreau sa imi achizitionez , prea mult sress .
Ma duc sa ma plimb nitel , ma mai incarc si eu de energie ca de cateva nopti am insomnii grave ... pur si simplu nu mai pot sa dorm si ma invart intr-una dintr-o parte in alta sperand sa adorm.
Va doresc o zi placuta in continuare !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Te-a vazut in fiecare zi si nu nu stia ca esti insarcinata? La 28 de saptamani? Doamne iarta-ma... da cat de habarnist tre' sa fii?

minunea mea

A zis ca nu se vede aproape de loc , ca m-am ingrasat foarte putin ... eu ma gandesc ca din cauza halatului , desi am ajuns la marimea L de la XS ... si sa nu uit ... a mai spus ca verisoara ei la 28 de saptamani era foarte, foarte mare !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput