Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)
Raspunsuri - Pagina 4
Crisnemes spune:
Gety , in cazul asta sa-ti fie de bine si las-o pe altadata
.
Poate o sa fie mai frumos la teatru!
WSE placut va doresc!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Buna ziua, mamici!

Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
tanima_i2002 spune:
La multi ani dragi mamici si viitoare mamici, bunici si matusici!!
Sa aveti o primavara frumoasa si calda.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
lilina spune:
la multi ani fetelor, sa fiti iubite, fericite si sanatoase. sa aveti o zi frumoasa astazi.
pup
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
yoannamarie spune:
'neatza, dragutelor!
LA MULTI ANI, mamicilor, bunicilor, matusilor...
LA MULTI ANI, FEMEIE!!!
Un 8 MARTIE fericit si plin de surprize placute!!!
![]()
Pentru voi
Despre noi... Azi, am reinceput gradinita- saptamana trecuta am spus pas...
...lunea trecuta, am luat-o cu temperaturas 39, acasa...
Curios e ca, in acea dimineata, la controlul asistentei de la gradinita, gatul micutei mele arata impecabil, ca dupa-amiaza, cand am aterizat direct la medicul de familie, acesta (gatul) sa fie grena...
... Faringo- amigdalita...
Nu stiu ce sa mai spun, cu gradinita asta... Sa vedem saptamana aceasta...sper sa o trecem cu bine!!!
Pe 1 martie, am impartit flori si martisoare iar, Mitzu a fost foarte entuziasmata! Puiul meu poarta, foarte mandra, martisorul pe care i-l prind in piept.
Joia trecuta, au avut si serbarea pentru 8 Martie... am dus-o pe Mitzu, doar la serbare... M-a rugat doamna educatoare...de altfel, era si pacat sa nu participe, se simtea mai bine, oricum... Micuta mea, a avut rolul de albastrea- nu va puteti imagina cat am cautat rochita albastra si accesorii... intreaga saptamana am bantuit
... nici o sansa sa gasesc ceva, in orasul acesta- de fapt, nici pe net...
... rochite de toate culorile- numai albastru, sau alb cu albastru, sau macar albe, NU, nimic (motiv: nu e sezonul
)!...ma rog, pana la urma am fost la o croitoreasa si am incropit o rochitica, dupa care am atasat eu, flori pe ea si...o sa pun cateva pozici, sa vedeti ce a iesit...
Fii-mea nu a vrut sa recite strofa corespunzatoare, doar primul vers si...stop...
...In rest, s-a comportat foarte frumos: a cantat, a fost atenta la tot ce se intampla... A doua parte a serbarii a constat intr-un dans cu cercuri si s-a descurcat bine... deh...mai pierdeau ritmul...dar Doamne, cat de frumosi erau toti copilasii, acolo pe scena, costumati care mai de care...Superbi!!!
O surpriza, mai mult decat placuta, a fost cadoul pentru mamici, facut de copilasii la sfarsitul serbarii: cate o felicitare si o rama facuta de ei, in care era pusa poza fiecaruia, imbracati in costum national... faina ideea educatoarelor, faina srpriza!!!

Dupa serbare, agitatie mare in jurul unei mamici- aduna bani pentru 8 martie... cate 30 lei, de copil... Majoritatea parintilor am contribuit, si astfel s-a strans o suma frumusica de bani... Ieri, rugata de mamica respectiva, am insotit-o la cumparaturi... S-a decis ca pentru doamnele educatoare si doamna director sa cumparam cate o brosa de argint (Fraaaaaate, ce scumpe sunt- 200 lei- bine ca nu sunt fan bijuterii...doar pantofi...![]()
), iar pentru doamnele ingrijitoare si asistenta cate o caseta cu produse cosmetice (Chanson d'eau etc). N-au lipsit nici aranjamentel florale, pentru fiecare doamna in parte... Azi dimineata, impreuna cu mamica respectiva, am fost desemnate sa impartim cadourile, din partea grupei si gata...am rezolvat problema...
Intru, si eu in grupul mamicilor nervoase si suparate pe tampenia asta de vreme...
E groaznic si in Bacau...iar, noroi cat cuprinde, nici nu se mai stie- cand ploua
, cand ninge
, cand lapoviteaza...
...friiig...hai ca...ieri ce a fost putin soare, dar azi iar, ninge, s-a depus zapada...deh...o "veselie"...
Lexi, ma bucur ca Maria este mai bine!
Multa sanatate in continuare!
Mey,
, ce fain: "editia martisor"! Suna a primavaaaaraaaa!!!!!
si apropos, ce au spus doamnele educatoare de martisoare? Mi-a placut foarte tare ideea ta!
Gety, cum e Maria?
Mai are tratament? Si fii-mea a luat Ketof... Multa sanatate, puiului!
Roxana, cum se mai simte Victoras?
Multa sanatate! Un
si Dariutei!
Ah...foarte fain textul!
si... daaaaaaaaa!!!!!! SA VINA PRIMAVAAARAAAAA!!!!!
Crisnemes, mey, mey...faina sotie si-a ales don'sorul...
Super haios!!!

Ma bag acusi la vazut pozici...
Tanima, multumim de urari!
Ma bucur ca micutii sunt mai bine!
Multa sanatate in continuare!
Mey... cum era? "laba, laba, laba"...
... Super taaaareee!!!
Adina, foarte, foarte faini baitetii tai!!!
... Sunt bestiali!
Fabi cum e? Multa sanatate si voua!
Lilina, multumim pentru urari!
Restul fetelor?! Petreceti?
Foarte bine!!!
Va tzuc, dragutelor si sa avem o zi minunata!!!
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
anangel_lexi spune:
La multi ani, mamici! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
La multi ani, Pufy, cu intarziere! Sper ca ne mai citesti din cand in cand...

Yoanna, m-am delectat cu cearsaful tau de dimineata!
Abia astept pozele de la serbare, mi-e dor s-o revad pe Mitzu.
Multa sanatate!
Eu am fost azi din nou la pediatru cu Maria, nu mai are bronsita, Slava Domnului, dar de tusit, tuseste in continuare. De data asta insa nu ne-a mai prescris niciun medicament... Vom vedea ce va mai fi, oricum peste 2 saptamani trebuie sa mergem din nou la control.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
fetelor, la multi ani, sa va bucurati de copiii vostri si viata sa va daruiasca multe clipe de fericire! 
Intru pe fuga. azi dupa 13.00 voi pleca de la serviciu. daria este mai bine, mai are inca o tuse care cred ca va ramane cateva saptamani, dar n-am ce face... o duc la gradi, sper ca nu se vor supara mamicile, a stat o saptamana acasa si deja este ok, doar ca mai behaie din cand in cand.
despre victor vestile nu sunt asa bune. nu ca ma ingrijorez, doar ca el inca tuseste bine de tot. probabil va ajunge la medic, sa incercam alt tratament, nu merge ce i-am dat pana acum.
in rest, toti tusim: si eu, mama, tudor. se pare ca de data asta ne-a luat pe toti, de obicei noi adultii scapam.
Ioana, cu cine sa vorbim de niste vreme buna????? nu e posibil asa ceva, VREAU PRIMAVARA!!!!!!
Itzy, voi ce mai faceti? ce face papushik? mi-e dor de voi.
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
"La Multi Ani!" - tuturor mamicilor- puiutii vostri sa va umple de bucurii.
"La Multi Ani!" si viitoarelor mamici.

PUFY "La Multi Ani!"
- sa fii fericita si cele mai frumoase vise ale tale sa se implineasca.
tie si baietilor tai.
Youannamarie- ce frumos ca a fost o serbare de 8 Martie! La noi nu s-a organizat nimic - doar stansul banilor
- aceeasi suma.
Mult succes la gradinita - adica fara a imbolnaviri.Sa stii ca saptamana trecuta a fost ceva viroza si in grupa la Victor si de fapt in toata gradinita au fost foarte putini copii.
Lexi - ma bucur ca Maria e mai bine. Sanatate maxima.
Poze
Crisnemes spune:
Roxana - sa inteleg ca te chefuiesti?
Distractie placuta!
Sper sa nu fie nimic rau cu Victor- va urez sanatate tuturor!
Cu vremea asta e o nebunie- vreauuuu calduraaaaaaaaa!
Poze
lilina spune:
fetelor, stiti ca v-am intrebat eu ce fel de aparate pt aerosoli aveti
am luat unul Toho si i-am facut lui Vlad aerosoli cu flixotide, am facut si eu. SI S-AU VAZUT IMBUNATATIRI DE LA PRIMA UTILIZARE
i-a trecut tusea imediat, dupa 10 zile de siropuri, am terminat cu medicamentele si i-am facut aerosolii, doar atat si acum e bine,
sa-l vedeti cum isi tine singur masca pe fata si trage aer pe nas si gura 
pup si sanatate multa Bucuriilor bolnave
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju