Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Multumim de urari!
Uram si noi pentru cei 2 David tot binele si pupam toata fulgulimea!

si bineinteles, Iulian va asteapta la cinste!

Ionela - imi pare rau de asa vesti. Multa putere sa aveti sa va descurcati cu asa necaz

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Iustinutz martisorul nostru a intarziat putin pentru ca a fost pe comanda speciala

martisorul nostru pentru tine

pupici muuuuulti !

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

LA MULTI ANI ptr. fulgusorii nostri David Andrei, David, Iulian sa cresteti mari, sanatosi, sa aveti o viata frumoasa iar relele sa stea departe de voi

Despre diversificare, ca si Diana nici eu nu-mi fac mari probleme, avem la parintii mei cam tot ce trebuie in curtea omului, de la pasari, porumbei, vaca+vitel, oi, porci atat cat trebuie sa ne asigure noua strictul necesar. Acum ca tata se va pensiona vrea sa creasca si curci si bibilici, cica ptr. supa nepotului, iar tot ce se cultiva in gradina nu sunt ierbicidate ptr. ca nu au destinatie piata, deci nu ne intereseaza cantitatea ci calitatea. Advarat este ca nu sunt chiar langa noi (160km) dar la vara vrem sa stam cu piscotul mai mult acolo la aer, numai bine ptr. inceputuri de diversificare.
Acum ma duc la spalta, schimba si scos afara, ca cica spre sfarsit de sapt. iar o sa fie vreme urata.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Lavi Sabina a dormit binisor, a adormit la 11 jumate aseara si s-a trezit la 7 azi-dimineata...cu vreo 2-3 papici pe noapte
multumim de grija, sper ca Raresul isi revine cu somnelul incet incet

Stephy acum am vazut ca Iustin e racit ... pupam baiatul ca sa treaca

nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...suntem pe punct de plecare si sotul sta langa mine si bate din picior ca eu nu mai termin de forumit

va pup...see you later!

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Monis, multzam fain de cinste si sa iti traiasca Santiagu` mic!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

inca un mesaj si gata...

Ionela tare rau imi pare ca s-a intamplat asa cum nu trebuia sa se intample...iti suntem alaturi, trebuie sa fie cumplit sa dai vesti dintr-astea... iti doresc putere multa

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Iustinutz martisorul nostru a intarziat putin pentru ca a fost pe comanda speciala

martisorul nostru pentru tine

pupici muuuuulti !

Multumim mult draga noastra ,este minunat martisorul!!!
Stefita a fost tare draguta ,ea cunostea poza originala si stia ca ea e langa Iustinut.A zis cam asa "mami ,uite-l pe Iustinut cu alt bebe!!!!Eu unde am dispalut?"

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata fulgulime martisorime
Ce baba frumoasa au usorii nascuti astazi. Adica , sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Extra ic pt Santiago, ca s-o binedispuna pe mami la ceas de sarbatoare si s-o convinga sa vina pe la noi, sa ne dea si noua ceva dulce de ros si un Bacardi de hic! si anume baut
Coque fain site-ul ala cu jucarii, eu inainte sa mai iau trebuie sa investesc intr-o lada in care sa le bag ca deja sint jucarii peste tot prin vastele incaperi ale palatului nostru de 2 camere
Ionela va doresc curaj si sa aveti noroc de doctori buni care sa va ofere cele mai bune optiuni de tratament
Diana sa ne pui si noua poza cu slingul cind il termini
Multumim tare mult pt commenturi Diana, Natalia, Many, Shtephy, Ralu_seby. De bine ce ati laudat-o ca-i frumos imbracata, mi-a tras ieri un copro-martisor de s-a minjit pina la ceafa
Va doresc o zi frumoasa si vesela,ma cheama sefa

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia - scuze, un extra bacardi pt mami de printes!

Sthephy - imi pare rau de raceala, sper sa treceti curand peste ea . AM vazut pozele cu piticii frumosi foc!

Ultima poza de la semnatura e de astazi, mai avem cateva dar nu sunt descarcate, o sa revin mai incolo. Pana atunci va pup

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

la multe lunite sarbatoritilor de azi, cei 2 David si Iulian
sa fiti sanatosi si cuminti pt. mamicutele voastre

Ralu_sebi- si noi am facut prima doza de rotarix

dankutza- super primire ai avut , asa e cu copii mici se ataseaza de invatatoarea lor ca de o mama. Eu cand am avut prima generatie, la sfarsitul clasei a 4 plangeam de zici ca se sfarsea lumea

Adriana- multa sanatate , sa te faci bine cat mai repede

pentru toti fulgusorii si mamicile lor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput