Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Alysh dragut amenajat, ce de jucarii are si Vlady!

Esme saracuta Lorelai, sa nu fie ea crezuta , probabil ca era un caca indaratnic, nu voia sa plece.

Mersi fetelor pt raspunsuri, n-am cautat nicaieri inca, ieri am primit "comanda" si voiam sa stiu daca treb sa caut undeva anume, bine ca se gasesc la hypermarket.

Merg sa-i fac spanac lui Robert azi, reteta asta Sa vedem daca o papa.

mai, asta al meu e mort dupa brocoli, ieri am zis sa i-l fac la cuptor, adica sa mai schimb reteta si l-am gresit, nu stiu cum, dar s-a uscat de zici ca era iarba de pe camp, ei bine Robert nu s-a lasat pana nu l-am mancat asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Noi asa facem spanacul mereu (foarte a la ardeal) insa de cand cu lorelei nu mai pun faina in ulei. O amestec cu niste lapte si o pun in lapte cald ca sa fac sosul. Si in loc de ulei folosesc putin unt diferenta de gust. Pun laptele si untul la incalzit, cand aproape fierbe adaug faina in prealabil amestecata cu niste lapte rece. Le las sa fiarba putin si apoi pun spanacul si usturoiul. In orice caz mie personal imi place mult cu faina calita...ardeleanaca sunt...insa inca nu sunt convinsa ca e ok pentru Lorelei.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:

Noi asa facem spanacul mereu (foarte a la ardeal) insa de cand cu lorelei nu mai pun faina in ulei. O amestec cu niste lapte si o pun in lapte cald ca sa fac sosul. Si in loc de ulei folosesc putin unt diferenta de gust. Pun laptele si untul la incalzit, cand aproape fierbe adaug faina in prealabil amestecata cu niste lapte rece. Le las sa fiarba putin si apoi pun spanacul si usturoiul. In orice caz mie personal imi place mult cu faina calita...ardeleanaca sunt...insa inca nu sunt convinsa ca e ok pentru Lorelei.

esme

multumesc mult (si eu ma intrebam asta, daca e ok)
Robert pana acum n-a mancat mancarica de spanac, de cand i-l dadeam blenduit, amestecat cu toate alea din supa lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Citat:

esme

multumesc mult (si eu ma intrebam asta, daca e ok)
Robert pana acum n-a mancat mancarica de spanac, de cand i-l dadeam blenduit, amestecat cu toate alea din supa lui.

Ce bine arata ... si suna foarte usor. De fapt cam asa il fac si eu doar ca in loc de lapte pun apa fiarta. Mai de post, asa O sa incerc si eu.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

salutare!

Lorich, delicioasa reteta...e un fel de ciulama de spanac...cred ca e mai bine s-o faci cum zice Esme, rantasul (faina prajita) nu e bunn nici pentru adulti daramite pentru copii...pofta mare!
cu broccoli, a mea nu s-a omorat...super ca Robert il papa bine!

Alysh, somn usor lui Vlady in noul patuc...da bine aranjamentul...

Laura, mancare pe foc la 8 dimineata?!?!? pai eu la ora aia inca mai dorm...da-mi si mie din insomniile tale...sa reusesc si eu sa termin treburile mai devreme...

Sunt un pachet de nervi, dupa ce ca nu am apa calda ca nu stiu ce repara radetul, nici apa rece nu e curata...eu cu ce sa gatesc, cu apa plata?! pana la urma asa o sa fac (deci va dati seama ca eu n-am pus mancarea pe foc pana la ora asta?!)
si Cris iar n-a mancat nimic, decat o portocala...pana mai adineaori m-am tinut dupa ea...fara succes

in casa e dezastru...am o stare de nestare...n-am chef de nimic...cred ca dau in astenie de primavara

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

A dat primavara peste voi Sper sa nu dureze asteniile de rigoare (Luminel )

Alysh - sa se odihneasca bine Vlad in noul patutz :) sa stii ca si la noi, de cand l-am trecut pe Robercik in patul mare (de o persoana) nu se mai scoala deloc noaptea, foarte rar, sau daca se scoala adoarme singur la loc. Eu una am lipit patutul mic de patul mare si nu are cum sa cada. O singura data l-am gasit pe jos, in fund dar se daduse singur. Noi dormim in sac - deci deocamdata nu se poate da jos. Daca are nevoie de mine peste noapte ma cheama si ma duc, incapem amandoi acolo, il mangai un pic si adoarme fericit la loc.

Fetelor, am admirat floricelele pe care le-ati primit, e o perioada frumoasa, desi eu una nu prea o simt asa cum o simteam in tara. I-am dus doamnei de la cresa flori si era foarte emotionata :)

Esme - haioasa povestea cu caca Al nostru zice TARRRA la kk Nu stiu de unde. Ne spune cand face si isi pregatest the pampersul singurel. A trecut vremea rebeliunii la schimbat De saptamana viitoare incepem la cresa operatiunea olita. Saptamana asta cica sa il obisnuiesc eu cu ideea, sa il pun acolo Faza e ca se sperie de olita - cred ca din pacate la el asocierea e deja facuta (am avut niste jocuri pe la 1 an jumate ... a stat pe olita atunci pt perioada, in joaca, dar nu stiu de ce dupa aceea nu a mai vrut). Am inceput sa ii mai scot pemparsul si sa "sacrific" pantalonashi, sa se obisnuiasca cu ideea - vede ca se uda si se mira tanti imi GARANTEAZA ca pana la 2 ani jumate mi-l scoate de tot din pemparshi Eu nu prea cred - i-am spus ca asta e capcaun rau Hmmm - tare sunt curioasa.

Azi dimineata am incercat sa ma joc cu el pe olita (am si eu olita mea ) dar urla cand ma vedea, nu vrea deloc sa stie de olita. Drept si prin urmare a facut kk pe el caci ii scosesem pemparsul. Am facut o murdarieee , mai era si un kk sanatos asa... In fine, era super mirat si speriat ... sper ca nu l-am blocat ceva - nu voia sa se spele, nu voia sa faca nimic, statea si plange, mort de frica hmmm. Cu asta m-am indeletnicit dimineata

Ylari-Robert bea lapte din cutie, de copii (din ala imbogatit, de la Nestle bem noi). Cum zice si Esme, e super easy: cutie in frigider, se ia cutia, se incalzeste apa, se pune laptele in biberon, se incalzeste in apa fierbite si se bea. E mai usor ca la lapte praf.

Lori - si Robert e fan brocoli :) Una dintre mancarurile pe care le accepta cam in orice forma. Si morcovi El are insa ceva cu textura: carnea nu o suporta, o scuipaaaaa ... si in genere mananca bine daca e pasat totul. Am facut fasolica verde cu vitel - daca ii dau asa, nepasata, nu vrea, urla, nu mananca. Ieri am pasat portia lui si a hapait-o pe toata. La un moment dat a dat peste o bucata mai nepasata de carne - am crezut ca vomita, asa isi facea greata, desi scuipase bucata

Noi avem un problem: nu mai vrea sa doarma la pranz pai asta ii devanseaza pe restul de cupii belgieni cu somnul ! Duminica v-am zis ca m-am chinuit cu el - cica nici la tanti nu mai doarme, maxim 20 de minute ! Deja nu mai sta in camera cu ceilalti copii, caci ii scoala din somn. Sper ca nu ii e frica de ceva, tanti imi zice ca tipa MAMAMAMA si cere in brate, si parca e terorizat - se poarta ca la inceputuri. Am remarcat ca si acasa seara protesteaza cand inchid lumina, trebuie sa il linistesc. La tanti insa nu e intuneric, nu stiu - sa ii fie frica oare ?? Azi i-am dat-o pe iubita lui de LOLO la cresa. Nu mai avea nevoie de ea, imi zisese tanti ca renuntase, nu o mai baga in seama dar .... cine stie. Culmea e ca seara nu adoarme mai devreme - se vede insa ca e mai obosit, mi se pare ca are cearcane. Uf.

Copilul asta nu poate functiona 100% normal acum e sanatos, mananca bine, dar s-a stricat cu somnul Tanti se uita la mine asa, cam... ciudat ... deh, nu e obisnuita cu indisciplinati din astia

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi imi pare rau ca esti cu nervii... of, Sper sa va dea drumul la apa curand
Simonix haide mai, nu te necaji... uite un pupic si tie Asta e ritmul lui... Eu deja ma gandesc ca la gradi nu o sa mai doarma, normal, ca am invatat-o cu lapticul, cu cantatul-leganatul... acolo poate doar sa fie foarte foarte obosita. Om trai si om vedea Exista lapte gata preparat ptr copii de la Nestle? Daca da, eu inca n-am vazut. I-am luat o data mai demult un laptic la cutie (mica cutia - bea o data din ea cred) cu vanilie, petit dejeuner, ceva de genul asta, dar n-am mai vazut dupa aceea. La asta te referi? Eh iar cu incalzitul... fi-mea nu vrea nimic cald totul la temp camerei. Asa ca tot ce fac e sa pun laptele praf in biberon si sa-l agit. si gata. De aia ziceam ca poate sunt eu comoda. Am incercat sa-i incalzesc lichidele sa nu credeti ca sunt chiar asa denaturata dar refuza si tzipa... Asa ca i le las asa. Oricum nu sunt foarte reci.
Mda... eu m-am apucat sa-i fac Evei un sortulez ca e mare purcica, mereu mereu se muradreste ingrozitor......... Sa mai protejez hainutele O sa va pun poze. Pup

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

am vazut ca Cris are o afta pe mucoasa obrazului...oare de asta nu papa...dar atunci cereale de ce mananca? goale, fara lapte

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

toata lumea e afara!? eu n-am avut dispozitie sa ies azi...de fapt n-am avut dispozitie pentru nimic...in afara de bantuit pe aici...
ma simt groaznic...m-am enervat si am batut-o pe Cristi...i-am dat cateva palme la fund, noroc cu pampersul ca cred ca ar fi durut-o rau......simteam nevoia sama razbun pe cineva...si cum numai ea era prin preajma...
ati simtit vreodata asa ceva? sau ati facut? sau sunt eu nebuna de legat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

toata lumea e afara!? eu n-am avut dispozitie sa ies azi...de fapt n-am avut dispozitie pentru nimic...in afara de bantuit pe aici...
ma simt groaznic...m-am enervat si am batut-o pe Cristi...i-am dat cateva palme la fund, noroc cu pampersul ca cred ca ar fi durut-o rau......simteam nevoia sama razbun pe cineva...si cum numai ea era prin preajma...
ati simtit vreodata asa ceva? sau ati facut? sau sunt eu nebuna de legat?

puiule, e astenia, esti obosita, singura etc. O mancare de urzici ti-ar prinde bine si Magne B6, ca e la moda aici. Desi eu sunt adepta: decat bani pe pastile, mai bine bani pe mancare.

voi vorbiti de lapte de vaca ambalat. Deci sa facem o specificare: sunttem in Ro si eu nu am incredere in laptele asta...asha ca ii trag o fiertura, la foc mic, sa clocoteasca putin - inainte de al da fetei. Un timp am crezut ca is sarita de pe fix, cu asta, dar sa stiti ca am patit cu lapte de cutie, in garantie, care la fiert, s-a stricat. Dupa aceea am gustat din cutie- era ciudat. Si de fiecare data desfac cutia la pranz, fierb si ii dau la culcare, si mai pregatesc un biberon pt seara, restul consum eu, nu las pe alta zi. Asta e, am avut ghinion cu vreo 2 cutii asha, nu mai risc, si fierb. De aceea prefer laptele praf: apa plata e plata si o incalzesc la microunde.

Simonix, nici Mara nu doarme la pranz. Si trezeshte ceilalti copii la gradinitza..se duce, le trage cerceafurile, le aduce papuciii etc. Uneori se mai trezeste plangand. Azi sper ca a dormit Mara, m-am uitat un pic pe webcam, si la un moment dat nu mishca nik in tzarc (e singurul copil care doarme in tzarc), apoi au extrtas-o de acolo si se plimba cu papusha printre patuturi. Ce mi-a placut- o educatoare a mangaiat un copilash muult timp - cred ca era nou, si miorlait.
Cu olita, la gradinitza probabil o sa invete pe toti concomitent,iar puterea exemplului celorlaltzi - e mai tare decat lectzia mamei. Si sa stii ca nu cunosc niciun copil major care sa fie cu pampersi si cu ura pe olitza. Eventual, poa vrea colac reductor de wc.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput