Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Vlad zice copice la popice si startist la artist (de la magic artist - un joc creativ de la Disney, de pictura...tare haios)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata!

Hiadeti la , mamici!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

AdinaF, deja au prietena baietii tai?
Maria inca se mai joaca cu fetitele.

De luni mergem la gradi. In schimb n-am mai reusit sa-i fac costumatia din materiale reciclabile, nici nu prea mai am chef. Am avut si mult de lucru la servici, iar drumurile la doctor si faptul ca Maria a fost bolnava m-au obosit si mi-a pierit cheful.

Iar pe langa toate astea, s-a mai racorit si afara. Maine o sa fie 0 grade. M-as duce in schimb la teatru de papusi, duminica. Vad ca este piesa "Albinuta" dupa Grigore Vieru.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna mamici!
Roxana, multa sanatate puilor!
Gety, daca Maria incepe d eluni gradinita, inseamna ca se simte mai bine! Distractie placuta la teatrul de papusi, daca va hotarati sa mergeti.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, mi-a zis ca daca ar fi dupa el (dr. n.r.), m-ar lasa sa o duc la gradinita dupa Pasti.

Mai ia Erdomed, Ketof si Imunogrip, ca si tratament
.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare la toata lumea!

Adina - sunt niste scumpi feciorii tai.

Si Victor are o prietena la gradi dar "nu e indragostit de ea" - el e indragostit de mine si cu mine se insoara cand o sa creasca.E tare scump in fiecare diminetata abia asteapta sa se intalneasca cu Diana. Lui Dragos in schimb ii e teama "sa nu greseasca fata" .

Gety- poate te mobilizezi maine si rezolvi problema cu costumul. . Si distractie la teatrul de papusi daca mergeti.
Noi duminica iar avem petrecere asa ca ne distram la petrecere.

Tanima- sanatate micutilor si

Roxana - baba Dochia s-a razbunat un pic pe noi dar nu mai are putere - lasa ca o facem noi sa-si lepede cojoacele.

Sanatate tuturor bolnaviorilor.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, am citit acum pe un site de stiri un comentariu al unui barbat, un editorialist probabil, ceva... Doamne, ce mi-a placut textul! vi l-am copiat si voua, imi place sa descopar ca mai exista barbati care gandesc asa cum o face el. sper sa nu va plictisesc. asta este articolul:

"CEARTA CU FEMEIA PERFECTA
Ne-am certat ingrozitor in seara asta, un cacat de motiv, nici nu-mi aduc aminte despre ce era vorba si acum EA este suparata pe mine. Sta imbufnata si se uita la televizor. M-am dus sa fumez pe balcon si m-am calmat, acum ma invart fara rost prin sufragerie.

Ma uit cu coada ochiului la EA, Doamne ce frumoasa poate sa fie. Are niste ochi verzi albastrui, cu gene infinite. Imi jur ca nu ne vom mai certa niciodata, stiu ca ma jur in gol, insa in momentul asta imi vine sa-mi trag palme ca am strigat la EA. Ce cacat ti-a venit? Ce vina are EA ca ai avut o zi proasta la agentie?

Trag aer in piept si ma asez langa EA. In continuare nu ma baga in seama. Mai fac un pas spre impacare si o iau in brate. Se impotriveste un moment, apoi se lasa. Nu zice nimic, insa s-a inmuiat un pic. Scot artileria grea.

Rezista un pic, incercand sa-si pastreze incruntarea, insa nu-i iese.

Izbucneste in ras.

Uf, am reusit.

Nevasta-mea apare in sufragerie si ma intreaba daca o spal eu. Si pe cap? Nu, nu e cazul, e proaspat spalata. Bine. In jumatate de ora e in pat, isi suge degetelul, stau intins langa asteptand sa adoarma si ma uit la genele alea incredibile care sfideaza gravitatia si-mi jur inca o data ca nu ma voi mai certa niciodata cu EA. Cu Femeia Perfecta.

O cheama Dalia si la vara face patru ani."

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, foarte frumos textul, parca il si vad pe al meu cu fii-sa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Roxana - e frumos textul si gandul (ce e mai frumos si mai pur decat dragostea purtata copilului tau?si invers ).
Poate daca stau ma gandesc parca prea mari pretentii avem de la copii nostri . Vrem sa-i tratam ca pe niste adulti dar ei sunt asa de mici ,dragalasi ,puri si inocenti ...

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Crisnemes, prezentarea e chiar maine, asa ca nu prea am cum sa ma mobilizez. Acum abia am terminat de mancat, asa ca... nu mai fac mare lucru.

La Iasi ninge/lapoviteaza...

Roxana01, frumos textul.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput