Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Cleo ce noapte naspa. Bine ca e mai bine Maruca!!
Mi_bebelina oof, da ce sa facem, trebuie sa trecem prin asta. sper sa inteleaga repede ca nu il iubim mai putin, o sa avem grija! Spor la gatit. si eu sunt cu mancarea pe foc...
Ylari cat ziceai ca ai cheltuit cu autorizatiile 7 mil sau 70 de mil???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata

Cleo ce noapte naspa. Bine ca e mai bine Maruca!!
Mi_bebelina oof, da ce sa facem, trebuie sa trecem prin asta. sper sa inteleaga repede ca nu il iubim mai putin, o sa avem grija! Spor la gatit. si eu sunt cu mancarea pe foc...
Ylari cat ziceai ca ai cheltuit cu autorizatiile 7 mil sau 70 de mil???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Spor la bucatarit! S-a trezit Mirci?
Eu intelesesem parca de 70 mil(o gramaaaaaada)....sa ma corecteze Ylari daca m-am bagat ca musca-n lapte...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele mele,

Ieri am avut o zi nebuna, nebuna, nebuna. Am alergat cu acte si cu Vlad dupa mine a fost ceva..."de vis".

Vlad a dormit singurel in noua lui locatie si sunt f mandra de asta. Uitati cateva poze cu Patutz de copil mare

N-am citit nimic din urma...sper sa recuperez azi. Va pup!

ALI, mami de Vlady si 24+ cu Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Hello scumpele mele,

Ieri am avut o zi nebuna, nebuna, nebuna. Am alergat cu acte si cu Vlad dupa mine a fost ceva..."de vis".

Vlad a dormit singurel in noua lui locatie si sunt f mandra de asta. Uitati cateva poze cu Patutz de copil mare

Foarte frumos ai aranjat....a dormit Vladi aseara in noul lui pat?Nu cade din el peste noapte? Ca Delia asa se foieste, cand plec de langa ea pun plapuma la margine, iar la picioareare patutul mic pe care inca nu l-am strans ca e bine fixat acolo....mie mi s-a intamplat sa doarma cu mine in pat de mijloc, am baricadat lateralele sa nu cada si .....a cazut pe la picioare, desi dulapul e la 40 cm de pat, noi de-abia trecem pe "aleea" aia.....ghinion....de-atunci m-am invatat minte.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Hello scumpele mele,

Foarte frumos ai aranjat....a dormit Vladi aseara in noul lui pat?Nu cade din el peste noapte? Ca Delia asa se foieste, cand plec de langa ea pun plapuma la margine, iar la picioareare patutul mic pe care inca nu l-am strans ca e bine fixat acolo....mie mi s-a intamplat sa doarma cu mine in pat de mijloc, am baricadat lateralele sa nu cada si .....a cazut pe la picioare, desi dulapul e la 40 cm de pat, noi de-abia trecem pe "aleea" aia.....ghinion....de-atunci m-am invatat minte.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

mara doarme inca in tzarc. Dar la ce tumbe face.. asta noapte am dormit f. prost, amandoi, ca ea a stat cu capul la mine si shuturile le-a luat tati, s-a suit calare pe mine, poi pe tati etc. Pai nu pot sa o las in pat mare ca pica in 2timpi!
Ce mai, fiecare copil e unic.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Alsyh, la cat mai multe nopti bine dormite in noul patut!

Si eu asigur marginile, ca Annika si chiar si Lara se foiesc pana cad din pat. Asta e marea problema si din pacate ce-am luat de la Ikea, pt.a asigura marginea patului nu se potriveste prea bine paturilor noastre.

Laura, Simona, m-au amuzat povestirile voastre despre soti si flori.
Voi va rasfatati cu cumparaturile la Mall, e si asta ceva

Cleo, bine ca i-a trecut Marei repede. Se mai intampla si mici indigestii.
Si de la gradi poate sa vina cu ceva

Si eu tot 70 de mil intelesesem, asa a scris Ylari, eu am intrebat daca nu e vorba de 7 mil, ca 70 mi se par enorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor.
Desiree multumim de
Mi_bebelina, posibil laptele sa o constipe, la mine asa e. Eu inca ii dau NAN 1+, nu am trecut pe lapte din comert. Cred ca sunt eu mai comoda... Asa este, ai dreptate, 70 mil, cu darurile de rigoare. Ele efectiv costau mai putin dar eram grabiti. Se vede ca graba strica treaba. Cei de la circulatie au treaba cu asta fiindca centrul metropolitan zice ca strada se va supralargi (deci vor expropria din fatza), iar in spate vor sa faca o strada paralel cu calea ferata (proiectul nu exista nicaieri si nici nu mai e valabil vreun PUZ - dar ne baga noua mortul in casa aiurea) si daca respecta zona de siguranta ar trebui sa intre sa exproprieze si in spate si mi-ar mai ramane 10 metri x 1 metru Nu cred ca pot construi ceva pe suprafata asta...........
Aelita, Laurita, pe mine ma relaxeaza extraordinar. Si dureaza vreo 20 minute sa fac un patrat. Oricum crosetez numai cand doarme fata dupa-amiaza si seara/noaptea.
Am stabilit o intalnire cu o gradinita, mergem vineri sa o vedem. Fetelor, voi recomandati sa aiba supraveghere video? Ce parere aveti despre asta? O sa mai sun la o gradi chiar acum. Pupici.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Sanatate Marei, of... ce aiurea ma simt si eu cand varsa
Alysh sa stapaneasca sanatos patutul! Ce baietel mare ai tu!!!! Imi place cum ai decorat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
Eu inca ii dau NAN 1+, nu am trecut pe lapte din comert. Cred ca sunt eu mai comoda...

Scumpa, nu esti tu mai comoda, presupun insa ca cel putin subcontient nu vrei sa schimbi fiindca asta are mai multe vitamine sau/si e ea obisnuita bine cu el. Defapt e mult mai comod sa ii dai din comert. Zice moi care nu a ajuns deloc la faza cu lapte praf. Adica vorba aia, scoti sticla din frigider incalzesti sau nu continutul si il pui in cana copilului. Dupa san defapt asta e cea mai comoda varianta. Asa ca declar ca eu sunt comoda grupului! (nu piesa de mobilier comoda ).

Voiam sa ma plang...ma si umfla rasul numai cand ma gandesc la asta...Pentru prima data in...nici nu stiu cata vreme s-a trezit Lorelei la 5.45 si adio somn. Am incercat noi si faza cu luatul la noi, sincer pentru comoditatea noastra, dar nici poveste sa mai doarma. mami si tati au pat...maaare...(180x200) multe perne, plapuma imensa si mai ales moale, numai buna de sarit pe ea. Multe de descoperit...Miriade de carti pe langa pat, nu conteaza au sau nu poze, veioza care da...functioneaza, si ca sa functioneze se apasa un buton...uau...si daca il mai apesi o data se stinge, si uite iar se aprinde. Si lui mami ii sta parul intins pe perna iar tati are par pe fata, numai bun de tras de el. Deci sunt fresh, e clar!
Bine, eu cred ca ne-a taxat pentru aseara. Ce s-a intamplat... Am dus copilul in mod obisnuit la somn, ne-am uitat la forme si culori, am citit povestea despre zana panselutelor, am pus copilul in pat, am plecat si toate bune. Dupa trei minute urlete din fundul plamanilor si printre urlete CACA, CACA. Ma duc repede sa schimb copilul, nu facuse decat un pipi mic si niste basinute. replasez copilul in pozitia regulamentara, plec, totul roz si frumos. Ma asez in fata Tv-ului sa vad si eu sopa-ul preferat...doua minute..CACA CACA si toate urletele aferente. Fug inapoi, parca miroase, dau sa schimb odrasla...nimic. Repozitionez de data asta cu lupte serioase copilul in pozitia regulamentara de 8:35 plec din camera, zic las copilul sa planga 5 minute ca nu am de gand sa imi petrec noaptea in camera ei. In doua minute printre plansete se aude iar CACA, CACA. Fug inapoi, reiau treaba cu schimbatul...nimic. Zic, copilu' asta a invatat o strategie si acu' ma tine de fraiera. Ok, de data asta o las 10 minute. Dupa alte doua minute iar CACA, CACA...ma fac ca ploua, dupa alte 3 minute cedeaza ta-su, merge sus, preia copilu'..."Adu-mi ceva de sters ca nu mai sunt servetele aici". Sa pic de pe scuan nu alta. de data asta chiar facu-se respectivul CACA si dupa ce e fost schimbata a adormit fara nici un fel de alte represalii. presupun ca daca la primul kk puneam copila pe olitza si stateam langa ea cateva minute chiar il facea pe CACA ala. Invatatura serii: cand zice copilu' caca chiar e caca doar rabdare tre' sa ai si vine.

Prin urmare cred ca faza de dimineata era o treaba din aia...ia uite astia viseaza bine...da' de unde..serios...nu cred...stai sa vad...uaaaauaaa...si retul am spus mai sus.

Saptamana trecuta am fost intr-o faza foarte creativa, sper sa pun si poze ale creatiilor. Am facut minunatele cupcakes cu decoratiuni exterioare, un tort, si o turma intreaga de martisoare. O parte deja le-a dat Cristi ia o pauzarilor din grup, o parte trebuie trimise in ro si o parte isi asteapta viitoarele posesoare in vizita. da' zau ca musai sa pun poze cu astea ca sunt tare mandra de ele. Interesant e ca e mai dificil sa faci un martisor decat o poza si totusi mi-e mai lene sa pun mana pe aparat decat sa stau langa cuptor sa imi coc martisoarele- nu, nu sunt din aluat, sunt din ceramica.

Am zis!

Sanatate pe toata linia si o zi superba!

Esme

Mergi la inceput

Esme, si la noi la inceput cum zicea CACA, gata o puneam pe olita...si facea..,ei, acum cand o punem la culcare incepe tanguiala si urlatul caca, caca.....si daca o scot din sacul de dormit uita de olita .....ea de fapt vrea sa se joace....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Esme, si la noi la inceput cum zicea CACA, gata o puneam pe olita...si facea..,ei, acum cand o punem la culcare incepe tanguiala si urlatul caca, caca.....si daca o scot din sacul de dormit uita de olita .....ea de fapt vrea sa se joace....

Pai asa am crezut si eu, de aceea a cincea oara am zis ca o las sa isi faca de cap pana adoarme...da' ni s-a intamplat ca in bancul cu lupul...cand chiar a venit caca noi o ignoram cu desavarsire. Daca a ajuns cumva sa faca caca numa' fiidnca vrea sa ne faca noua in ciuda ...e o treaba .

pupici,

Esme

Mergi la inceput