Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Ioana- azi inaugurez aragazul sa vedem ce iese ca-i frigiderul gol. Nu am gatit nimic 2 zile! La 1 noaptea a terminat sotul cu el!
Nati- insanatosire grabnica printesei!
Am ghioceii infloriti in curte, zambilele au capul iesit,lalele au iesitt si ele iar petuniile (seminte) pe care le-am pus acu 2 saptamani au rasarit! Sper sa am un colorit frumos! Mai incolo pun si bulbii de gladiola in pamant si semintele de maci salbatici!

Va pup!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

am fost si eu aseara la doctor, nu l-am mai vazut pe zmeul cel mic, am avut parte doar de control genital, cica e totul perfect. m-a asigurat si ca o sa nasc inainte de dpn avand in vedere ca e a doua sarcina, cica si-a pus concediul in functie de mine. eu am dpn pe 12 iunie si el pleaca de pe 11...dar cica pana atunci sunt nascuta si externata fara discute...sper sa fie asa, nu vreau sa mai am parte de o provocare de travaliu, ca stiu cum e.
sper insa sa se intample natural, stiu pe cineva la a 3-a nastere si a depasit dpn-ul .

nati, te inteleg cum e cu copilul bolnav, sanatate multa va dorim . al meu are azi a 5-a zi de bolit rau de tot, pana ieri a facut febra 40, ieri l-am trecut pe antibiotic ca se pare ca totusi e o infectie bacteriana (eu sunt total anti-antibiotice, am avut multe episoade de febra tratate doar cu antitermice si naturiste). inca de la prima doza s-a vazut efectul, ca n-a mai facut febra si parca s-a mai linistit. in astea 4 zile a mancat doar...apa si 2-3 linguri de branza dulce, nimic altceva, spre disperarea mea maxima. plus tuse chinuitoare, muci garla, ochi pleostiti si dureri de maini si picioare. sper s-o scoatem la capat, ca nu mai rezist.

despre cantar de bebe, nici eu nu-l recomand, eu l-am cantarit doar la medic si ochiometric. sunt convinsa ca daca il aveam in casa m-ar fi tentat sa vad cat mananca (sa fac proba suptului, mare tampenie!) si mi-as fi facut inutil probleme.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + 25+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele

Nico ce minunatie de gradina ai tu acolo, poate reusesti sa ne faci pozici sa ne arati! Sa stapaniti sanatosi aragazul!
Vivela si soramea a depasit dpnul la a doua sarcina, si avea un bb mare si o burta imensa. A pierdut si dopul gelatinos cu 3 sapt inainte dar tot nu nastea. Dar sper sa fie bine, dr tau stie mai bine, are mai multa experienta!
Artu ce mistooo.eu deja arat de 9 luni. Adica cum eram la Mirci in 9 luni.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Am ajuns si eu la munca. Sunt de dimineata doua saptamani. In loc de cafea merge un ceai pentru gravide
Mary sa le ia naiba de Kg sper sa scap de ele dupa sarcina ca m-am saturat. Nu am fost niciodata slaba da nici chiar asa.
Si nici nu mananc mult. Culmea greturi nu am avut nici pofte de una alta.
Singura problema ca mi-a fost somn. In rest slava Domnului totul e bine.
Taty_ana ma bucur ca esti bine. Nu mai ai mult si gata.
O zi faina de primavara tuturor.
Baba mea e maine

Bia

Bia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fac poze cand infloresc floricelele.
Teoretic asta e ultima luna de munca.
Toata luna lui aprilie voi fi in concediu de odihna, iar cu 1 mai prenatal.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata,

sunt un pachet de nervi, ca mi-a crapat mailul. . Urasc asta, mai ales cand incep sa ma frece toti la cap de dimineata si eu nu am pe ce sa ma uit. Sper sa se rezolve problema, ca deh am sot calculatorist

Nati mai poti incerca crema mentoilata de la Wick, Vapo Rub. Eu o folosesc cu succes la Ale. Incearca sa ii dai lui Cami sticluta cu picaturi in manuta sa isi puna singura, ai sa vezi ca o sa o amuze. Cu forta nu faci nimic.

Eu azi noapte am avut niste arsuri oribile, la 1 noaptea mancam pizza cu ananas si cu ceapa+cola+wii. Mai toata noaptea apoi m-am invartit pe toate partile. Am inceput sa am arsuri din ce in ce mai des si sunt din ce in ce mai enervante.

Laurita al meu cand sforaie il zgaltai pana inceteaza. S-a invatat si fii-mea, daca doarme cu noi in pat si ii spune tati nu mai sforai, e asa de haioasa. Ma tot bate mama la cap sa te intreb, daca ati gasit ceva prin prelungirea ghencea. Ele au vandut casa si acum tot cauta dar nu gaesc nimic.

Nico noi avem cuptor electric, sunt f multumita de el. Il am de 10 ani. Noi fiind la mansarda nu am primit aprobare pentru gura de foc, asa ca singura solutie a fost aragazul electric, iar cuptorul e super, coace atat de misto si uniform. Din pacate al meu este model mai vech si are un pic un consum mai mare, dar nu ma indur sa il dau, tin f mult la el, mai ales ca este primit cadou de la mama mea. Probabil cand vom avea gata la tara, il vom muta acolo si vom lua aici unul nou.

Va doresc o zi minunata si la fel de insorita si calduroasa ca si ieri.

Sabina 32+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 8 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Iesim si noi nitel ca nu mai pot. DE dimineata de la trezire am mancat de vreo 4-5 ori, parca sunt sac fara fund
Bia s ale ia de kg ca nici eu nu mai supooort! Sunt si greoaie, miscare abia fac, asta e f naspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neatza fete cucuiete!
Toate bune si frumoase?
Ce gatim azi?As manca ciuperci..dar nu stiu sa le prepar,tata fiind alergic,nu prea fac mancaruri cu ciuperci.Stie vreuna din voi vreo reteta buna?

poze
Cristina cu Seby 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Nati imi dau seama ce greu iti e, cand iti mai arunca si fraze d-astea, "te rog, nu cu forta!"
si eu am mancat pana acum. Degaba ma mai duc la culcare, raul e facut

Crezi ca eu am scapat de tentatie?

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata ! Incepe sa se strice vremea ... s-au anuntat ninsori ! Nu le mai suport !
Anamariam : ce primesti de la Cord BC vine gata platit de ei , trebuie doar o semnatura de a ta si intri in posesia coletului. La expedierea contractelor semnate noi nu am ales acelasi curier cu ei si am platit 15 lei transportul. CBC prefera cargus , nu specifica nicaieri in contract ca actele pe care le trimiti tu inapoi sunt suportate tot de ei , ci doar cele pe care ti le trimit ei .
Arturicii : ai dreptate , asa se numeau ... era foarte greu de nu-mi aduceam aminte . Nici nu stiu daca la clinica se perforeaza urechiutele sau in alta parte ,ai nevoie de cercei medicinali sau nu, trebuie sa ma interesez pe acest subiect !

R_ocsy 28 + Ana Sofia

Mergi la inceput