Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)
Raspunsuri - Pagina 14
Adriana mica spune:
Cris, nu suporta solutia mentolata. Dam in schimb cu Calamine, mi l-au recomandat de la farmacie, cel putin il tolereaza cat de cat.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Adriana, multa sanatate lui Dudu. Sper sa suporte cu bine mancarimile.
Gety, de la ce a facut Maria febra? Acum cum se simte?
Eu m-am apucat in sfarsit de curatenia de Pasti, am spalat geamurile si ramele, mai am de spalat parchetul si gresia dar asta abia vineri sau sambata, pana atunci nu cred ca apuc.
Aici e vreme urata si ploioasa, asa ca mare lucru nu am facut weekendul asta.
tuturor, multa sanatate bolnaviorilor.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Lexi - esti tare harnicuta daca ai si inceput curatenia de primavara!
Adriana- am auzit ca asa tare mananca porcariile alea de bube. Va doresc sa scapati repede de ele. 
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lilina spune:
salutare
am citit pe fuga pt ca am super mult de lucru
SANATATE LUI DUDU
pa
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mai fetelor eu m-am molipsit rau de boala gradinaritului, nu-mi vine sa ma mai opresc. Ieri am cumparat 10 capsunele si vreau sa mai cumpar 12 dintr-o specie mai buna. Sper sa se si prinda. Deja am cheltuit o gramada de bani pe flori, pamant etc si nu ma pot opri...
Sunt cu florile cam cum e Lilina cu bijuurile.![]()
In alta ordine de idei, Mariuca maine reincepe gradinita. Am sunat pediatrul si l-am intrebat daca nu ar fi bine sa-i dau ceva pt. imunitate, macar ceva natural. Mi-a spus ca sistemul imunitar trebuie sa se intareasca singur si sa nu-i dau nimic si ca treaba cu produsele naturale e o inselatorie.
Eu asta n-o cred si nu sunt de acord, dar ma rog, fiecare cu parerea lui.
Eu am inceput sa-i dau o data pe zi o lingurita de miere si 5 picaturi de tinctura de propolis. Rau nu au ce sa-i faca, tinctura e fff sanatoasa, luam si eu cand eram mica.
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Roxana01 spune:
buna fetele!
pe super fuga: la mine normal ca toate lucrurile merg... anormal! acum am si bona si mama care stau cu copiii, plus ca daria e la gradi, plus inca alti 2 bunici care ar putea sa ajute in caz de forta majora. asadar, 4 adulti si 1 singur copil de supravegheat pana la 4.30 si de atunci 2 copii inca 2 ore... ce credeti? normal, azi a trebuit sa vin de la serviciu la pranz sa stau cu victor si s-o iau pe daria de la gradi! mama e racita (e racita de vreo 3 saptamani, dar acum nu mai vrea sa stea cu victor. tuseste si are nasul infundat, are traheofaringita). soacra-mea e si ea racita (tuseste), socra-meu are "treaba", iar bona sta pana la 1! asa ca uite cum nu pot sta eu la serviciu! ce sa zic, m-a cam dat peste cap treaba asta, mai ales ca m-am tot rugat de fiecare in parte sa stea cateva ore cu victor (de la 1 la 4 macar, timp in care el oricum doarme) si toti s-au aratat foarte nedoritori, cu intepaturi si apropouri de cat de mult ma ajuta in general si cu oftaturi cat cuprinde
. dar, ce sa va spun, in afara de faptul ca am stat acasa, am raspuns la telefoane pt firma ca la gara, am facut mancare, am spalat, am calcat, am dat cu mopul, am ajuns la daria s-o iau intr-un suflet, saracutza ramasese singura in grupa ei, m-am bucurat foarte mult de o dupa-amiaza alaturi de copii. care sunt extraordinari! am vizitat un prieten de-al dariei si ei s-au simtit foarte bine.
cand ajuns acasa, terminata de oboseala (am uitat sa va spun ca sotul imi este in delegatie in Frankfurt pana vineri noaptea...) am baut cola din sticla. atunci daria imi ia sticla si-mi zice: "mami, nu stii ca te imbolnavesti de la cola? de ce bei cola? nu stii ca nu-i buna?"
zau asa, uite ca ma pune la punct fii-mea... e adevarat ca ta-su imi mai spune din astea, dar, chiar asa, sa se ia de mine daria, am ajuns rau de tot....
in rest copiii mai tusesc foarte putin, dar sunt ok .
va pup ca mai am de dat cu mopul si de intins niste rufe...
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
GETY spune:
Buna dimineata!
Am zis sa dam si noi un semn de viata, ca ne-am luat si cu alte treburi.
Pe scurt, am fost cu Maria din nou la dr., diagnosticul nu-i foarte bun, n-a facut astm bronsic, inca.
Ne-a dat un nou medicament, Singulair, pe care nu l-am mai luat pana acum si sa mergem la gradinita abia dupa Paste.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, Singulair ia si Maria mea din ianuarie si sa stii ca a ajutat-o foarte mult. E un antialergic si a reusit sa o scape de tuse. De aici am dedus noi ca la ea e vorba totusi de o alergie iar la sfarsitul anului vom face testele necesare pentru a afla ce anume ii provoaca aceasta alergie.
Roxana,
. Te admir cum reusesti sa le faci pe toate, eu seara dupa servici cad lata si nu-mi mai arde sa ma joc cu fii-mea de nicio culoare. Sigur ca ma joc totusi cu ea, dar mai usurel asa. Si nici macar nu ma pot plange ca ma zobesc la servici. E mult de lucru, e drept, dar nu ma resimt deloc pentru ca-mi place foarte mult ceea ce fac. Ceea ce ma oboseste enorm nu e serviciul in sine cat naveta zilnica. Nu stiu, sincer, ce voi face pe la 60 de ani cand va trebui sa fac aceeasi naveta. Nu stiu cum voi rezista... Hai ca am luat-o pe aratura. Vroiam doar sa spun ca te admir ca reusesti sa te imparti in atatea locuri si nu pari sa obosesti niciodata.

Daria e o scumpa cum te pune la punct.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
lilina spune:
buna
Gety si noi am fost ieri la doctor pt.ca Vlad iar tuseste si e mucios... ne-a dat tot SINGULAIR plus muuulte altele: Ketoff, Ventolin, Septilin, Zyrtec, asa m-am saturat de raceli si medicamente...abia reusisem sa ma mobilizez si eu sa merg la gineco si m-a 'usurat' raceala lui Vlad de bani 
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
anangel_lexi spune:
Lili, multa sanatate lui Vlad!
Am uitat sa va spun ca aseara mi-am calcat pe inima si am tuns-o pe fii-mea. I-am luat cam 20-25 de cm din par, acum are o tunsoare ca Amelie din film.
Tot aseara a facut un gest care m-a durut enorm... S-a muscat la baita, dar rau de tot, pana la sange.
De frica. Atat de frica ii e de baie. M-am simtit groaznic, efectiv imi venea sa plang. Ma simt cea mai rea mama ever pentru ca nu gasesc cheia spre depasirea acestei spaime, nu reusesc sa o ajut sa depaseasca frica asta...

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute