Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Fetelor, eu mor de somn, cu toate ca bebe a dormit ca de obicei...

Strumphy, thanks! asteptam pozele tale!

M-am topit toata:de ieri Matei a inceput sa rada si rade atat de frumos si cu asa o poftaaaa!!!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Acum scriu aici tristetea mea, pana ajunge mama, sa o pot sustine pe ea: Din pacate mi s-a confirmat dignosticul pt varul meu, e leucemie. prognosticul medicului e sumbru: daca nu raspunde la tratament maxim 2 ani, daca raspunde 5-7. Dumnezeu stie cum vom spune asta lui, sotiei, mamei, fratelui si cum va putea intelege nepotica mea de ce a viata a hotarat ca asa trebuie sa fie. Sper ca D-zeu stie ce face, ca universul conspira pentru ei si ca oricare va fi deznodamantul vom gasi puterea sa-l intelegem.

stiu ce inseamna, am trecut prin asa ceva cu tatal meu. cumplit!

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Imi pare rau sa aud asta. Eu ma intaresc mereu spunandu-mi ca D-zeu stie ce face si probabil ca orice rau primim, il primim pentru a se evita unul mai mare. Tare e greu sa intelegi asta cand ti se intampla tie si celor apropiati ( ma uit la tata si imi repet mereu ca sigur e asa pentru ca asta era cel mai mic rau... dar e greu sa accept mereu explicatia asta lipsita de logica) .
Sa fiu sincera, habar nu am nimic despre boala asta ( asa, teoretic da: cancer al celulelor sangelui, dispar celulele rosii -hematiile) dar acum incep sa caut ce se poate face, cat se poate face

multumesc tuturor celor care trimiteti un gand bun spre noi, chiar daca nu e scris, eu cred ca ajuta.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo mamix si fulgurix!

am reusit sa linistesc tzutzupid...si fiind zi de cinste...am zis ca musai sa viu sa urez (ca poate prind si eu un vf de lingurita de tort...eventual si-un strop de bacardi ...

asadar...
David Andrei de Miany75
Iulian de Monis
David de Dana n.

si in continuare

Camy, ce varsta are copilul care papa luni - ficat de pui pe gratar? (te intreb pt ca eu am o carte despre alimentatia copilului, in care scrie ca nu e indicat sa dam organe copiilor mai mici de 6 luni, si nici atunci mai mult de 1 data/saptamana).
(iar oua, daca bebe are risc de alergii, se amana pana la 11 luni - asa scrie in cartea aia )

Lidia - foarte frumos!

referitor la ingrasaminte ...de ceva timp exista si la noi ingrasaminte naturale (si nu ma refer la ce lasa vacuta in urma ei )....insa, cum sunt romanii nostri reticenti la nou...tot cu cel clasic dau...

referitor la chimicalele la sac ....discutia e mai ampla si nu vreau sa vorbesc prea mult offline, caci nu e cazul acum

in tot cazul, ideea de baza e ca, intr-adevar...nu prea mai vezi producatorii pe la tarabe....si daca sunt, vand si ei acolo, 3 cartofi, 2 cepe si 1 leg de patrunjel, pana sunt inghititi de intermediari...din pacate....

dar, asta e alt capitol de discutie, ce nu face obiectul fulgusorilor nostri

coue, lavi, miany - sar'na de cofi!....de cand nu mai alaptez pot sa beau si eu chiar si real, nu numai virtual...ca asa dor mi-era de un Caramel Macchiato de la Starbucks....

si ca sa ajung in subiect....nu mai inteleg nimic....la 8.30 a papat 150 ml...la 10.30 a mai vrut inca 60...si pana la 10.45 nu s-a oprit din plans, pana nu i-am dat alti 60ml...dupa care a adormit bustean...

pana la urma...cat dureaza frate puseul asta???

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La multi ani fugusorilor dragi sa ne traiti sa va faceti mari frumosi destepti (printre ei unul special)
K - multumim de comentarii
Coque - buna cafeaua, multumim de exercitii
Di - asteptams a ajunga inelele buclucase
Lidia - frumos ce ne-ai trimis tu acolo
Ionela -

Raluca, mamica de Remus alias Bubu(8 nov '09)

Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Acum scriu aici tristetea mea, pana ajunge mama, sa o pot sustine pe ea: Din pacate mi s-a confirmat dignosticul pt varul meu, e leucemie. prognosticul medicului e sumbru: daca nu raspunde la tratament maxim 2 ani, daca raspunde 5-7. Dumnezeu stie cum vom spune asta lui, sotiei, mamei, fratelui si cum va putea intelege nepotica mea de ce a viata a hotarat ca asa trebuie sa fie. Sper ca D-zeu stie ce face, ca universul conspira pentru ei si ca oricare va fi deznodamantul vom gasi puterea sa-l intelegem.

Nu exista cuvinte de consolare in astfel de cazuri, pfuuu..imi imaginez doar ce greu trebuie sa va fie. Acum 5 ani, un verisor de-al 2lea, a fost diagnosticat la varsta de 3 ani cu leucemie. Nu va puteti inchipui plansete si deznadejde..intr-un efort de a-l ajuta cu transfuziile de sange am adunat 30 persoane, vecini si prieteni pt a merge sa donam. A avut sansa sa il ia nasa lui in Spania, pe asigurarea ei si sa il trateze in toti acesti ani. Si nasa stia ce inseamna cancerul, fusese operata acolo de cancer la san, la 33 ani. Slava Domnului acum sunt amandoi in viata, cel mic e in Romania.
Ce pot spune..nu va pierdeti speranta, luptati pt fiecare zi!
Dumnezeu sa va ajute!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ionela imi pare nespus de rau ca s-a confirmat diagnosticul .Eu sunt optimista ,ma voi ruga pentru o minune.Doamne ajuta!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, sa va dea DD energia sa va adunati fortele si sa incepeti investigatiile necesare si tratamentele, si in plus, sa fiti tari pentru ceilalti dragi, de langa varul tau...
Doamne ajuta!

raluci, cu pla'! - ai vazut ca m-am tinut de cuvant, da?

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

[red]ione[red] imi pare tare rau!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!

Coque foarte frumoasa salteluta Lamaze. si multu de site.

Camy iti povesteam de jucariile Fisher price cu cantecele in lb.romana.Mi-am amintit ca Denis are www.ookee.ro/jucarii-401-Jucarii-interactive-bebe-p-728-Fisher-Price-Laugh-n-Learn---Chei-muzicale-in-limba-romana.html" target="_blank">cheitele astea si e tare incantat de ele.In Careffour erau parca 90 lei in decembrie

Miany mi-ai lipsit

Ancutza ma bucur mult ca v-a placut martisorul.
Si toate fetele care l-au admirat.

Am mai pus niste pozici incepand de aici.
Lavinia si Ancutza voi le-ati vazut deja ,multumim de comments.

Nu suntem in cea mai buna forma ,a racit si bebe cu toate ca m-am straduit sa il tin departe de surioara si tatal lui.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput