Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza!!!

Stephy
am primit cel mai frumos martisor din viata mea...si Sabina si tati au fost foarte incantati...iti multumim tare mult pt asemenea surpriza ! va pupam cu drag

Ralu_seby m-am delectat cu pozicile de la botez si nu am putut sa nu remarc ceva: ornat cu mov, tortul cu mov, cadita cu mov ... iti place mult "flacara violet", asa-i?
va pup, ati fost tare frumosi

sarbatoritilor de azi: Iulian, David si David

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

pe unde sunteti ,fetelor?!

Mai dam un supliment de..daca doriti si frisca se rezolva...si pentru un plus de energie ,ca sa nu ne apuce astenia va las si un cos mare de fructe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Miany te pup...multumesc de supliment!

Ralu_seby, mai ia putina , daca e asa buna aroma!

Ancutza cum se comporta Sabinutza? A dormit bine?

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!! Ne-am trezit de la miros de cafea...foarte buna...
La multe luni si multi multi ani sarbatoritilor de astazi!
Ionela ai pus punctul e i. Eu nu am bunici, matusi, sau soacre la tara... sunt crescuta 100%(bine 99%) la oras...si cu produse de magazin...sau din piata...de la speculanti..ca producatorii nu mai ajung sa vanda la taraba. Inca nush ce ii voi da fetei sa manance...stiu doar ca o sa caut sa fie proaspete dak naturale nu se poate...asta e... cum am crescut eu...sunt convinsa ca au mai crescut si altii..nu e vina mea ca m-am nascut la oras..si nici ca nu am rude care sa produca produse bio.
Dymomo spuneai ca ai dat micutului calciu Pharco...de unde l-ai cumparat?
Va pupik pe toate!!!

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Produsele bio?

Hmm...ideal ar fi sa le gasim, insa in Romanica noastra prea putin probabil...eu zic ca totusi ne agitam prea tare. Daca o luam asa...nici lapticul nostru nu e tocmai bio...ca si noi mancam din comert...produse mai putin bio...produse care contribuie la lapticul nostru. Eu zic ca ne stresam prea tare. Vb lui Shtrumphy, hai sa le dam bebelusilor ceva proaspat si pregatit de noi si va fi bine!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Ralu_seby Am admirat si eu niste poze..si am gasit una bucata mamica tanara, frumoasa, vesela si mandra de puiul ei. Felicitari!!!
O sa imi fac timp sa vad si alte albume...sper cat mai curand..

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Strumphy, noi cand vedem poze cu strumfitza mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

neatza!!!

Stephy
am primit cel mai frumos martisor din viata mea...si Sabina si tati au fost foarte incantati...iti multumim tare mult pt asemenea surpriza ! va pupam cu drag

Ralu_seby m-am delectat cu pozicile de la botez si nu am putut sa nu remarc ceva: ornat cu mov, tortul cu mov, cadita cu mov ... iti place mult "flacara violet", asa-i?
va pup, ati fost tare frumosi

sarbatoritilor de azi: Iulian, David si David

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

nu m-am gandit la asta...eu am vrut aranjamentul pe mov, sotul a ales tortul, iar in privinta caditei, nu erau decat 3 culori disponibile: alb, roz si mov

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

plateea - ai PM

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata
Multumim de cafeluta

Cu produsele bio... si eu le consider o cauza pierduta in romania deocamdata. varianta cu proaspat e cea mai buna posibila in circumstantele date. Cu toate rudele mele de la tara, tot din oras voi cumpara ( probabil ca branzica nu ca ar fi pacat sa iau din alta parte cand unchiul meu are cea mai buna branzica ever- probabil ca m-am invatat cu ea)

Acum scriu aici tristetea mea, pana ajunge mama, sa o pot sustine pe ea: Din pacate mi s-a confirmat dignosticul pt varul meu, e leucemie. prognosticul medicului e sumbru: daca nu raspunde la tratament maxim 2 ani, daca raspunde 5-7. Dumnezeu stie cum vom spune asta lui, sotiei, mamei, fratelui si cum va putea intelege nepotica mea de ce a viata a hotarat ca asa trebuie sa fie. Sper ca D-zeu stie ce face, ca universul conspira pentru ei si ca oricare va fi deznodamantul vom gasi puterea sa-l intelegem.

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput