Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Seara buna fetelor.
Lumi, nu i s-a facut mila lu ala de mine Asa ca mai asteptam astea 2 saptamani sa vedem ce mai rezolva Iuby.
In fine.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic.
I-am calcat lui Iuby camasi si Evei hainutele, timp in care Eva a varsat paharul de vin al lui socra-miu pe jos in dormitor la ei..... Va dati seama nervi gramada pe toata lumea.
Lorich interesante meniurile dar intr-adevar greu de pregatit ptr fiecare cate ceva, vorba Gabitzei.

Revin daca imi aduc aminte ce vroiam sa spun

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara fete

N-am mai apucat sa scriu de mult si citit pe fugaPerioada agitata. In loc sa profit ca de timpul asta liber(de luna viitoare la sv) am fel de fel de activitati stresante si enervante...si toate legate de casa, dar sper sa fie totul ok pina la sv, sa nu mai ma stresez si din asta atunci.

La Multi Ani sanatosi , fericiti si plini d eimpliniri pt mi_bebelina
Elenuca scumpa, imi va fi tare dor de voi si-mi pare rau ca n-am mai apucat sa ne vedem, dar ne intilnim cind veniti, sper sa fiu si eu mai linistita si sa pove mult si bine, afara, in parc, in soare
Am vzt poze cu doi copii frumosi foc Gabi si Saratzina
Adriana si mie mi-ar fi placut o intilnire, fac tot posibilul sa venim, poate facem cind s emai indreapta vremea
Andrada, felicitari pt nepotica!!! Sa fie sanatoasa...o sa faca mami si baiatul daca isi doreste asa mult
Lorich, multumim de info, mie imi prind bine, vreau si eu sa incerc sa-mi schimb modul haotic de a mina...
Oof, Ylari...in ce stare stai si tu acolo...Sper sa rez mai repede cu casuta aia, stiu cit de stresant poate fi. Cit despre soca-tu...sa nu mai bea vin, creste glicemia, strica ficatul...
Luminel, ce-ai facut cu analizele? TI le-a interpretat cineva ca n-am fost pe faza?

Pe mine m-a sunat asistenta de la gineco azi, ARN-ul mi-a iesit negativ, culturile de col bine, dar nu stiu ce la secretie...mi-a spus sa merg sa-mi dea tratamment ...am sa intreb si cind cauterizam rana. Ma bucur mult ca e totul ok, chiar dc au costat 8 mil jumate, macar stau linistita..Mi-am facut si testul de sarcina azi..nu sunt gravi, deci pot merge si la dentist(ma doare o masea)
Deci cam asa stam noi...si obositi morti...
Noh, va pupez fetele.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Cert e ca nu l-as umili pe Vlad nicioadata in public. Asta mi se pare cu adevarat grav si asta cred ca ar marca un copil. Sa-l dai o palma de fatza cu alt copil, adult.

ALI, mami de Vlady si 24+ cu Luca

la asta subscriu si eu

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Seara buna fetelor.
Lumi, nu i s-a facut mila lu ala de mine Asa ca mai asteptam astea 2 saptamani sa vedem ce mai rezolva Iuby.
In fine.
Nu stiu ce mai vroiam sa zic.
I-am calcat lui Iuby camasi si Evei hainutele, timp in care Eva a varsat paharul de vin al lui socra-miu pe jos in dormitor la ei..... Va dati seama nervi gramada pe toata lumea.
Lorich interesante meniurile dar intr-adevar greu de pregatit ptr fiecare cate ceva, vorba Gabitzei.

Revin daca imi aduc aminte ce vroiam sa spun

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Imi pare rau...poate rezolvati pana la urma...sa scapi de balamucul de acolo

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Lorich uffff imi pare rau de palma la fund dar te inteleg perfect. Ai grija cu spatele!!!!!!! Sa stii ca si eu i+am dat lui Tiberiu 2 palme la fund pt ca umbla si imi stingea flacara la aragaz. Am ramas cu sechele de cand s+a oparit si cand l+am vayut ca nu intelege i+am dat doua palme, nu tare dar gestul in sine...............................uffffffffffffff. Despre ce carte vorbesti, cum se numeste, cine a scris-o? Mi-a scapat!

Gabitzam am vazut zilele trcute poye cu puii tai si am innebunit cand l+am vayut pe Raducu cum face el curat. Tot asa cuminte e?????Mereu cand vad poze cu el imi aduc aminte cum dormea el in leagan la ziua Dariei.

Adriana ar fi super o intalnire in weekend. Poate as ajunge si eu!

Fecian ce scump este! Vad ca te ajuta, nu gluma, la gatit!!

Desiree interesante scutecele de training. Cemarca sunt, ca sa caut si la noi, poate gasesc???

Alina e o scumpica Sara! Astept sa vad si filmulete!!!

Mi bebelina La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voi avea o nepotica!!!!!!! Sora mea a facut ieri 3D-ul si a aflat ca e tot fetitza. Uraaaaaaaaa, ea vroia baiat dar sanatoasa sa fie ca asta e cel mai important!

Andrada, uite aici un site de la Huggies, dar sunt sigura ca au si Papmers. Noi folosim numai Huggies, de la nastere;

http://www.pull-ups.com/na/default.aspx?QuPU=US

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Simona, felicitari pentru rezultatul bun la analize...te-ai linistit
Eu n-am ajuns inca la doctor, luni am programare...
De luna viitoare la sv?! mama, douluni jumate mai am si eu...cand au trecut Doamne 2 ani!!!

Belleane, cred ca ai avut dreptate, de la afta era...ca am urmarit-o si numai in partea dreapta arata unde are si afta...si dupa ce i-am dat cu glicerina nu s-a mai strambat...afurisita de afta...daca sta cu mainile numai in gura!!!

Ia priviti aici ce costumatie trendy a avut fie-mea toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

salut!

fetele din bucuresti...stiti careva ceva despre institutul national de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca? l-au chemat pe tata acolo sa se interneze o saptamana ...o fi mancarea ok? mama nu stiu daca o sa poata merge cu el ca are pb acasa...cred ca e in sect 5...cum se ajunge de la gara de nord?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Ma bag si eu... nu ca as stii... dar nu e, cumva, Institutul Mina Minovici?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara

Dolores - multam de articol :) La noi s-au mai domolit crizele, de fapt pe la 1 an a fost asa, apogeul. De atunci intr-adevar sunt mai atenta si reusesc sa le evit cat de cat. Uneori deh, se mai intampla, dar recunosc ca e destul de cooperant piticul (DACA stii cum sa il iei - capos ca al meu io nu vazui inca )

Cu bataia, ce coincidenta :D Tocmai acum, cand e mare subiect la Generale cu abuzul de copii. Ma rog, nu cred ca se aplica la noi, cele de aici, si adevaratii abuzatori nu stau pe DC, cu siguranta :) Ce sa zic, eu dau dreptate mai multora :D Esme zice bine, exista un pericol fizic, pe langa traumele emotionale ce pot aparea. Apoi, cum zice Dolores depinde de copil, de sensibilitatea lui. Uite, eu nu tin minte decat o bataie, in rest au tot fost, dar habar nu am de ele (mi s-a spus - deci nu le-am tinut minte constient). Acum, ce sa zic, e drept ca relatia cu ai mei parca nu este ceea ce mi-as dori - poate fi si din cauza sentimentelor refulate. Oricum, bataie am luat cand am fost mica, nu insa exagerat si macar constient nu m-a marcat. Dolores, Patrick al tau parca ar fi si al meu Eu la Robert nu pot ridica vocea, nu pot fi nervoasa cu el, din alte motive, nu pot fi trista etc. Totul il afecteaza, nu se exprima dorect, dar orice schimbare, cat de mica - zbang, se vede. Deci e genul de copil care ar fi foarte afectat de bataie, nici nu vreau sa ma gandesc. Imi va fi tare greu la gradinita, va fi dificil, pentru ca el e super sensibilos, tanti de la cresa mereu imi zice ca nu a vazut pana la el asa ceva, sa simta atat de bine emotiile celorlalti si sa le preia starile. Of.

Vorbeam azi cu o prietena din Belgia si ieri fata ei de 1 an jumate facuse primul tantrum - criza de 20 de minute, mama era speriata, socata, imi povestea etc. Cica cu o zi inainte la cresa aia mica fusese pedepsita pentru ca nu vrusese sa dea jucariile la alti copii !!! Io am ramas cam interzisa: pai cum pedepsita ? Pusa la colt si tipat la ea. Seara acasa fetitza a facut criza de rigoare. Mi se pare de toata jena - copilul are 1 AN JUMATE

As vrea sa ma laud si eu ca nu l-am lovit pe Robert, dar din pacate s-a intamplat, dupa cum am zis. Lectia a fost pentru mine insa. Nu toate putem fi monumente de calm, eu mi-am dorit copilul meu, il iubesc, ma topesc dupa el si da, am facut greseli, o sa mai fac - este ceva absolut natural. Nu as permite nimanui insa sa imi nege calitatea mea de mama sau iubirea mea pentru Robert pe baza acelei palme. Care evident ca nu ma reprezinta, m-a reprezentat intr-un moment si momentul a trecut, a lasat in urma ceva din care am invatat, imi place sa cred. Asa ca nu imi permit nici sa o judec pe x sau pe y. Daca sunt fete care isi mai ating copiii, o fac in cunostinta de cauza, din motivele lor si IN NICI UN CAZ nu le-as acuza sau mai stiu eu ce (asa cum eu de ex am fost facuta "abuzatoare" de copil pentru ca l-am dus la decalotare pe Robert sau ca i-am dat clatita la un an)Personal, consider ca sunt metode si metode, depinde de parinte si de copil sa le aleaga pe cele care se potrivesc, la noi palma NU MERGE, clar, copilul a fost prea marcat iar eu m-am simtit mult prea rau pentru a mai fi in stare sa o fac. Deci bifam si trecem peste.

Luminel - mai voiam sa iti zic ca mi s-a parut ceva in plus in mesajul tau - ceva ce si eu am simtit si care m-a socat mai mult decat palma si reactia lui pitic. M-a socat ce am simtit eu in momentul ala - descarcarea aia, pe el, feelingul ala, nu stiu cum sa spun, ca "gata, te-ai potolit? Poftim, na, sa vezi cum este zbang! Dormi acolo cand spun eu! Ca asa vreau EU da?" Era chestia aia cu "eu te-am facut, etc" Patima aia Brrrr... mi se increteste pielea - sa faci asta cu un copil de nici doi ani DEGRADANT, m-am simtit mai josnica decat cel mai josnic om. Asta este ceea ce o sa ma opreasca intotdeauna din palmuit. Poate ca a trebuit sa trec prin asa ceva ca sa inteleg.

Fecian - tare scump e piticul tau :) Ma bucur ca ati mai dat pe la noi.

Desiree - Nici Robertino nu e carnos - scuipa cand simte carne. Eu trebuie sa o pasez bine ca sa ii dau. Poate se va schimba, pana acum cateva saptamani nu avea probleme ... o fi o faza.

AlinaAnto- ce frumoasa e Scortisoara ce ochisori are ... Succesuri la bebe2 ;)

Simona - Felicitari pentru casa, sa fie bine, sa te linistesti dupa aia, sa te bucuri de tot ce ai

Gata, nani acum :) Maine am o zi grea ... conferinte cu 6 tari africane, toaaata ziua

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Luminel - mai voiam sa iti zic ca mi s-a parut ceva in plus in mesajul tau - ceva ce si eu am simtit si care m-a socat mai mult decat palma si reactia lui pitic. M-a socat ce am simtit eu in momentul ala - descarcarea aia, pe el, feelingul ala, nu stiu cum sa spun, ca "gata, te-ai potolit? Poftim, na, sa vezi cum este zbang! Dormi acolo cand spun eu! Ca asa vreau EU da?" Era chestia aia cu "eu te-am facut, etc" Patima aia Brrrr... mi se increteste pielea - sa faci asta cu un copil de nici doi ani DEGRADANT, m-am simtit mai josnica decat cel mai josnic om. Asta este ceea ce o sa ma opreasca intotdeauna din palmuit. Poate ca a trebuit sa trec prin asa ceva ca sa inteleg.

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

nu ti s-a parut...exact asta spuneam si eu...m-a socat setea cu care am dat si de asta-mi venea sa intru in pamant dupa aceea...sper ca de acum incolo sa-mi aduc aminte de faza asta si sa ma pot controla...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

salut!

fetele din bucuresti...stiti careva ceva despre institutul national de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca? l-au chemat pe tata acolo sa se interneze o saptamana ...o fi mancarea ok? mama nu stiu daca o sa poata merge cu el ca are pb acasa...cred ca e in sect 5...cum se ajunge de la gara de nord?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Ma bag si eu... nu ca as stii... dar nu e, cumva, Institutul Mina Minovici?

_

nuu, asta e de medicina legala

Mergi la inceput