Comori de nov-dec 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:
OTI, sa fiti sanatoase...acum am vazut caruciorul roz...ce nume frumoase ati ales
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
andreap spune:
salutare....
Otilia,mamica de trei cucuiete???felicitari,sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare.
In rest nu prea am reusit sa citesc..pe fuga mereu,mai ales ca a cum Sara sta in 'coasta' mea.
Noi iar am fost plecate la Poiana Bv la schiat,de data asta numai eu cu Mariuca..ne-am distrat asa de bine..pacat ca s-a terminat.si eu m-am simtit asa bine numai cu un copil extrem de cuminte si intelegator....la sosire ma astepta 'urlatoarea' asta mica..ma gandeam daca s-ar putea sa 'sar' 1-2 ani si sa fie si ea mare,cuminte,sa vorbeasca.....apoi ma razgandesc,e dragalasa atunci cand nu urla
oricum sper sa reusesc azi sa mai citesc cate ceva....acum va invit sa vizionati ceva poze de anul trecut,plus prima tura se schiat.de la a doua sper sa pun poze azi
pupici si "la multi ani"tuturor..sa aveti o primavara minunata
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
andreap spune:
sper sa fie la semnatura albumele de poze..daca nu le gasiti dand click pe "mariuca: sunt 3 albume in prima pagina,3 in a 2-a....vizionare placuta..ca sunt gramezi de poze
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
andreap spune:
gata,sper ca s-a actualizat
Vara 2009
Poiana Brasov 1
Poiana Brasov 2
Jupiter-sept.2009
DIVERSE 2009
Otiliav spune:
Mama mia ce brunete focoase si frumoase, una mai ochioasa ca alta!
Musai trebuie sa o pun si eu pe Ana pe schiuri, am ezitat iarna aceasta din cauza piciorului rupt dar la anul gata.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+
monica-elizabet spune:
andreap si pe tine si pe fete sa va fie de bine distractia...super pozicile...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
onitza spune:
ANDREAP, am vazut poze cu printesele...ce frumoasa e Sara, de Mariuca numai spun e fotomodel deja!
Sanatate puilor bolnaviori!
mirandolina spune:
andreap am vazut si eu pozele, frumoase fete ai!!! Ce ma bucur ca ati fost la zapada, cred ca v-ati distrat de minune
Sa stii ca la fel am simtit si eu nevoia sa ies fara cel mic, pe vremea cand inca era neintelegator Am simtit nevoia sa ii ofer timp special lui Matei si nu regret nici acum...
B.T.W. mie cand imi trimiti o poza cu Maria la slidepublic@gmail.com?
Eu tot intreb si nu raspunde nimeni...am 4 copii, mai fac slide?
www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea
Otiliav spune:
Hai sa va amuz putin:
Am fost la biserica cu fetele. Ana statea in primul rand cu fata preotului care preot a iesit din altar si a inceput un discurs despre cruce, sa purtam cruce la gat. La care Ana foarte serioasa "oamenii cand imbatranesc mor si atunci li se pune cruce la cap"
Sau de dimineata nu stiu ce ziceam noi la adresa ei si Ana "maturizat-va odata, terminati cu copilariile acestea"
Acum pe seara a binevoit sa imprastie voit sclipici verde pe gresie (din acela de se lipeste pe sticla/hartie, bun de tot), o cert si ea de colo "mama vitrega ce esti". Nu va spun cat am frecat si eu si ea si tot mai sclipeste pe ici pe colo.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 18+