Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)
Raspunsuri - Pagina 14
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Am mai pus niste pozici incepand de aici. Lavinia si Ancutza voi le-ati vazut deja ,multumim de comments. Nu suntem in cea mai buna forma ,a racit si bebe cu toate ca m-am straduit sa il tin departe de surioara si tatal lui. |
sanatate multa, comentat baiat frumos
Poze BUBU
lili_a spune:
Am mai intrat putin inainte de plecare ca sa va las www.youtube.com/watch?v=j2JXy1Z9ovs&feature=player_embedded#" target="_blank">dedicatia zilei
tuturor fara exceptie
mami de Mariuca
raluci_b spune:
lili multumim de dedicatiune
cam asta face bubu la ora asta, o fi bine
fetele da caldura, incepe necazul "cum ii imbracam?" acum mi se pare ffff gros imbracat
Poze BUBU
na_bo spune:
Raluci ce fain sta la soare bubu
si eu ma tot gandesc cum s o imbrac...o fi prea gros...prea subtire?...
sper sa nimerim sa le fie bine
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
krelia spune:
Monis, asa..saru' la fata ca ti-ai amintit!
Raluci...acu' vreau sa ies si eu...si ma intreb acelasi lucru....oare body, pantalonasi si cosmonaut nu-i prea gros?....dar body, pantaloni din aia de strada si un fleece pe deasupra, fara cosmo...nu e prea subtire?
ca totusi..eu imi iau geaca...deci, cosmo al lui....nu merg in fleece....si pe de alta parte, el e protejat in port-bebe, nu ca mine, dau piept direct cu aerul rece...
greu taica...greu...
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia Monis, asa..saru' la fata ca ti-ai amintit! Raluci...acu' vreau sa ies si eu...si ma intreb acelasi lucru....oare body, pantalonasi si cosmonaut nu-i prea gros?....dar body, pantaloni din aia de strada si un fleece pe deasupra, fara cosmo...nu e prea subtire? ca totusi..eu imi iau geaca...deci, cosmo al lui....nu merg in fleece....si pe de alta parte, el e protejat in port-bebe, nu ca mine, dau piept direct cu aerul rece... greu taica...greu... |
l-am dezbracat ca o luase pe transpratie copilu, i-am pus caciula subtire si o paturica mai groasa, si are doar body
Poze BUBU
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
l-am dezbracat ca o luase pe transpratie copilu, i-am pus caciula subtire si o paturica mai groasa, si are doar body Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09) Poze BUBU "Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos |
parerea mea este ca este fffff cald pt cosmonaut, si tu nu-ti lua geaca, crd ca la soare sunt peste 15 grade
Poze BUBU
vias spune:
ne-am intors din plimbari, a fost tare bine, ne place afara, cateodata plange tare sa-l iau in brate ca e un smecher...dar nu-l iau si se potoleste apoi singurel...se minuneza de manutele lui
Krelia, da, eu vorbeam clar de diversificare, fetele de aici tot despre asta vorbeau... si ce am scris eu acolo, clar dupa 6 luni, iar la ou, am scris in paranteza...ca nu mai stiu ce putem sa dam la copii, dar parca galbenusul avem voie sa-l dam, numai albusul de la 1 anisor in sus.
Laurairina sper sa se rezolve treaba cu calculatorul cat mai repede
Ionelamaria imi pare tare rau sa aud asa o veste, dar imi place atitudinea ta...clar totul se intampla in viata cu un scop. Dupa ce a murit Darius mergeam f des la o manastire care ingrijesc 9 fetite...acolo maicuta stareta stiind ce s-a intamplat cu copilul meu mia spus o povestioara tare frumoasa care suna cam asa: "odata o familie avea un fiu, era fiul pe care si-l dorisera foarte mult si l-au asteptat multi ani. Acesta a crescut, era frumos, destept...dar intr-o zi a murit. Maicuta lui plangea mereu si nimic nu o mai putea ajuta sa se ridice din nefericirea ei, atunci Dumnezeu a trimis pe Sf Mihail sa-i spuna de ce l-a luat la cer pe fiul lor. L-a luat pentru a nu-l lasa sa-si omoare parintii. Daca ar mai fi trait, fiul ei ar fi ajuns sa-si ucida proprii parintii.
Imi spunea maicuta ca sigur DD l-a luat pe Darius tocmai pentru a evita poate suferinta si mai mare a noastra si a lui...
Stiu ca este greu, dar rugati-va sa se infaptuiasca o minune.. poate apoi va interesati sa vedeti daca ati putea sa-l duceti undeva...stiu ca exista un formular E112 si asa poate reusiti sa-l duceti intr-o tara care i-ar putea da sansa la viata!
Sanatate multa ii doresc, din toata inima!
Stephy sigur o sa comand si eu niste jucarii FP stiu ca sunt si de calitate si sunt si frumoase. Am vazut si pozele cu copilasii tai, sunt minunati! Sa va faceti bine!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
krelia spune:
ghici unde sunt
raluci, pana la urma, l-am imbracat in fleece..fara cosmonaut....clar se cocea saracu' copil ......iar eu mi-amluat un d'ala de stofa, pt primavara/toamna (ce explicativa am fost
Camy, mersic...m-am lamurit ..cred ca o sa abordez si eu tema diversificarii cu pediatra, cand va veni saptamana asta.
ah, si a luat hazbandu' vaccinul...de la tei, evident ...prima intrebare pe care i-am pus-o "a fost rece?"...la care el - "vaccinul, da...cutia, nu"
many - pe ma'sa o tinea in brate, cand dormea ...[ppup] si mersic!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
shtephy spune:
Fetele mele dragi va multumim mult pentru aprecieri si comentarii ,m-au emotionat foarte mult si m-au uns la suflet.
Lavi,Ancutza,Diana,Marga,Moni,Natalia, Raluca ,Lili ,Camy ,Tinonino m-ati facut sa zambesc si sa fiu tare mandra de piticutii mei dragi.
Monis pap si io ceva bun de la voi si beau o cola in cinstea lui Santi,da?Multumim de urari.
Casuta noastra din Sinaia e pe langa hotelul International ,strada e oarecum paralela cu Aosta.Imi amintesc ca aveti pe cineva acolo
Many super ca de papica lui Vladut vor avea grija chiar parintii tai.Desi nu am cumparat carne ,oua ,lapte de la straini pt ca am avut mereu dubii ,tot m-am ingrozit cand am vazut ce a povestit Ionela
Ancutza ce bine a dormit Sabinuta .Sper sa treaca repede raceala pisoiasului meu ,multumesc de gandul bun
Lili zici ca si-a murdarit Mariuca toaleta ieri .Probabil o purtase destul ,vroia alta.Super dedicatia.
Raluci ,multu de urari.Bubu cum mai este?
Ma bucur ca l-ai mai dezbracat ,la voi cred ca e mult mai cald decat in Brasov.Eu in ultimile zile l-am scos afara imbracat asa :body maieu,dres ,blugisori dublati ,o bluzita subtire de bbc cu maneca lunga ,puloveras ,geaca si caciula.Apropo trebuie neaparat sa imi iau o caciulita mai subtirica.15 grade nu cred ca au fost la noi pana acum si in plus tot adie sau chiar bate vantul. Eu zic ca-i ok imbracat asa si raceala lui nu are legatura cu modul in care e imbracat ,ci e mostenita de la sora-sa.
Camy mai intai uita-te in Carrefour de jucarii Fisher price ,candva erau cele mai ieftine acum nu mai stiu dar cred ca au totusi pretul mai bun decat pe net.Multu de aprecieri si de urari
Si eu stiu povestea pe care ti-au zis-o maicutele
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_