Bucurii de sept -oct 2006 editia Martisor (178)
Raspunsuri - Pagina 13
Crisnemes spune:
Lexi - la noi a functionat pedeapsa cu strangerea jucariilor de catre mine si am spus ca le dau altor copii care au nevoie de jucarii si care stiu sa aibe grija de ele.Le-am luat si le-am tinut intr-un dulap iar dupa o vreme le-am scos si am spus ca nu i-am gasit pe copilasi acasa.
Lexi - si Victor iese din contur , dar vad ca ii place- incearca sa-l imite pe Dragos
,avantajul de a avea un frate mai mare.
Nici eu nu am primit nici o evaluare dar educatoarele sunt tare dragute si-mi spun cel putin o data pe saptamana ce face Victor, cum se descurca .
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, in primul rand va multumesc mult pentru urari!
In al doilea rand, hmm, Narcisa iar sta acasa, dupa ce mi-a vomat intr-una marti noaptea...
In al treilea rand, am citit ce ati facut voi zilele astea si mi-am notat vreo doua raspunsuri.
Adriana, sanatate lui Dudu! Noi nu am primit nicio evaluare de la camin, dar ni se spune destul de des ce face Narcisa, cum evolueaza, etc. Ei sunt 26 in grupa, sunt destul de multi, totusi, din ce am observat eu educatoarele incearca sa se imparta pentru toti, iar despre pedepse nu am auzit pana acum; cum-necum ii strunesc, ce sa zic, i-am vazut destul de ascultatori. A, vorbeai de puterea exemplului, eu cred cu tarie in asa ceva! Mult succes in discutiile pe care le vei avea cu educatoarea!
Tanima, multumesc mult pentru aprecieri; sper ca ai rezolvat cu cadoul acela.
Roxana, sanatate copilasilor! Subscriu, mesajele tale sunt frumoase si emotionante!
Flavia, sanatate lui Bogdan!
Gety, sanatate Mariei!
Eni, bine ai revenit! Ma bucur sa citesc despre Toma, ca nu a mai avut nevoie de "puf".
Cris, intr-adevar, e un avantaj fratele mai mare, ma uit la Diana, cate stie ea doar ca a vazut la Narcisa...
Lexi, Narcisa la camin este foarte cuminte, in schimb se dezlantuie acasa
Are niste idei... of ![]()
Adina, ce frumos ca la voi a venit primavara! Se pare ca ajunge si la noi, desi pana mai ieri inca ningea...
Ancuta, voi ce mai faceti?
Mda, nu mai pot sta, sunt solicitata ![]()
Va pup cu drag, pe toate!!
GETY spune:
Buna seara!
La multi ani, Xandrutza!
Sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa va bucurati de cele 3 minuni ale voastre!
Ma bucur c-am intrat pe forum, desi sunt un pic cam obosita, azi am avut mai multe drumuri de facut si a fost o vreme calduta, dar a batut vantul care pe mine ma enerveaza ingrozitor.
Eunice, multumesc pentru sfaturi. Azi am fost la dr. cu Maria, chiar nu stiu ce l-a determinat sa-i prescrie in schema de medicatie si antibioticul, ca de obicei ne spune sa asteptam 2-3 zile sa vedem cum mai evolueaza boala si apoi sa trecem pe antibiotic.
Cum spuneam, am fost azi, a consultat-o, e bine. Chiar s-a mirat ca se prezinta asa bine dupa aproape 2 saptamani de gradi.
I-a mai prescris Erdomed, aerosoli si sa-i mai dau Imunogrip si Sinupret.
Maine de la servici o sa salvez si retetele de ceaiuri si sirop. Deocamdata i-am dat ceai Plantusin, Imunogrip si tinctura de propolis.
usor, ne mai citim maine.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Noi am scapat de wheezing, citisem despre el si m-am speriat la vremea respectiva.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor,
am trecut repede sa va salut si sa va urez un weekend placut. Nu pot sta, ca nu-mi vad capul de treaba.
Xan, ma bucur ca ai aparut!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Raportam o noapte agitata, din cauza de mancarimi. Of, tare urat se manifesta varicela (inclusiv febra, pana la 39 grade). La Dudu in grupa majoritatea copilasilor sunt nevaccinati. Iar la grupele mari au facut boala chiar si copilasii vaccinati. Sper sa scapam cat de curand de aceste simptome suparatoare.
Despre discutia de vineri de la gradi, nu prea stiu ce sa cred. Mi s-a spus ca ceea ce semnala educatoarea (ca Dudu intrerupe, bla-bla) s-a intamplat mai pe la inceputul anului, iar intre timp aceasta situatie a inceput vizibil sa se remedieze. Pai si atunci de ce ne solicitau sa insistam si acasa pe aceste aspecte, ca si cum inca s-ar intampla, nefacandu-se nici o sugestie la evolutia in timp(asa cum ar fi fost normal intr-o evaluare) mai ales daca a fost una favorabila?! Iar legat de pedepsirea lui Dudu, prin excluderea din clasa mi s-a spus ca s-a intamplat ocazional, doar o data sau de 2 ori intr-un anume context (copii noi in grupa, cand educatoarea nu se putea descurca in paralel cu acomodarea acestora si reactiile lui Dudu), dar ca nu se va mai repeta.
S-au discutat mai multe aspecte, inclusiv faptul ca o data au primit calificative pt desenele lor (la varsta asta?!), ca temele si subiectele propuse ar putea fi diversificate, samd. Le-am spus parerea mea referitoare la toate astea; din partea celor din gradi a fost evident faptul ca vor sa ma convinga de faptul ca sunt deschisi la sugestii si comunicare, ramane sa vedem in practica cum vor evolua lucrurile in continuare.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Raportam si noi o stare de nervi, suparare, cum de s-a intamplat asa ceva?
Vineri pe la 12, oo m-au sunat de la gradi ca Maria face un pic de febra. Am trimis-o pe mama sa o ia, apoi m-am invoit si am venit si eu acasa. A facut febra pana-n 38 cu 5.
Asa creste Maria Diana
Adriana mica spune:
Iata www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g248065" target="_blank">cum arata Dudu in plina eruptie de varicela (ultimele 2 poze) - in realitate este chiar mai rau. Bine ca de ieri nu a mai facut febra, i-a revenit cat de cat pofta de mancare, iar bubitele au inceput sa se usuce.
Apropo de poze, antepenultima din aceeasi galerie este martisorul pe care Dudu l-a pictat si l-a trimis-o la bunici, de 1 martie. Iar www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g248064" target="_blank">acestea (ultimele 2) sunt martisoarele pe care Dudu le-a dus la colege (nu sunt facute de noi) respectiv ce au pregatiti la gradi pt mamici (o felicitare pictata de ei, si o filmare cu cei mici pregatind acea felicitare si cantand cantecele pt mami).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Crisnemes spune:
Buna dimineata si o saptamana frumosa va doresc!
Adriana - da-l pe Dudu cu solutie mentolata ca il ajuta sa mai scape un pic de mancarimi si mare atentie ca daca se rup in bubitele locul respectiv raman gropite. Nu cred ca e problema mare pe corp dar pe fata e o problema. Dragos a ramas cu 2 gaurici pe obrajor dupa varicela.
Cat despre discutia de la gradi - este bine ca ti-ai spus punctul de vedere.
Gety- multa sanatate Mariei.
Poze
Crisnemes spune:
Adriana- am vazut pozele cu Dudu plin de bubite- sper sa treceti cu bine peste tot.
Am vazut si martisorul pentru bunici - foarte frumos.
Poze